Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Granö

Söker ni en unik gruppresa till slående vacker natur, där lugnet infinner sig vid ankomst i den norrländska vildmarken? Då är ett besök till Granö för er! Väljer ni att ha nästa konferensresa här kan ni kombinera möten med spännande aktiviteter i den natursköna miljön. Ett perfekt sätt för inspiration och kreativitet. Kontakta oss på Resfeber så hjälper vi er med ett bra förslag och tar hand om allt det praktiska, så ni kan njuta av en fantastisk upplevelse.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Granö ligger en timme från Umeå, i en liten by intill den lugna Umeälven. Här ligger fokus på eko-living och hållbarhet. Den utsökta maten lagas av lokala råvaror baserade efter säsong. Här kan ni njuta av älgkött från deras eget viltområde, Granömackan som bakats i vedeldad ugn med smaker av vindelrökt skinka och västerbottensost samt desserter som får det att vattnas i munnen. Oavsett smakpalett finns här något för alla.

Vi erbjuder även en mängd aktiviteter som stärker sammanhållningen och ger er minnen för livet. Ta en hundspannstur, bada i badtunna under himlen, laga mat utomhus eller ge er ut för att se det magiska norrskenet. Ta en titt lite längre ner för att hitta aktiviteter som passar er.

Boendet på Granö är en upplevelse i sig. Ni kan välja mellan Ekohotellet med alla dagens bekvämligheter i stilfull inredning. Beläget uppe på en rullstensås med en slående vy över vattnet, bergen och skogarna. Eller passa på att bo uppe bland trädkronorna i Fågelnästen och låt er vaggas till sömns av trädens och vindens sus, för att sen vakna upp till en fantastisk utsikt över Umeälven. Här är ni verkligen ett med naturen. Vill ni hellre hålla er på marknivå erbjuds det även mysiga stugor som håller full hotellstandard på 15 kvadratmeter. Vakna utvilad, öppna dörren och kliv rakt ut i det fria. Bättre start på dagen kan ni knappast få.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Fågelnästet i vinterskrud
Fågelnästet sovrum med utsikt över älven
Ekohotellet med skogen runt husknuten
Norrsken över Granö
Middag av närproducerade råvaror
Upplev mer i Granö
Femkamp med huskies
Femkamp med huskies

Ta del av en annorlunda femkamp med livet på en husky-kennel och hundspannsexpeditioner som tema. Här får ni även komma nära de fantastiska hundar som drar slädarna under hundspannsturerna. Huskies är en charmig ras, de kan vara väldigt pratglada och de är otroligt intelligenta, så inte nog med att ni får utmana er själva i en femkamp så får ni även hänga med dessa härliga hundar och en erfaren hundspannsguide.

 

Snöskotertur
Snöskotertur

Upplev det natursköna vinterlandskapet på skoter och prova pimpelfiske tillsammans på isen i den norrländska vildmarken. Färdas genom snötäckta gran- och tallhedar, här är det bara ni och den majestätiska naturen som kallar på er. Håll utkik och få chansen att se vilda renar och älgar samt kolla efter spår i snön som räven och rådjuren lämnat efter sig. Kommer någon av er fånga fisken till kvällens middag? Slå er ned vid elden, njut av vyn över det vidsträckta landskapet och den mystiska skogen som ligger tyst under det tjocka snötäcket. Här kommer ni få njuta av det norrländska lugnet.

Musikquiz
Musikquiz

Vilket år vann Carola med Främling och vilken plats kom den vid Eurovision? Whitney Houston är förknippad med låten ”I Will Always Love You”, men vem sjöng originalet? Under denna roliga aktivitet sätts dina musikkunskaper på prov. Kommer du ihåg årtal, sångare och texter eller vågar du ta ton och avsluta en låt med rätt textrad? Ja då kan det vara ditt lag som tar hem vinsten i denna musikaliska quiz.

Flottfärd
Flottfärd

Kavla upp ärmarna och bygg tillsammans med dina gruppmedlemmar en egen timmerflotte som ni sedan sjösätter i Umeälven. När ni därefter glider nedströms kan ni njuta av tystheten och den fantastiska omgivningen. Titta på de olika fåglarna som svävar i det blå, testa fiskelyckan eller slappna bara av i solen. Halvvägs på turen ligger det en fin badplats där ni kan ta ett dopp i det glittrande vattnet. Önskar ni kan en picknick-korg med Västerbottens specialiteter göras iordning som ni kan ta med er. Skepp-o-hoj! 

Hundspannstur
Hundspannstur

Hundspannsturer lämnar ett sagolikt avtryck i sinnet. Ni är ett med naturen och hundarna som älskar att dra släden bakom sig. Ni kan själva få köra och få en lite mer adrenalinfylld upplevelse eller låta er erfarne guide styra hundarna medan ni lutar er tillbaka i en större släde. Här glider man smidigt fram på frusna myrar och snötäckt skog. Den mäktiga naturen runtom er gör en alldeles lugn i själen och de enda ljuden som hörs kommer från hundarna samt snön som knakar under släden. Detta är en upplevelse vi garanterat kan lova ni kommer minnas och prata om länge.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med egen buss! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer från och till flygplatsen i förväg. då slipper ni leta efter taxi. En buss möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till Granö Beckasin.  

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på hotellområdet är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Att konferera i en inspirerande miljö ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens. 

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.