Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Oslo

Oslo, som 2019 blev utnämnt till Europas Gröna Huvudstad, lockar många med närheten till den vackra Oslofjorden och de olika parkerna samt friluftsområden. Staden är dock så mycket mer än Karl Johans gata, Frognerparken och Holmenkollen, vår huvudstad erbjuder ett stort utbud av spännande upplevelser som väntar. Låt våra experter på Resfeber hjälpa er med er nästa resa för att hitta de speciella guldkornen.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Varför inte uppleva ett lite annorlunda Oslo nästa gång ni planerar er grupp- eller konferensresa. Här kan ni ta er runt staden samtidigt som ni ska lösa kluriga uppgifter och samarbeta i lag för att kamma hem vinsten. Vill ni hellre uppleva Oslo från vattnet kan ni ta en naturskön kajaktur på Akerselva och eventuellt avsluta turen med en avslappnande stund på Sörenga bastuflotte. Låtsas att ni är Formel1 förare och se vem som tar sig snabbast genom go-kart banan och hamnar överst på prispallen. Är det spänning och action ni söker är ett besök på Fångarna på Fortet en utmärkt upplevelse.
I matväg är det ingen som blir besviken av stadens stora utbud. Här kan ni testa allt från japanska delikatesser, italienska läckerheter, inhemska specialiteter och fine-dining på Michelinrestauranger. Vi tipsar er gärna om smultronställena som är värda ett besök.

Oslo är en stor metropol och innovativ med intressant arkitektur, spännande museer, rikt aktivitetsutbud och shopping för alla plånböcker. Trots detta har staden lyckats behålla sin charm och småstadskänsla, tack vare enkelheten att ta sig runt. Vare sig ni har er nästa konferens, kick-off eller blåtur i Oslo kan vi hjälpa er att sätta ihop en minnesvärd upplevelse.

Oslo vy från vattnet
Oslo Operahuset
Oslo Akershus Festning
Oslo stad vid vatten
Upplev mer i Oslo
CITY ADVENTURES
CITY ADVENTURES

Här har ni möjlighet att välja mellan olika stadsaktiviteter där ni får en fartfylld dag. The Amazing Race bjuder på en adrenalinfylld skattjakt med Oslo som spelplan. Leta er fram till de olika dolda platserna, lös uppgifterna för att ta er vidare och bli laget som kommer först i mål. Tycker ni om att fotografera är Photo Rush aktiviteten för er. Ta er genom staden och fotografera de olika uppgifterna för att samla poäng och bli det vinnande teamet. Hör av er för mer information om de olika roliga teambuilding-aktiviteterna, så hjälper vi er att hitta det som passa er.

 

OSLO FRÅN VATTNET
OSLO FRÅN VATTNET

Följ med på ett urbant kajakäventyr genom hjärtat av Oslo där er guide tar er med på den historiska Akerselva. Efter en genomgång fattar ni tag i paddeln och ger er ut på en upplevelse ni sent kommer glömma. Guiden tar er med på en färd bland vackra byggnader, under broar, genom tunnlar och förbi kända sevärdheter i naturskön miljö. Vill ni har ni även möjlighet att avsluta er dag med en kall öl och en avslappnande bastustund på Sørenga Badflåte.

FÅNGARNA PÅ FORTET
FÅNGARNA PÅ FORTET

Här väntar 45 olika unika och roliga celler med spännande utmaningar. Precis som i TV-programmet bestämmer ni vem som ska skickas in i cellen och ta sig an uppgiften. Här väntar olika svårighetsgrader och ni får testa era kunskaper i bolltalang, balans, matematik, styrka, minne och mycket mer. Det gäller att vara taktiska och samarbeta för att bli det vinnande laget och kunna skryta om att det var just ert lag som kammade hem segern på Fortet. 

GOKART - MINI GRAND PRIX
GOKART - MINI GRAND PRIX

Vill ni känna er som en Formel1 förare för en dag? Då ska ni slå er ner bakom ratten, inta startposition och vara redo med gasen. Här väntar en fartfylld upplevelse där ni möts i ett heat för att se vilka som tar sig till finalen. Ni känner motorns kraft när ni tar er genom slingrande kurvor och se till att gasa på lite extra på raksträckan för att köra förbi de andra tävlande. I finalen möts sedan de bästa för att göra upp om ära och berömmelse. Klara, färdiga, kör!

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer så slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.