Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Stockholm

En nordisk storstad, Sveriges hjärta. Stockholm lockar med originalitet. För en gruppresa eller konferensresa har staden allt du behöver. Man kanske tror att det är lätt att ordna en gruppresa själv till Stockholm men det är mycket att tänka på och vi är experter på att sy ihop ett lyckat program. 

I Stockholm hittar du ett stort urval lokaler, restauranger och konferenstjänster: besök olika stadsdelar som Södermalm, Kungsholmen eller Gamla Stan och få en egen uppfattning om skärgårdsstaden. Med rötter som viktig handelsstad är det här en plats med många kulturarv och utbudet matupplevelser reflekterar detta. Vad sägs som ett besök till en av Stockholms källarrestauranger? Lyxiga atmosfärer belägna i medeltida valv i Gamla Stan ger löften om fantastiska middagar där historia och modernitet svetsas samman. En sådan matupplevelse lär sent glömmas!

Eller är det mer storslagna ställen som lockar? För en gruppresa eller konferensresa finns det bland annat havsbad, lantliga slott och hotell i skärgården att välja mellan. Ett exempel är Höberga Gård dit du kan ta dig med bil eller buss, men också med båt. Låt dig inspireras av stadens möjligheter.

Stockholm, Söder en vinterdag
Stockholm Strandvägen
Stockholm Gamla stan
Stockholm vatten
Stockholm gamla stan
Upplev mer i Stockholm
INTRODUKTION TILL STOCKHOLM
INTRODUKTION TILL STOCKHOLM

Stockholm är känd som en av världens vackraste städer och kallas ibland för Skandinaviens motsvarighet till Venedig. Staden omges av mycket vacker natur där den ligger dramatiskt placerad där Mälaren möter Östersjön. På den här aktiviteten får ni besöka otroligt vackra utsiktsplatser där ni kan se de flesta av de 14 öar Stockholm består av. Visste ni förresten att det finns 54 broar som binder ihop de 14 öarna? Det är sådan fakta och mycket mer som du får dig till livs under den här två timmar långa turen.

RIB-TUR I SKÄRGÅRDEN
RIB-TUR I SKÄRGÅRDEN

Häng med på ett spännande och snabbt äventyr ute på vattnet! När ni deltar i den här aktiviteten får ni uppleva en av de mest extrema upplevelserna i skärgården. En RIB klarar att hantera alla slags förhållanden på havet. Den enorma kraften från motorn ger en nästan euforisk känsla av att flyga fram över vattnet.

Ni kan kombinera denna aktivitet med ett besök på en restaurang på någon av öarna i skärgården. Eller om ni föredrar att själva anordna en picknick vid ett strandhugg.

BRUNCHCRUISE
BRUNCHCRUISE

Vid lunchtid varje lördag och söndag avgår fartyget S/S Stockholm, från 1931, för en tre timmars resa ut i den vackra skärgården. Ombord på fartyget serveras en alldeles härlig brunchbuffé som består av traditionella svenska rätter, såväl varma som kalla. Ett råd på vägen; kom ihåg att spara lite plats för desserten då det även bjuds ett dignande dessertbord.

GLOBEN SKYVIEW
GLOBEN SKYVIEW

Förbered er på darrande knän och svettiga handflator! Skyview består av två runda glasgondoler som vardera rymmer upp till 16 personer. Dessa gondoler går på två skenor på utsidan av Ericsson Globe, som arena i södra Stockholm. Maxhöjden är 130 meter över havet och härifrån är utsikten över Stockholm magnifik. Turen tar ungefär trettio minuter.

VINPROVNING PÅ EBENIST
VINPROVNING PÅ EBENIST

Ebenist är en restaurang kombinerad med bar och vinkällare som ligger mitt på det anrika Stortorget i Gamla Stan. Vinprovningen leds av den erfarne sommeliern Donald. Han kommer att ledsaga er genom en trevlig provning av viner från hela Europa, till och med av orangea viner.

PRIVAT VISNING AV KUNGLIGA OPERAN
PRIVAT VISNING AV KUNGLIGA OPERAN

Är ni en kulturintresserad grupp och vill uppleva något alldeles speciellt? Denna tur är något utöver det vanliga. Tillsammans med vår duktiga guide får ni ta del av intressant historia och ni får även ett privat uppträdande av en av operans artister under tiden ni njuter av ett glas champagne. Rundturen avslutas med en trerätters middag i den fantastiska restaurangen Brasseriet som ligger i samma lokaler.

ICEBAR
ICEBAR

Ta en paus från Stockholms pulserande gator och besök denna arktiska värld mitt i city. Icebar är inte en vanlig bar. Att kliva in i Icebar är en unik upplevelse där ni möts av kall, krispig luft, vacker inredning och skicklig ljussättning.

Vid ankomsten förses ni med varsin varm cape och tjocka handskar. Därefter blir ni serverade en iskall drink i ett glas av is. Icebaren är något för er som vill fly stadspulsen och få en känsla av vinterns magi året om.

 

ABBA-MUSEET
ABBA-MUSEET

Har du också alltid drömt om att få vara den femte medlemmen i ABBA? Nu kan du och kollegorna äntligen få testa på hur det känns! När ni besöker detta fantastiska museum ute på Djurgården får ni se hur ni passar i deras legendariska scenkostymer, sjunga i Polarstudion och kliva upp på scenen med bandet.

Här finns mycket att uppleva! Ni får även ta del av bandmedlemmarnas berättelser från att vara barn till att växa med musiken och bli kända världen över.

 

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Stockholm och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.