Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Trondheim

Trondheim som är vår tredje största stad har ett stort utbud av aktiviteter, konferens möjligheter, restauranger och hotell. Men trots att du är i en storstad så omges du av en familjär och trygg känsla och naturen finns alldeles runt hörnet. Vad än ni vill uppleva på er grupp-eller konferensresa så hjälper vi experter på resfeber er att skräddarsy ihop ett passande program.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

Om er grupp vill åka till en plats med oändligt av möjligheter så är Trondheim den perfekta platsen. Här finns det aktiviteter som ni kan kombinera med er konferens året runt. Vad sägs om att strosa omkring i charmiga gränder i Bakklandet och shoppa i de lokala butikerna? Där finns souvenirer, klädesplagg och annat smått och gott som ni inte kan hitta någon annan stans i världen. Eller varför inte passa på att njuta ute i naturen och besöka Bymarka naturreservat som ligger en kort tur utanför centrala Trondheim? Här erbjuds bland annat långa skidspår som man glider lätt på, små sjöar att fiska -och bada i, åtskilliga jogging -och hiking spår att njuta av och kända fotoplatser såsom Burmaklippen och Ilabekken.

För er som är intresserade av centrala Trondheim finns det också många möjligheter, förutom det självklara besöket i hamnen där man kan se Norges svar på Venedig så finns även den ståtliga katedralen Nidarosdomen, ett flertal utställningar och museum, trendiga barer och shoppingmöjligheter. Besök någon av de många restaurangerna som har något för alla, eller varför inte lyxa till det med en måltid på Michelinrestauragen Credo? Trondheim är en av Norges mest gröna städer vilket också märks på restaurangerna som nästan alla har närproducerad mat och måltider efter säsong. Trondheim är den perfekta blandningen av storstad, by och natur och vi på resfeber kan hjälpa er att hitta de perfekta guldkornen för just er grupp.

Trondheim Nidelva
Trondheim Nidarosdomen
Trondheim Fjord
Trondheim Bakklandet
Upplev mer i Trondheim
HÖGT OCH LÅGT
HÖGT OCH LÅGT

Hjälps ni kollegor åt i ur och skur? Nu är det dags att hjälpas åt i högt och lågt. Gör er redo för att klättra, balansera och flyga mellan trädtopparna samt att få lösa kluriga gåtor ihop på detta äventyr. Stötta varandra när nervositeten tar över och fira tillsammans när ni tar er in i mål, lös kluriga uppgifter på backen och prova på andra banor när gåtorna är lösta.  Avsluta sedan dagen med en reflekterande måltid tillsammans. Vilket strå drog du och dina arbets-kamrater till stacken idag?

 

TRONDHEIM FRÅN VATTNET
TRONDHEIM FRÅN VATTNET

Upplev den vackra staden ifrån ett nytt perspektiv. I Trondheim finns möjligheter för att lägga upp många olika rutter och rentutav anordna er teambuilding på vattnet. Vad sägs om att njuta av en klassisk tur på Niden-älven i varsin kajak där ni kommer bli hänförda av de vackra husen? Eller att skapa starkare band till varandra och utveckla er samarbetsförmåga genom att försöka hålla balansen och ta er fram tillsammans på en stor SUP-bräda? Vem styr skutan och viktigast av allt: kommer någon ramla ner i vattnet?

 

 

MYSK-OX SAFARI I DOVRE FJÄLL
MYSK-OX SAFARI I DOVRE FJÄLL

En bit utanför Trondheim finns den enda plats i Norge och faktiskt en utav de få platser i världen som du kan se vilda myskoxar. De är otroligt ståtliga, sociala och fredliga djur som lever tillsammans i flock. På denna guidade tur genom Dovre fjäll kommer ni få chansen att se djuren på närmare håll och åker ni hit i april-maj så finns stora chanser att få se söta små kalvar som leker och gosar med sin mamma.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.