Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Visby

Gotland är en plats full av möjligheter för er grupp- och konferensresa, här finns den spännande stadspulsen i Visbys vackra gränder, de rogivande strandpromenaderna och de mystiska raukarna i norr. Här möts hav och land, dåtid och nutid och människor som njuter av varandras sällskap. Vad än er grupp vill uppleva under resan kan vi hjälpa er att skräddarsy ett passande program!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget

Visby är en liten stad men här kan man ändå spendera många timmar. Trots sin ringa storlek finns det ett otroligt omfattande utbud av både vanliga och ovanliga butiker, restauranger för alla smaklökar och vackra naturupplevelser. Varför inte fantisera er bort till forna tider i någon av Visbys kyrkoruiner, njuta av lugnet i den botaniska trädgården, köpa souvenirer i någon liten butik eller strosa i solnedgången längst någon av alla strandpromenader? Ja, att välja Gotland som plats för möte, kongress eller kick-off är klokt av fler anledningar. Ett exempel är hur kort resan hit är och hur litet fotavtryck man lämnar efter sig, väl på Gotland använder sedan de flesta hotellen och restauranger sig av lokala råvaror och anpassar sig efter säsong.

När man väl är här så bör man passa på att se och göra fler saker, det är korta avstånd mellan alla platser och bor man i Visby finns ett stort urval av aktiviteter. Att genomföra en teambana i fina Gustavsvik kan hjälpa er grupp att skapa bra samarbete, eller varför inte ta er an en kulinarisk utmaning med en gotländsk mästerkock? Lär er surfa tillsammans i havet och avsluta kvällen med en värmande badtunnekväll innan ni åker till de mjuka hotellsängarna igen. Vad än du och din grupp vill uppleva gör vi på resfeber alltid vårt yttersta för att hitta de perfekta guldkornen. Boka er resa med oss!

Raukar på Fårö
Ringmuren en höstdag
Väderkvarn på Gotland
Promenadstråk på Gotland
Mysig gränd i Visby
Upplev mer i Visby
MÄSTERKOCKARNA
MÄSTERKOCKARNA

På denna aktivitet kommer ni ge er ut på jakt efter Gotlands bästa råvaror. Bland gårdsbutiker och äkta gutar kommer ni efter säsong söka efter tillexempel flodkräftor i Ekeby, ramslök i Etelhem, grottost i Stava och tryffel i Östergarn. Tillsammans med en Gotländsk kock kommer ni skapa en oförglömlig upplevelse att bjuda era vänner på. Vad sägs om att servera maten på ”så mycket bättre”-pensionatet Grå gåsen eller omtyckta Bergmans Fårö innan ni åker hem till era varma sängar igen?

BÄST I TEST
BÄST I TEST

Under denna utmaning kommer ni få slå era kloka huvuden ihop för att lösa uppgifter tillsammans. Ni kanske får förflytta olika ting från punkt A till punkt B med få hjälpmedel, utföra en uppgift med instruktioner på ett annat språk, eller lösa ett problem utan att veta vad problemet är. Här handlar det om att ha ett riktigt bra teamwork, att vara kreativ och vara lösningsorienterad för få att kamma hem första priset.

SKÅL FÖR VÄRLDSARVET
SKÅL FÖR VÄRLDSARVET

Få en annorlunda bild av Visby under denna vandring som förenar nöje med nöje. Ni kommer att höra sanningar och skrönor ur Visbys 1000-åriga historia när er personliga guide tar er runt Gotlands vackra världsarv. Historierna kommer beblandas med personliga erfarenheter ifrån lokalbefolkningen och därför är ingen vandring är den andra lik. Turen avslutas med ett stopp på den lokala puben där det kommer skålas för Gotlands världsarv och där kanske du och dina medresenärer kommer klura ut vilket av det som sagt på turen som är sant och vad som är en skröna?

TEAMBANAN
TEAMBANAN

Detta är en utmaning där ni alla behöver samarbeta och bidra med era psykiska, fysiska och intellektuella förmågor. Tävlingen kommer hållas av erfarna tävlingsledare och det kommer finnas ett 20-tal stationer att välja mellan. För att klara ”Räknekvadraten” krävs matematiska förmågor och vid Linbanan eller Vågen behöver gruppen finna harmoni och balans. Vilka utmaningar just ni kommer anta beror helt på vilka kunskaper grupperna besitter sedan innan, men räkna hur som helst med att ha väldigt roligt och att ni kommer utveckla er samarbetsförmåga.

SURFCAMP
SURFCAMP

Ta vara på er tid på denna ö och utnyttja tillgången till havet med Surfcamp. En vattenarena kommer byggas upp där ni tilldelas våtdräkter som håller er varma i vattnet. Här kan ni prova på Stand Up Paddleboarding, att köra surfkajaker eller testa om du har balansen för surfning. Bastun kommer stå uppvärmd och redo för de som vill och stranden och beach-volley boll finns alltid där för den som trivs bättre på land. Ja, denna upplevelse är svårslagen och passar de flesta själar i en grupp.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över staden.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

En bra start på resan är en sightseeingtur runt Visby, som finns på UNESCO's världsarvslista och känd för sin medeltida karaktär. Var du än befinner dig i stadens centrum kommer du att se rester av förflutna tider. Medeltida byggnader, de gamla stadsmurarna, de smala gränderna och naturligtvis stadens katedral från 1200-talet. För att inte tala om alla ruiner som fortfarande står för att påminna oss om glansdagarna när Visby var en stor stad i Hansaföreningen under medeltiden.

Oavsett om du vill utforska staden med segway, cykel, e-cykel, till fots eller från en buss, kan vi hjälpa dig med allt! Om möjligt rekommenderar vi att du tar hela eller delar av sightseeingen till fots med en lokal guide. På det sättet får du ofta den bästa känslan av staden, och det är lättare att "möta" små pärlor.

MTB-SAFARI
MTB-SAFARI

Delta i ett snabbt äventyr på en cykelsafari på Mountainbikes sydväst om Visby! Där du får se platserna, träffa natur, historia, kultur, och kaffe organiskt och lokalt producerat. Helt enkelt - en upplevelse på en cykel med fart! Vi börjar äventyret i Visby och åker ut till byn Kneipp för en trevlig lunch och ett spännande besök i det ursprungliga Pippi-huset! Efter lunch höjer vi pulsen och åker på ett riktigt glädjande äventyr bland strandängar, Gotlands gårdar och de svarta byggnaderna! Vi cyklar förbi den berömda höga klippan som är den naturliga utsikten i Visby, Ygne fiskeby och mycket mer! All fokus bör vara på vägen framför cykeln, vilket ger en extrem känsla av att leva i nuet. Naturligtvis har du med din din egen guide och gruppledare som lär dig allt du behöver.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.