Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Wien

Vackra Wien erbjuder så mycket mer än wienerschnitzel, korv och ölhallar. Staden stoltserar med en flera århundraden gammal stolt tradition av klassisk musik. Det är många som med rätta associerar de berömda kompositörerna Mozart, Beethoven och Brahms till Wien. Men oavsett man vet mycket eller lite om klassisk musik är man närmast garanterad en fantastisk upplevelse live i en konsertsal, inte minst i Wien! På en konferens till Wien upplever du också storslagen arkitektur och imponerande muséer. Det är ingen överdrift att säga att den här staden har något för alla.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Wienare är hängivna kaffedrickare. I motsats till invånarna i en del andra centraleuropeiska länger föredrar wienarna att avnjuta sitt kaffe sittande på ett kafé. Avkoppling och nedvarvning genomsyrar stadens mentalitet. De breda, vackra asfalterade gatorna i de tjusiga shoppingstråken är perfekta för promenader. Stadens har dessutom en väletablerad cykelkultur, och i många fall är en tur på cykel att föredra framför en resa med kollektivtrafiken.

Vi rekommenderar varmt att besöka slottet Hofsburg på gruppresan eller affärsresan till Wien. Det här otroligt vackra slottet med rötter från 1400-talet har blivit en symbol för hela Österrike. Efter en dags konferens ger en slottsvisit en perfekt avslutning på dagen.

Gruppresa WIen
Gruppresa Wien
Gruppresa Wien
Gruppresa Wien
Upplev mer i Wien
WEINGUT COBENZL
WEINGUT COBENZL

Strax utanför centrala Wien, i Vienna Woods högt över floden Donau och med en hänförande utsikt ligger Weingut Wien Cobenzl, en av Wiens bästa vingårdar.

Vingården är unik då det är den enda i världen som ligger helt innanför stadsgränserna i en större stad. Här kan man få guidade turer av odlingarna och vinkällarna samt naturligtvis även en vinprovning.

SPANSKA RIDSKOLAN
SPANSKA RIDSKOLAN

En av Wiens största turistattraktioner är den Spanska Ridskolan. Den grundades redan 1729 och fick sitt namn efter de spanska hästar som användes på ridskolan.

Idag används bara de vackra, vita Lipizzanerhästarna i föreställningarna som ges 2 gånger i veckan. Under veckodagarna finns möjlighet att köpa biljetter till morgonträningarna.

BESÖK SCHÖNBRUNNS SLOTT
BESÖK SCHÖNBRUNNS SLOTT

Schönbrunns Slott är ett av de viktigaste monumenten i Österrike och är den sevärdhet i Wien som har flest besökare. Slottet finns sedan 1996 med på UNESCO’s världsarvslista.

Här finns en imponerande park där man även hittar Schönbrunner Tiergarten, världens äldsta fortfarande verksamma djurpark som öppnades för allmänheten 1752.

LÄR DIG DANSA VALS
LÄR DIG DANSA VALS

Johann Strauss gjorde valsen berömd över hela världen - ta chansen att lära dig denna underbara dans i hans hemstad.

Oavsett om ni är nybörjare eller behöver en liten uppfräschning av danskunskaperna finns en nivå för er, en professionell danslärare lär er grunderna eller finslipar tekniken. 

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Denna tur ger dig en överblick över de mest historiska monumenten i Wien.

Vi ser bl a den massiva Stefansdomen med sin 137 m höga spira, längs Ringstrasse passerar vi Operahuset, de imponerande Naturhistoriska och Konsthistoriska muséerna, parlamentet och rådhuset. Höjdpunkt under turen blir en visit i ett av besöksrummen på Schönbrunns Slott, ett av familjen Habsburgs sommarresidens och hem till Maria Theresia. På hemvägen passerar vi Belvedereslottet och Prins Eugens sommarbostad.

TUR TILL BRATISLAVA
TUR TILL BRATISLAVA

Varför inte kombinera resan till Wien med en resa till Bratislava? Antingen med båt eller med buss, eller varför inte båt en väg och buss den andra vägen?

Bratislava är en av Europas yngsta huvudstäder, men det var fortfarande en av de viktigaste städerna i det österrikiska-ungerska riket sedan kungar och drottningar kronades i denna stad.

Om du väljer att ta båten till Bratislava, går du ner till båten själv och har en trevlig båttur på Donau. När du anländer till Bratislava hälsas du av din guide på piren. Då blir det en panoramisk stadstur med en privat Presporacik oldtimer, ett stopp vid Slavins minnesmärke och slottet. Därefter tar du en rundtur med guiden i det gamla centrumet. Under en stadstur kommer du att upptäcka och njuta av denna mycket speciella charm. Lunchen kommer att vara i gamla stan.

Efter lunch körs du tillbaka till hotellet i Wien.

WIEN OCH MOZART
WIEN OCH MOZART

På denna vandring "som följer i Mozarts fotspår" kommer du att upptäcka den historiska gamla staden Wien med dess skatter. När du går genom de historiska gatorna, som passerar flera tidigare Mozart-adresser, kommer du att upptäcka stadens historia och historien om detta musikaliska geni. Stefansdomen, kyrkan där Mozart gifte sig med sin fru och kyrkan där han invigdes efter sin död, är en av höjdpunkterna på resan (inga inomhusbesök). Mozarts hem förvandlades till ett minneshus, och bjuder dig att komma in och återvända till Mozarts tid!

HOT ROD
HOT ROD

Är du ute efter en aktivitet med lite fart i? Ta sedan ratten i en snygg varm stav och utforska Wien på fyra hjul på denna 2-timmars körturné. Zooma genom Wiens vackra gator med en guide. Ta dig till de bästa sevärdheterna, som St Stephans katedral och njut av din kärlek till bilar på vägen. Med en person per varm stav och en erfaren teamledare och guide, gör du oförglömliga minnen på gatorna i Wien.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Wien och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.