Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Wien

Vackra Wien erbjuder så mycket mer än wienerschnitzel, korv och ölhallar. Staden stoltserar med en flera århundraden gammal stolt tradition av klassisk musik. Det är många som med rätta associerar de berömda kompositörerna Mozart, Beethoven och Brahms till Wien. Men oavsett man vet mycket eller lite om klassisk musik är man närmast garanterad en fantastisk upplevelse live i en konsertsal, inte minst i Wien! På en konferens till Wien upplever du också storslagen arkitektur och imponerande muséer. Det är ingen överdrift att säga att den här staden har något för alla.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Wienare är hängivna kaffedrickare. I motsats till invånarna i en del andra centraleuropeiska länger föredrar wienarna att avnjuta sitt kaffe sittande på ett kafé. Avkoppling och nedvarvning genomsyrar stadens mentalitet. De breda, vackra asfalterade gatorna i de tjusiga shoppingstråken är perfekta för promenader. Stadens har dessutom en väletablerad cykelkultur, och i många fall är en tur på cykel att föredra framför en resa med kollektivtrafiken.

Vi rekommenderar varmt att besöka slottet Hofsburg på gruppresan eller affärsresan till Wien. Det här otroligt vackra slottet med rötter från 1400-talet har blivit en symbol för hela Österrike. Efter en dags konferens ger en slottsvisit en perfekt avslutning på dagen.

Gruppresa WIen
Gruppresa Wien
Gruppresa Wien
Upplev mer i Wien
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Wien och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.