Annons:

Vi bokar er gruppresa

Är ni 10 personer eller fler?
Låt oss ta hand om er nästa gruppresa för ett lyckat och tryggt arrangemang.
Vi ordnar allt det praktiska så att ni kan fokusera er på innehållet.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Gruppresor

Gruppresor och konferensresor utomlands? Vi arrangerar över 500 prisvärda och lyckade gruppresor och konferensresor varje år. Att resa i grupp ställer höga krav på planering och administration, det är viktigt att allt fungerar smidigt och effektivt både innan och under resan.

Det är inte alltid lätt att bestämma resmål för sin gruppresa. Om vi får veta era önskemål kan vi ta fram den bästa offerten till just er gruppresa. Ni spar tid på att ge oss så mycket information som möjligt från början.

Vad är viktigt för er: flygtider, bra konferensmöjligheter, priset, läge och standard på hotellet eller något annat? Har ni flera tänkbara resmål i sikte – låt oss veta, så tar vi fram en jämförelse av
+

dessa.

Här kan du läsa mer om våra mest bokade resmål och få en massa tips på aktiviteter!

Hos oss får ni en kontaktperson som hjälper er att ta fram en offert som passar just er grupp för en  riktigt bra totalupplevelse.

 

-

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.