Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

RES MED RESFEBER
Är ni 10 personer eller fler? Spar tid och pengar genom att låta oss på Resfeber Grupp & Konferens ta hand om er nästa gruppresa!

Gruppresor

BOKA GRUPPRESA

Vi på Resfeber bokar gruppresor utomlands och tar hand om er gruppresa från start till mål. En gruppresa kan till exempel vara en konferensresa, en kickoff eller en jubileumsresa. Men det kan också vara en studieresa i syfte att tillförskaffa sig ny kunskap eller en personalresa för att belöna personalen. Här kan du läsa mer om våra företagsresor och här kan du få tips på spännande destinationer.

Är ni 10 eller fler?

Till Resfeber kan ni vända er när ni är fler än tio personer som ska ut och resa. Hos oss får ni alltid personlig service och konkreta förslag. Vi tar hand om allt det praktiska. Så slipper du. Med våra 20 års erfarenhet har vi varit med om det mesta. Ja, vi vill faktiskt gå så långt att vi kallar oss experter på gruppresor och vi har faktiskt besökt alla storstäder i Europa.

7 anledningar att boka med oss

 • Personlig service
 • Spar tid
 • Konkurrenskraftiga priser
 • Unik offert inom 48 timmar
 • Offert med prisgaranti
 • Flexibla villkor
 • ​Vi är experter med ett stort nätverk världen över

Resfeber tar hand om det praktiska

Att resa i grupp ställer höga krav på planering och administration. Det är viktigt att allt fungerar smidigt och effektivt både före och under resan. Berätta bara dina förutsättningar så tar vi hand om resten. I början kan vi tyckas vara lite frågvisa. Men du spar tid och får mer värde för pengarna genom att ge oss så mycket information som möjligt från början. När du anlitar Resfeber för din gruppresa kan du lugnt luta dig tillbaka.

Viktiga beslut inför gruppresan

 1. Har ni flera tänkbara resmål?
 2. Ungefär hur stor resebudget har ni?
 3. Föredrar ni enkelt eller lyxigt boende?
 4. Önskar ni en aktiv eller en mer traditionell konferens?
 5. Vill ni göra studiebesök eller sightseeing på resmålet?

Låt oss hjälpa dig för ett lyckat och tryggt arrangemang! Skicka in en bokningsförfrågan till oss. Medan du väntar på svar kan du läsa mer om våra mest bokade resmål och få tips på omtyckta aktiviteter!

Planerar du att göra en resa med skolan eller klassen? Läs mer här om klassresor/skolresor. Tillbaka till sidan om Resfeber Grupp & Konferens.

Detta kan vi göra för dig
Boka flyg
Vi hittar de bästa avgångarna
Boka flyg

Behöver du hjälp att boka flyg till din gruppresa? Vi tar fram förslag som passar er. Allra oftast kan vi ge er några dagars betänketid.

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Biljetten är mycket mer flexibel och ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

Klimatreducera
Vi samarbetar med Fly Green Fund.
Klimatreducera

Genom vårt samarbete med Fly Green Fund kan du reducera ditt klimatavtryck från flygresor genom bioflygbränsle. Fly Green Fund är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som driver utvecklingen av bioflygbränsle i Norden.

Du kan välja klimatreduktion som tillval vid din bokning. Då är du som resenär med och bidrar till att planet tankas med bioflygbränsle. Att flyga med biobränsle drar ned koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Boka hotell
Vi kan de bästa hotellen
Boka hotell

Har du redan ordnat transporten och behöver hjälp med boendet? Vi hjälper gärna till att hitta ett hotell som passar just er och era behov.

Föredrar ni lyxigt boende eller ett enklare? Vi har bredden. Vill ni bo centralt eller är det viktigare med ett spa på hotellet? Vi fixar.

Transfer med eller utan sightseeing
Starta resan på bästa sätt
Transfer med eller utan sightseeing

Att boka en gemensam transfer från flygplatsen är en perfekt och smidig start på er gruppresa! Vi rekommenderar att ni förbeställer detta även för hemresan. Vid hemresan kommer bussen till ert hotell i god tid för att ta er till flygplatsen. Lätt och smidigt!

Kombinera transfern med att boka in en lokal guide som presenterar stadens sevärdheter redan på vägen till hotellet. Det här är ett effektivt och trevligt sätt att lära känna staden direkt. 

Boka konferens
Vi bygger grunden för er konferens
Boka konferens

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi vägleder er till de bästa konferensmöjligheterna, oavsett om ni önskar konferera på hotellet eller utanför hotellet. Kanske väljer ni att göra en walk and talk och stanna längs vägen för en lunch med utsikt? Eller vill ni konferera på en flodbåt? Möjligheterna är oändliga. Det är bara er budget som sätter gränserna.

Självfallet bokar vi också in lunch och fikapauser så att ni håller energin uppe hela dagen.

Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver
Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver

Bästa läget på stranden i Nice, tapas i Barcelonas mysiga gränder eller piroger i Krakow? För de flesta är maten på en grupp- och konferensresa ett av de viktgaste inslagen.

Vi rekommenderar att förboka restauranger och menyer. Det ger både trevligare och smidigare restaurangbesök. Våra lokala samarbetspartners känner till de allra bästa restaurangerna på resmålet. Berätta vad ni gillar och er budget. Vi tar fram det perfekta valet.

Genom att planera får hela sällskapet garanterat plats på samma restaurang. Och upplevelsen blir desto bättre!

Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.
Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.

Chokladprovning i Bryssel eller boule med rosé under pinjeträden i Nice? Eller bada i Blå lagunen och uppleva gejsrar på Island? Varför inte fördjupa er i historien? Då kan ni resa till prisvärda Krakow, där ett besök i Auschwitz inte lämnar någon oberörd.

Söker ni en annorlunda aktivitet? Av erfarenhet vet vi att det alltid är uppskattat med något som sticker ut från det vanliga. En aktivitet är ett perfekt sätt att sammansvetsa teamet.

Vi tar fram förslagen. Du väljer.

Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.
Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.

Är ni många på företaget som delar ett sportintresse? Inga problem, vi bokar er sportresa! Vi kan boka de bästa platserna till fotbollsmatcher över hela Europa. Det är bara budgeten som styr.

Vill ni istället ha glitter och glamour? Vi bokar biljetter till de populäraste musikalerna och showerna, innan biljetterna tar slut. 

Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!
Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!

Reser ni för att få ny kunskap och erfarenhet? Kanske besöka ett företag, en stadsdel eller en institution?

Vi hjälper till att boka studiebesök, lokala guider och tolk när det behövs. Självklart bokar vi även in transporten till och från de olika studiebesöken.

Se fler
Stäng
5 i topp - Gruppresor
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London – världsmetropol och vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor. Se fram emot ett mixat program med sightseeing, kultur, gemyt och trendig mat som även lockar flitiga återbesökare.
Husfasader med citroner
Barcelona
Om ni väljer att boka en gruppresa till Barcelona får ni både storstadspuls och strandliv.
Husfasader med citroner
Barcelona
Om ni väljer att boka en gruppresa till Barcelona får ni både storstadspuls och strandliv.
Både storstadspuls och skönt strandliv garanteras gruppresan till Barcelona. Njut av spanska tapas och paella i solen eller krydda konferensen med fotboll på Camp Nou.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Charmiga & prisvärda Riga ligger på bekvämt avstånd från Sverige och kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Gdansk gata
Gdansk
Vid Polens norra kust ligger den trevliga staden som har en stark medeltidsanda.
Gdansk gata
Gdansk
Vid Polens norra kust ligger den trevliga staden som har en stark medeltidsanda.
Gdansk är ett bra val för en gruppresa eller en konferensresa. Vid Polens norra kust ligger den trevliga staden som har en stark medeltidsanda.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Prag lockar med inspirerande atmosfär och prisvärd lyx. God mat, dryck och stora upplevelser för gruppresan.
Se alla destinationer

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.