Annons:

Gruppresa & Konferens Istanbul

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Istanbul

Har du och ditt resesällskap pratat om att uppleva något annorlunda? Boka er gruppresa till Istanbul och ni får en härlig mix av Orienten och modern storstad. Sevärdheterna är många och imponerande och vi kan hjälpa er att hitta ett bra upplägg för en grupp- eller konferensresa till Istanbul. Nyfiken på en gruppresa eller konferens till Istanbul - beställ en offert, vi bokar upp det du önskar och ger dig ett förslag. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

Första gången du stannar upp för att lyssna på böneutropen känner du verkligen att du är på gränsen mellan Europa och Asien. Alla belysta moskéer och byggnader gör Turkiets huvudstad Istanbul precis så vackert som alla reseguider beskriver. Galatabron som spänner över vattendraget Gyllene Hornet har hela undervåningen fullpackad av restauranger.
+

Slå er ner på någon av serveringarna under bron och ni får en minnesvärd stund med utsikt över Bosporen, Blå Moskéns sex minareter, den hektiska båttrafiken och fiskelinor från alla fiskare som står en våning upp. Plötsligt får kanske någon napp och utsikten skyms av fångsten som halas upp.

Sevärdheterna är många och imponerande och vi rekommenderar en stadsrundtur för att få höra historien bakom alla landmärkena: Blå Moskén, Hagia Sofia, Basilikacisternen, Topkapipalatset och Grand Bazar. Bli inte förvånad om försäljaren på basaren vill bjuda på äppelte medan du funderar på om just den här varan är en bra present att ta med hem. Visst är de påstridiga men de flesta tar utan problem ett vänligt nej tack. Kvällstid kryllar de små gränderna av människor. Restaurangerna ligger tätt och borden är fulla av meze – Turkiets läckra smårätter.

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

CITY SIGHTSEEING ISTANBUL

Under en klassisk sightseeing besöker man Hagia Sophia som en gång i tiden var världens största kyrka och idag är ett fint museum. Blå moskén ligger precis...

Under en klassisk sightseeing besöker man Hagia Sophia som en gång i tiden var världens största kyrka och idag är ett fint museum. Blå moskén ligger precis bredvid och har man tid och lite tålamod är det intressant att gå in och beskåda denna moské från början av 1600-talet. Precis runt hörnet ligger det forna Konstantinopels mittpunkt – Hippodromen. Denna ryttarstation byggdes i slutet av 100-talet och det var en mycket central plats i staden. Vi rekommenderar att man inkluderar ett besök i den underjordiska Basilika cisternen – den största vattenreservoaren från det östromerska imperiet. Dagen avslutas med ett besök på Grand Bazaar. Gruppen har alla möjligheter att själv skräddarsy sin egen sightseeing! Halv- eller heldagstur, här finns en mängd av intressanta platser och monument. Ett besök på en av de största och mäktigaste palatsen i världen – Topkapi – kan med fördel inkluderas.

Förundras i underjordiska Basilikacisternen

Att komma ner i denna väl bevarade underjordiska cistern är som att vandra rakt in i en svunnen tid. Cisternen byggdes under 530-talet främst för att förse det...

Att komma ner i denna väl bevarade underjordiska cistern är som att vandra rakt in i en svunnen tid. Cisternen byggdes under 530-talet främst för att förse det närliggande palatset med vatten. Man kallar ibland denna vattenreservoar för "the Sunken Palace" eller "Yerebatan Sarayı".  Här nere hittar man en mycket vacker cistern som är byggt som ett palats med 336 pelare. När denna var i bruk rymde den 80 miljoner liter vatten men idag är den nästan helt tömd. Ett måste under er gruppresa!  

Kryssa på Bosphoren

När man reser i grupp kan man hyra en egen privat båt och kryssa på Bosphoren utan att bli ruinerad. Tillsammans med en guide hoppar ni på båten i hamnen Eminönü...

När man reser i grupp kan man hyra en egen privat båt och kryssa på Bosphoren utan att bli ruinerad. Tillsammans med en guide hoppar ni på båten i hamnen Eminönü och ger er iväg ut på denna gamla vattenled som fungerar som en länk mellan Marmarasjön, Egeiska Havet och Svarta Havet. Från båten har ni en fantastisk utsikt över staden och dess förnäma förorter. Ni ser turkiska borgar, ottomanska sultanpalats, parker, vackra villor och moskéer. Har ni tur kommer delfinerna och gör er sällskap. Om ni önskar kan ni kombinera er båttur med ett stopp på den asiatiska sidan för en lunch på en av Bosphorens kända fiskerestauranger.

Dag02

Besök kryddmarknaden

Att besöka kryddmarknaden i Istanbul hör till. Speciellt om du är här för första gången. Här trängs de perfekta kryddstånden med guldbutiker och...

Att besöka kryddmarknaden i Istanbul hör till. Speciellt om du är här för första gången. Här trängs de perfekta kryddstånden med guldbutiker och fiskförsäljare. Vi rekommenderar att ni besöker kryddmarknaden en vardag, på lördagarna kommer nämligen många av Istanbuls invånare och gör sin veckohandling och det blir väldigt trångt i gångarna.

Utflykt till vinodling

Ni blir hämtade med buss i Istanbul och åker cirka 10 mil mot Takidag. En vinexpert tar emot er och visar alla steg i processen att göra vin. Sedan äter ni lunch och efter det...

Ni blir hämtade med buss i Istanbul och åker cirka 10 mil mot Takidag. En vinexpert tar emot er och visar alla steg i processen att göra vin. Sedan äter ni lunch och efter det är det dags för vinprovning. Till det serveras olika ostar.

TURKISKT BAD (HAMAM)

Istanbul är känt för sina hamam. Ta chansen att prova på ett äkta turkiskt bad när du är på besök i staden! Vi rekommenderar Cağaloğlu Hamami, ett...

Istanbul är känt för sina hamam. Ta chansen att prova på ett äkta turkiskt bad när du är på besök i staden! Vi rekommenderar Cağaloğlu Hamami, ett vackert marmorbygge som är över 300 år gammalt. Det ligger endast 10 minuters promenad från Hagia Sofia.  

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.