Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

VI BOKAR ER KICKOFF
Är ni igång och planerar företagets kickoff? Vi har stor erfarenhet och hjälper er att lyckas!

Kickoff

BOKA KICKOFF

Vad sägs om att ha företagets kickoff utomlands i år? En kickoff i en annan miljö ger starkare sammanhållning, ökad arbetsglädje och inte minst fina minnen. Vi på Resfeber kan även hjälpa er med konferensen eller personalresan, ja vi ordnar alla slags företagsresor till utlandet! 

Vi tipsar gärna om de allra bästa teambuilding-aktiviteterna utomlands. Ert företag får en garanterat annorlunda och minnesvärd upplevelse på en flamencokurs i Barcelona eller en jeepsafari i Dubai.Vi ordnar resor (nästan) överallt, så ni är varmt välkomna att inspireras av våra förslag på destinationer.

Våra tips till kickoffen

  • Börja planera i god tid.
  • Fundera på när det passar er bäst att åka iväg.
  • Bestäm er budget så tar vi fram ett passande förslag.
  • Har ni ett speciellt resmål i åtanke? Annars tipsar vi gärna!
  • Vilket syfte har kickoffen? Vi tar fram ett lämpligt programförslag!

Hur mycket kostar det?

En vanlig fråga när ett företag anordnar en kickoff är budgeten. Eftersom vi på Resfeber har varit med ända sedan 1998 kan vi mängder av ställen! Allt från det prisvärda till det mer lyxiga. För att göra planeringen så enkel och smidig som möjligt brukar vi börja med att fråga om er budget. Sedan tar vi fram det mest prisvärda förslaget för den pengen. Vi tar fram en unik och företagsanpassad offert till just dig och ditt företag.

5 populära kickoff-aktiviteter

  • Laga mat tillsammans. En god paella i Barcelona slår aldrig fel.
  • Tävla mot varandra i en GPS challenge i Madrid.
  • Boule-tävling där vinnarna firas med ett glas bubbel i Nice.
  • Cykel-sightseeing med guide i Amsterdam.
  • Öl- och vinprovning i Budapest.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Resfeber för en bokningsförfrågan. Det kostar inget! Låt oss hjälpa er att ordna en lyckad och givande kickoff! Här kan du läsa mer om oss på Resfeber Grupp & Konferens.

Är det snarare en jubileumsresa du söker? Eller planerar företaget en studieresa utomlands för ny kunskap och inspiration? Inga problem, vi fixar det med. 

Detta får du av oss
Egen kontaktperson
Eller kalla det projektkoordinator om du vill.
Egen kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson. En erfaren medarbetare som är dedikerad och hängiven till att ta fram den allra bästa resan till dig och din grupp.

Berätta dina förutsättningar så tar vi hand om resten. Du spar tid och pengar genom att ge oss så mycket information som möjligt från början. Och på resmålet finns vår lokala samarbetspartner tillgänglig.

Snabb återkoppling
Du får en offert inom 48 timmar.
Snabb återkoppling

Ibland behöver det gå undan. Inga problem. Från dess att du fyllt i en bokningsförfrågan behöver du oftast vänta max 48 timmar på en offert från oss.

Om du ger oss all information vi frågar efter så går det ännu snabbare!

Konkurrenskraftiga priser
Prisvärda förslag anpassade efter er budget.
Konkurrenskraftiga priser

Vi på Resfeber gör stora inköp och kan på så sätt hålla kostnaderna nere. Det gör att vi kan erbjuda prisvärda grupp- och konferensresor.

Hos oss får du konkreta prisförslag med prisgaranti. Inga cirkapriser. Vi preliminärbokar flygstolar och hotellrum så att ni kan ta ett beslut i lugn och ro och känna er trygga med att det ni vill boka finns tillgängligt. Vill ni hellre ha en prisindikation? Det fixar vi självklart också.

Hållbart resande
Vi erbjuder möjlighet till klimatreduktion.
Hållbart resande

För oss är det viktigt att verka för en bättre värld, både vad gäller miljö och socialt ansvar. När du bokar en resa hos oss har du möjlighet till klimatreduktion via Fly Green Fund.

Vi har även ett nära samarbete med ECPAT samt barnhem utomlands. 

Unika offerter
Vi tar fram unika offerter. Inga standardlösningar.
Unika offerter

Våra offerter är alltid utformade efter era behov. Ge oss era önskemål och er budget så ser vi till att ta fram ett förslag som passar er.

Ibland kan vi tyckas lite frågvisa i början. Men det är för att vi ska hamna så rätt som möjligt direkt. Möjligheterna är oändliga. Det är bara fantasin och budgeten som sätter gränserna.

Lokala samarbetspartners
Vi samarbetar med de bästa och har ett gediget kontaktnät världen över.
Lokala samarbetspartners
Vi samarbetar med de bästa och har ett gediget kontaktnät världen över.

Eftersom vi arbetat med resor och researrangemang ända sedan 1998 har vi hunnit bygga upp ett gediget nätverk av samarbetspartners över hela världen. Allt för din trygghet och bekvämlighet.

Vi samarbetar med över 100 flygbolag som flyger till 1000-tals spännande destinationer runt om i hela världen. På våra största och mest populära destinationer har vi ett nära samarbete med en lokal partner som är expert på just den destinationen. De finns alltid tillgängliga om något oförutsett händer när ni är på plats. 

Vi samarbetar med de bästa! 

Personlig service
- på ditt sätt.
Personlig service
- på ditt sätt.

Hos oss får du alltid personlig service. På det sätt du önskar.

Vissa föredrar mail. Andra vill prata i telefon. Vi gillar båda lika mycket!

För oss är den personliga kontakten grunden för att skapa en bra resa tillsammans. Trots att vi är digitala börjar vi alltid planeringen med ett samtal. Av erfarenhet vet vi att det blir bäst så.

Flexibla villkor
En gruppbokning hos oss ger lite mer frihet.
Flexibla villkor
En gruppbokning hos oss ger lite mer frihet.

När du gör en bokningsförfrågan hos oss preliminärbokar vi ofta flyg och hotell till dig. Detta för att du ska få någon dags betänketid utan att riskera att möjligheten försvinner. När du bestämt dig betalar du en handpenning. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Om- och avbokningsreglerna är mer generösa än om du bokar själv på nätet. Ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Den slutliga namnlistan behöver vi först 35 dagar innan avresa. Det kallar vi enkelt och flexibelt.

Helhetsgrepp
Vi fixar allt det praktiska.
Helhetsgrepp
Vi fixar allt det praktiska.

Att anordna en gruppresa kan vara både tidskrävande och knepigt. Men lugn, när du kontaktar oss tar vi ett helhetsgrepp om er resa.

Vi hjälper till med allt från planering och administration till genomförande och uppföljning. Vi ser till att inga detaljer glöms bort och tipsar gärna om det lilla extra som gör er resa enastående!

Experthjälp
Det vi inte kan om gruppresor kan ingen annan heller.
Experthjälp
Det vi inte kan om gruppresor kan ingen annan heller.

Med över 500 genomförda konferens- och företagsresor varje år vågar vi kalla oss experter. Vi har varit nästan överallt och varit med om det mesta. Vi finns här för att ge dig de bästa tipsen och råden kring din resa.

När du bokar hos oss ser du till att er nästa kickoff eller personalresa har de allra bästa förutsättningarna att bli ett lyckat och tryggt arrangemang.

Se fler
Stäng
5 i topp - Kickoff
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London – världsmetropol och vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor. Se fram emot ett mixat program med sightseeing, kultur, gemyt och trendig mat som även lockar flitiga återbesökare.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Prag lockar med inspirerande atmosfär och prisvärd lyx. God mat, dryck och stora upplevelser för gruppresan.
New York
En gruppresa till New York är svårt beroendeframkallande.
New York
En gruppresa till New York är svårt beroendeframkallande.
En gruppresa till New York är svårslagen. Pulsen. atmosfären, energin, det mesta är extra allt och svårt beroendeframkallande!
Malaga
Malaga är en hamnstad på Costa del Sols kust som är perfekt för en grupp- och konferensresa.
Malaga
Malaga är en hamnstad på Costa del Sols kust som är perfekt för en grupp- och konferensresa.
Malaga är en hamnstad på Costa del Sols kust som är perfekt för en grupp- och konferensresa. Centrumkärnan har många små mysiga caféer, vackra hus och byggnader att strosa runt bland och alldeles intill ligger stranden.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Charmiga & prisvärda Riga ligger på bekvämt avstånd från Sverige och kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Se alla destinationer

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.