Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Vi bokar er konferensresa
Att göra en konferensresa utomlands ger nya perspektiv och ny motivation. Planerar ni en konferens i Europa? Vi hjälper gärna till och tar fram ett unikt förslag till just er!

Konferensresor

BOKA KONFERENSRESA

Ska du boka en konferens för dig och dina medarbetare? Kanske en teambuildande konferensresa till Europa? En konferensresa utomlands liknar en konferens på hemmaplan. Men med bonusen att deltagarna får en chans att komma närmare varandra. Dela upplevelser och upptäcka nya platser. Få inspiration och energi att ta med tillbaka hem till kontoret.

Varje konferens unik

Precis som varje företag är unikt är varje konferens unik. Med utgångspunkt i konferensens syfte och dina önskemål hjälper Resfeber dig att ta fram ett unikt förslag på ett konferenspaket utifrån era specifika behov.

Det här kan vi hjälpa dig med

 • Prisvärda flyg och hotell.
 • Konferenslokaler anpassade efter era behov.
 • Transfer och guider.
 • Lunch och middag efter er budget.
 • Teamstärkande aktiviteter.
 • Studiebesök.
 • Sightseeing - gå, cykla, åk segway!

Ange din budget

Har du bestämt dig för att förlägga konferensresan utomlands? Kul! För att gå vidare och ta fram en offert till dig behöver vi veta din budget. Baserat på budgeten sätter vi sedan ihop ett förslag med de delar du önskar. Låter det bra? Då kan du lämna resten till oss!

Vad Resfeber gör

Vi är experter på resor och vi kan våra resmål. När vi fått klartecken från dig bokar vi in allt som behövs för en lyckad konferens. Vi säkrar er tidsplan och prickar in programmet. Beställer biljetter till sevärdheter och teatrar. Bestämmer plats för fördrink innan trendigaste restaurangen. Framförallt ser vi till att ingen liten detalj glöms bort.

Resfebers mest bokade konferensresmål 2018

 1. Riga
 2. Barcelona
 3. London

Fortfarande inte bestämt dig? Fyll i en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig.

Är det snarare en kickoff du planerar? Eller en jubileumsresa för att fira att företaget fyller år? Inga problem! Vi kan hjälpa dig med alla slags gruppresor!

Varmt välkommen till Resfeber! Läs mer om oss.

Detta får du av oss
Trygg researrangör
Resfeber är en trygg partner
Trygg researrangör

Vi samarbetar enbart med väletablerade partners och våra leverantörer är kvalitetssäkrade. Resfeber Grupp & Konferens ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber tar fullt ansvar för att skydda våra kunder på samma sätt som Resegarantilagen gjorde tidigare.
Vi täcker:

 1. Kostnader för inställd resa som uppkommer på grund av konkurs hos ett flygbolag eller en annan underleverantör till Resfeber.
 2. Kostnader för inställd resa som uppkommer på grund av naturkatastrof, strejk eller annan ingripande s.k. force majeure-händelse.
 3. Kostnader för hotell och måltider som kan uppkomma för gruppen på plats under resan på grund av inställda hemresetransporter enligt orsaker i punkterna 1 och 2 ovan.
Egen kontaktperson
Eller kalla det projektkoordinator om du vill.
Egen kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson. En erfaren medarbetare som är dedikerad och hängiven till att ta fram den allra bästa resan till dig och din grupp.

Berätta dina förutsättningar så tar vi hand om resten. Du spar tid och pengar genom att ge oss så mycket information som möjligt från början. Och på resmålet finns vår lokala samarbetspartner tillgänglig.

Snabb återkoppling
Du får en offert inom 48 timmar.
Snabb återkoppling

Ibland behöver det gå undan. Inga problem. Från dess att du fyllt i en bokningsförfrågan behöver du oftast vänta max 48 timmar på en offert från oss.

Om du ger oss all information vi frågar efter så går det ännu snabbare!

Konkurrenskraftiga priser
Prisvärda förslag anpassade efter er budget.
Konkurrenskraftiga priser

Vi på Resfeber gör stora inköp och kan på så sätt hålla kostnaderna nere. Det gör att vi kan erbjuda prisvärda grupp- och konferensresor.

Hos oss får du konkreta prisförslag med prisgaranti. Inga cirkapriser. Vi preliminärbokar flygstolar och hotellrum så att ni kan ta ett beslut i lugn och ro och känna er trygga med att det ni vill boka finns tillgängligt. Vill ni hellre ha en prisindikation? Det fixar vi självklart också.

Hållbart resande
Vi erbjuder möjlighet till klimatreduktion.
Hållbart resande

För oss är det viktigt att verka för en bättre värld, både vad gäller miljö och socialt ansvar. När du bokar en resa hos oss har du möjlighet till klimatreduktion via Fly Green Fund.

Vi har även ett nära samarbete med ECPAT samt barnhem utomlands. 

Unika offerter
Vi tar fram unika offerter. Inga standardlösningar.
Unika offerter
Vi tar fram unika offerter. Inga standardlösningar.

Våra offerter är alltid utformade efter era behov. Ge oss era önskemål och er budget så ser vi till att ta fram ett förslag som passar er.

Ibland kan vi tyckas lite frågvisa i början. Men det är för att vi ska hamna så rätt som möjligt direkt. Möjligheterna är oändliga. Det är bara fantasin och budgeten som sätter gränserna.

Lokala samarbetspartners
Vi samarbetar med de bästa och har ett gediget kontaktnät världen över.
Lokala samarbetspartners
Vi samarbetar med de bästa och har ett gediget kontaktnät världen över.

Eftersom vi arbetat med resor och researrangemang ända sedan 1998 har vi hunnit bygga upp ett gediget nätverk av samarbetspartners över hela världen. Allt för din trygghet och bekvämlighet.

Vi samarbetar med över 100 flygbolag som flyger till 1000-tals spännande destinationer runt om i hela världen. På våra största och mest populära destinationer har vi ett nära samarbete med en lokal partner som är expert på just den destinationen. De finns alltid tillgängliga om något oförutsett händer när ni är på plats. 

Vi samarbetar med de bästa! 

Personlig service
- på ditt sätt.
Personlig service
- på ditt sätt.

Hos oss får du alltid personlig service. På det sätt du önskar.

Vissa föredrar mail. Andra vill prata i telefon. Vi gillar båda lika mycket!

För oss är den personliga kontakten grunden för att skapa en bra resa tillsammans. Trots att vi är digitala börjar vi alltid planeringen med ett samtal. Av erfarenhet vet vi att det blir bäst så.

Flexibla villkor
En gruppbokning hos oss ger lite mer frihet.
Flexibla villkor
En gruppbokning hos oss ger lite mer frihet.

När du gör en bokningsförfrågan hos oss preliminärbokar vi ofta flyg och hotell till dig. Detta för att du ska få någon dags betänketid utan att riskera att möjligheten försvinner. När du bestämt dig betalar du en handpenning. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Om- och avbokningsreglerna är mer generösa än om du bokar själv på nätet. Ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Den slutliga namnlistan behöver vi först 35 dagar innan avresa. Det kallar vi enkelt och flexibelt.

Helhetsgrepp
Vi fixar allt det praktiska.
Helhetsgrepp
Vi fixar allt det praktiska.

Att anordna en gruppresa kan vara både tidskrävande och knepigt. Men lugn, när du kontaktar oss tar vi ett helhetsgrepp om er resa.

Vi hjälper till med allt från planering och administration till genomförande och uppföljning. Vi ser till att inga detaljer glöms bort och tipsar gärna om det lilla extra som gör er resa enastående!

Experthjälp
Det vi inte kan om gruppresor kan ingen annan heller.
Experthjälp
Det vi inte kan om gruppresor kan ingen annan heller.

Med över 500 genomförda konferens- och företagsresor varje år vågar vi kalla oss experter. Vi har varit nästan överallt och varit med om det mesta. Vi finns här för att ge dig de bästa tipsen och råden kring din resa.

När du bokar hos oss ser du till att er nästa kickoff eller personalresa har de allra bästa förutsättningarna att bli ett lyckat och tryggt arrangemang.

Se fler
Stäng
5 i topp - Konferensresor
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Charmiga & prisvärda Riga ligger på bekvämt avstånd från Sverige och kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Husfasader med citroner
Barcelona
Om ni väljer att boka en gruppresa till Barcelona får ni både storstadspuls och strandliv.
Husfasader med citroner
Barcelona
Om ni väljer att boka en gruppresa till Barcelona får ni både storstadspuls och strandliv.
Både storstadspuls och skönt strandliv garanteras gruppresan till Barcelona. Njut av spanska tapas och paella i solen eller krydda konferensen med fotboll på Camp Nou.
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London – världsmetropol och vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor. Se fram emot ett mixat program med sightseeing, kultur, gemyt och trendig mat som även lockar flitiga återbesökare.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Prag lockar med inspirerande atmosfär och prisvärd lyx. God mat, dryck och stora upplevelser för gruppresan.
Malta
Här finns en vacker natur och många sevärdheter från landets rika och långa historia.
Malta
Här finns en vacker natur och många sevärdheter från landets rika och långa historia.
Malta är den perfekta destinationen för en grupp- eller konferensresa. Här finns en vacker natur och många sevärdheter från landets rika och långa historia.
Se alla destinationer

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.