Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Vi bokar er konferensresa
Att göra en konferensresa utomlands ger nya perspektiv och ny motivation. Planerar ni en konferens i Europa? Vi hjälper gärna till och tar fram ett unikt förslag!

Konferensresor

BOKA KONFERENSRESA

Ska du boka en konferens i Europa för dig och dina medarbetare? En teambuildande konferensresa utomlands? Att resa bort gör ofta att deltagarna kommer närmare varandra genom att dela upplevelser och upptäcka nya platser. På annan ort får teamet inspiration och energi att ta med tillbaka hem till kontoret.

Planerar ni en kickoff, ett studiebesök utomlands eller en personalresa för medarbetarna? Vi hjälper till med det också. Varför inte testa nyheten Châteauform' där ni bor all-inclusive med hemmakänsla?

Varje konferens unik

Precis som varje företag är unikt är varje konferens unik. Med utgångspunkt i konferensens syfte och dina önskemål hjälper Resfeber dig att ta fram ett unikt förslag på ett konferenspaket utifrån era specifika behov.

Det här kan vi hjälpa dig med

  • Prisvärda flyg och hotell.
  • Konferenslokaler anpassade till er grupp.
  • Transfer och guide.
  • Lunch och middag utifrån er önskade budget.
  • Teamstärkande aktiviteter.
  • Studiebesök.
  • Sightseeing - gå, cykla, åk segway!

Ange din budget

Har du bestämt dig för att resa utomlands på konferens? Kul! För att gå vidare och ta fram en offert till dig behöver vi veta din budget. Baserat på budgeten sätter vi sedan ihop ett förslag med de delar du önskar. Låter det bra? Då kan du lämna resten till oss!

Vad Resfeber gör

Vi är experter på resor och vi kan våra resmål. När vi fått klartecken från dig bokar vi in allt som behövs för en lyckad konferens. Vi säkrar er tidsplan och prickar in programmet. Beställer biljetter till sevärdheter och teatrar. Bestämmer plats för fördrink innan trendigaste restaurangen. Framförallt ser vi till att ingen liten detalj glöms bort.

Resfebers mest bokade konferensresmål 2019

  1. London
  2. Prag
  3. Riga

Fortfarande inte bestämt dig? Fyll i en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig.

Söker du en annan slags gruppresa? Kanske en jubileumsresa för att fira att företaget fyller år? Inga problem! Vi kan hjälpa dig med alla slags resor för 10 eller fler! Vi är en erfaren researrangör och hos oss är du i trygga händer.

Läs mer om oss på Resfeber eller titta på några av våra härliga destinationer.

Tillbaka till startsidan för Resfeber Grupp & Konferens.

Detta får du av oss
Egen kontaktperson
Eller kalla det projektkoordinator om du vill.
Egen kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson. En erfaren medarbetare som är dedikerad och hängiven till att ta fram den allra bästa resan till dig och din grupp.

Berätta dina förutsättningar så tar vi hand om resten. Du spar tid och pengar genom att ge oss så mycket information som möjligt från början. Och på resmålet finns vår lokala samarbetspartner tillgänglig.

Snabb återkoppling
Du får en offert inom 48 timmar.
Snabb återkoppling

Ibland behöver det gå undan. Inga problem. Från dess att du fyllt i en bokningsförfrågan behöver du oftast vänta max 48 timmar på en offert från oss.

Om du ger oss all information vi frågar efter så går det ännu snabbare!

Konkurrenskraftiga priser
Prisvärda förslag anpassade efter er budget.
Konkurrenskraftiga priser

Vi på Resfeber gör stora inköp och kan på så sätt hålla kostnaderna nere. Det gör att vi kan erbjuda prisvärda grupp- och konferensresor.

Hos oss får du konkreta prisförslag med prisgaranti. Inga cirkapriser. Vi preliminärbokar flygstolar och hotellrum så att ni kan ta ett beslut i lugn och ro och känna er trygga med att det ni vill boka finns tillgängligt. Vill ni hellre ha en prisindikation? Det fixar vi självklart också.

Hållbart resande
Vi erbjuder möjlighet till klimatreduktion.
Hållbart resande

För oss är det viktigt att verka för en bättre värld, både vad gäller miljö och socialt ansvar. När du bokar en resa hos oss har du möjlighet till klimatreduktion via Fly Green Fund.

Vi har även ett nära samarbete med ECPAT samt barnhem utomlands. 

Unika offerter
Vi tar fram unika offerter. Inga standardlösningar.
Unika offerter

Våra offerter är alltid utformade efter era behov. Ge oss era önskemål och er budget så ser vi till att ta fram ett förslag som passar er.

Ibland kan vi tyckas lite frågvisa i början. Men det är för att vi ska hamna så rätt som möjligt direkt. Möjligheterna är oändliga. Det är bara fantasin och budgeten som sätter gränserna.

Lokala samarbetspartners
Vi samarbetar med de bästa och har ett gediget kontaktnät världen över.
Lokala samarbetspartners
Vi samarbetar med de bästa och har ett gediget kontaktnät världen över.

Eftersom vi arbetat med resor och researrangemang ända sedan 1998 har vi hunnit bygga upp ett gediget nätverk av samarbetspartners över hela världen. Allt för din trygghet och bekvämlighet.

Vi samarbetar med över 100 flygbolag som flyger till 1000-tals spännande destinationer runt om i hela världen. På våra största och mest populära destinationer har vi ett nära samarbete med en lokal partner som är expert på just den destinationen. De finns alltid tillgängliga om något oförutsett händer när ni är på plats. 

Vi samarbetar med de bästa! 

Personlig service
- på ditt sätt.
Personlig service
- på ditt sätt.

Hos oss får du alltid personlig service. På det sätt du önskar.

Vissa föredrar mail. Andra vill prata i telefon. Vi gillar båda lika mycket!

För oss är den personliga kontakten grunden för att skapa en bra resa tillsammans. Trots att vi är digitala börjar vi alltid planeringen med ett samtal. Av erfarenhet vet vi att det blir bäst så.

Flexibla villkor
En gruppbokning hos oss ger lite mer frihet.
Flexibla villkor
En gruppbokning hos oss ger lite mer frihet.

När du gör en bokningsförfrågan hos oss preliminärbokar vi ofta flyg och hotell till dig. Detta för att du ska få någon dags betänketid utan att riskera att möjligheten försvinner. När du bestämt dig betalar du en handpenning. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Om- och avbokningsreglerna är mer generösa än om du bokar själv på nätet. Ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Den slutliga namnlistan behöver vi först 35 dagar innan avresa. Det kallar vi enkelt och flexibelt.

Helhetsgrepp
Vi fixar allt det praktiska.
Helhetsgrepp
Vi fixar allt det praktiska.

Att anordna en gruppresa kan vara både tidskrävande och knepigt. Men lugn, när du kontaktar oss tar vi ett helhetsgrepp om er resa.

Vi hjälper till med allt från planering och administration till genomförande och uppföljning. Vi ser till att inga detaljer glöms bort och tipsar gärna om det lilla extra som gör er resa enastående!

Experthjälp
Det vi inte kan om gruppresor kan ingen annan heller.
Experthjälp
Det vi inte kan om gruppresor kan ingen annan heller.

Med över 500 genomförda konferens- och företagsresor varje år vågar vi kalla oss experter. Vi har varit nästan överallt och varit med om det mesta. Vi finns här för att ge dig de bästa tipsen och råden kring din resa.

När du bokar hos oss ser du till att er nästa kickoff eller personalresa har de allra bästa förutsättningarna att bli ett lyckat och tryggt arrangemang.

Se fler
Stäng
5 i topp - Konferensresor
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London
London - vår storsäljare för grupp- och konferensresor.
London – världsmetropol och vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor. Se fram emot ett mixat program med sightseeing, kultur, gemyt och trendig mat som även lockar flitiga återbesökare.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Prag lockar med inspirerande atmosfär och prisvärd lyx. God mat, dryck och stora upplevelser för gruppresan.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Charmiga & prisvärda Riga ligger på bekvämt avstånd från Sverige och kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
sol och bad nice
Nice
Både en pulserande metropol och en genuin fransk rivieraby med skönt strandliv.
sol och bad nice
Nice
Både en pulserande metropol och en genuin fransk rivieraby med skönt strandliv.
Nice är både en pulserande metropol och en genuin fransk rivieraby med stranden mitt i staden.
Spåvagn i Lissabon
Lissabon
Boka en prisvärd gruppresa till Lissabon! God mat, fartfyllda utflykter i underbart klimat.
Spåvagn i Lissabon
Lissabon
Boka en prisvärd gruppresa till Lissabon! God mat, fartfyllda utflykter i underbart klimat.
Boka en prisvärd gruppresa till Lissabon och kombinera stadsliv med strandliv! God mat, fadomusik och fartfyllda utflykter i underbart klimat.
Se alla destinationer

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.