Annons:

Konferensresor

Att lämna sin hemmamiljö och konferera på annan plats motiverar och inspirerar och kan ge större effektivitet på arbetsplatsen. Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag för just er konferensresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Vi bokar er konferensresa

En konferensresa utomlands har delvis samma upplägg som en konferens på hemmaplan men med den extra fördjupning som bara en resa utomlands med starka gemensamma upplevelser ger. Utöver konferensens huvudsyfte blir teambuilding och en stärkt teamkänsla ofta viktiga mål. Detta är vi på Resfeber experter på att bidra till och eftersom varje företagsresa är unik är våra offerter unika och anpassade till just era behov och önskemål. Det är inte heller alltid dyrare att konferera utomlands än inom landet, däremot ofta mer uppskattat!

Konferenspaket

Berätta era önskemål så planerar, organiserar och producerar vi konferensresan på budget. Ni kan fokusera på konferensens viktiga innehåll och Resfeber skräddarsyr konferenspaketet: bokar flyg, hotell samt konferenslokaler som erbjuder den service ni söker. Luncher, kafferaster, teknik – vi ser till att ingen liten detalj glöms bort. Vi säkrar er tidsplan och prickar in studiebesök, relevanta sevärdheter och utflyktsmål. Vi kan våra
+

resmål och bokar de trendigaste restaurangerna.

Resfeber - er trygga arrangör 

Vi har ordnat företagsresor sedan 1998. Tack vare vårt stora kontaktnät och långa upparbetade samarbeten med flygbolag, hotell, restauranger samt starka globala partners kan vi förhandla fram kostnadseffektiva konferensresor. Vi hjälper er att få mycket för pengarna! Utöver att ordna alla praktiska detaljer är vårt mål en lyckad konferens där destinationen sätter ett positivt avtryck på gruppens upplevelser och teamkänslan. Slutligen är Resfeber ett stabilt företag med garantier att ni som kund alltid är skyddade enligt Resegarantilagen om ni bokar en "paketresa" (enligt definition i paketreselagen) hos oss. 

Läs mer och låt er inspireras av våra bästa restips!

konferensresor

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.