Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Köpenhamn

Kontinenten börjar helt klart i Danmarks huvudstad, Köpenhamn. Nordens coolaste huvudstad! Trendig, snygg och med det senaste inom gastronomi och hotellupplevelser. Nära till hands och en perfekt storstad för företagets gruppresa och mitt i prick för en stimulerande konferens. Tivoli, Nyhavn, rödpölser, Noma och Den Lille Havfrue är bara några storheter. Som experter syr vi ihop det perfekta programmet för er. Guldkornen plockar vi utifrån gruppens intressen, hotell väljer vi i rätt stadsdel utifrån budget och era krav på service. I alla årstider utlovar Köpenhamn en välinvesterad vitamininjektion!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Den avslappnade danska livsstilen gör Köpenhamn till ett skönt avbrott i ordinarie arbetsliv. Här kan ni bara strosa runt och inspiration hittar ni överallt. Stadens olika stadsdelar lever sina egna liv men knyts samman på ett bra sätt. Nørrebro har länge varit det hippaste området men grannen i väster, Vesterbro, börjar långsamt ta över. Här hittar ni Kødbyen, Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District som är minst lika krogtätt och intressant som sin amerikanska förlaga. Lunch eller middag, hör med oss så ordnar vi med bokning! Mytomspunna Christiania är idag Danmarks näst största turistattraktion med sin unika charm bibehållen och ett besök här ger många intryck. Designintresserade? Pilestræde är en bra gata för att shoppa dansk design. Ta er vidare mot Jægersborggade, en av de trendigaste gatorna i Köpenhamn just nu med ett stort antal intressanta butiker. Grupputmaningar finns både på Tivoli och Bakken, som lockar med såväl fartfyllda åkattraktioner som vackra omgivningar och god dansk mat och öl. Dejlig tur önskar vi!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Upplev mer i Köpenhamn
City Sightseeing inkl. kanalbåtskryssning
City Sightseeing inkl. kanalbåtskryssning

Köpenhamns sevärdheter inklusive kanalbåt i hamnen! Denna tur börjar med en sightseeing runt de kända sevärdheterna Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet och Christiansborg. Sedan fortsätter turen till den gamla fiskemarknaden Gammel Strand där vi går ombord en kanalbåt för en kryssning i hamnen och kanalerna i Christianshavn. Vi kommer också se Nyhavn, detta färgstarka och livliga område som en gång var tillhåll för seglare som kom till staden. Idag kantas området av kaféer och barer. Här bodde även sagoförfattaren HC Andersen och vi stannar för att se statyn Den lille havsfrun.
Turen tar cirka 3 timmar inklusive ca 50 minuter på kanalbåten.

Segwaytur i Köpenhamn
Segwaytur i Köpenhamn

Upplev Köpenhamn via segway! Ett miljövänligt och roligt alternativ till en traditionell sightseeing. Upplev stadens gator och sevärdheter så nära det går. Med detta tvåhjuliga och självbalanserade fordon glider du smidigt genom Köpenhamn och blir ett med din omgivning. Vi startar med en genomgång för att du ska känna dig trygg innan vi påbörjar den här halvdags-turen.

Hjälmarna är utrustade med radiosystem. Det innebär att hela gruppen hänger med i guidens beskrivningar av staden samtidigt som vi passerar och skådar sevärdheterna.

Middag på MAD, äkta dansk diner
Middag på MAD, äkta dansk diner

Köpenhamns egna ”Times Square” har fått din äkta diner! MAD står för Modern American Diner och ligger i Industriens Hus mitt i Köpenhamn. MAD betyder just mat på danska och här serveras riktigt bra hamburgare, pommes frites, pannkakor, stekar, äppelpaj, ja allt som kan tänkas stå på menyn på en ursprunglig diner i USA.

Vi bokar in gruppen, som utlovas en minnesvärd och aptitlig upplevelse.

Bekväm konferens
Bekväm konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Köpenhamn. Stadens avslappande atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla förutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den danska vinkeln är uppfriskande vilket våra nöjda grupper intygar.

Jul på Tivoli
Jul på Tivoli

Dansk julstämning på Tivoli! Om du besöker Köpenhamn under jultider är ett besök på Tivoli ett måste. Då förvandlas nöjesparken till ett vinterland med julgranar, färgglad belysning och eldstäder. Här anordnas parader och shower dagligen och ni kan även få chansen att träffa jultomten på sin släde.  
Julmarknaden består av fler än 70 stånd med leverantörer från när och fjärran som erbjuder ett brett utbud av julens souvenirer, dekorationer och gåvor. Tivoli utvecklar ständigt nya dekorationer, idéer och aktiviteter för deras julsäsong för att hålla upplevelsen fräsch och överraskande även för de återkommande gästerna.

Övriga årstider är Tivoli en minst lika lockande nöjespark där skönt parkliv, god dansk mat & dryck är minst lika attraktivt som karusellerna.

100 POINT CHALLENGE
100 POINT CHALLENGE

Under två timmar kommer ni uppleva Köpenhamn på ett sätt ni aldrig gjort förr. Kombinera sightseeing med en rolig tävling där ni ska ta foton, hitta specifika platser, svara på kluriga frågor och skapa saker tillsammans. Under tiden upptäcker ni kanske nya platser i huvudstaden och lär er intressanta saker. Detta är en perfekt teambuilding aktivitet där laget som jobbar ihop bäst koras till vinnare. Vilket lag hamnar överst på prispallen?

DET UNDERJORDISKA KÖPENHAMN
DET UNDERJORDISKA KÖPENHAMN

Ta er ner under jorden och upplev en gömd värld. De tidigare vattencisternerna under Valby Bakke i Köpenhamn är idag ett fascinerande museum, aningen spöklikt men vackert. Här kan ni få en guidad tur i dunkla utrymmen, se konstinstallationer som väcker era sinnen och ta del av den enorma droppstensgrottan i en spännande atmosfär. Vågar ni besöka detta häftiga museum och vad ser ni egentligen där i mörkret? Välkomna till en hårresande upplevelse.

Rundtur och smakprovning på ölbryggeri
Rundtur och smakprovning på ölbryggeri

Öl är i stort sett Danmarks nationaldryck, så självklart ska ni komma nära denna fantastiska brygd under en guidad tur på Nørrebro’s Bryghus. Här får ni ta del av guidens stora kunskaper om bryggeriets historia, om själva ölprocessen samt de olika ölsorterna. Självklart ska ni även få provsmaka det klassiska Nørrebro Bryghus-ölet och de mer experimentella BRAW sorterna. Välj sedan om ni vill fortsätta upp till restaurangen eller ut på Köpenhamns gator.

Julshopping i Köpenhamn
Julshopping i Köpenhamn

Köpenhamn är ett mekka för dig som vill julshoppa. Här finns allt från små nischbutiker, vilket Köpenhamn har gott om, till stora köpcentrum. Därefter kan du värma dig själv på ett ångande hett glas glögg.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller tågtransfer. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Köpenhamn och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

KAJAKTUR
KAJAKTUR

Upplev natursköna Köpenhamn från vattnet på ett unikt och aktivt sätt, med havskajak. Tillsammans med en utbildad instruktör/guide glider ni fram längs vattnet och får en intim och uppfriskande upplevelse medan ni ser stadens sevärdheter från en annorlunda vinkel.

Avsluta gärna med en fika eller lunch när ni kommer tillbaka till hamnen medan ni njuter av utsikten över vattnet. 

GASTRONOMISKA KÖPENHAMN
GASTRONOMISKA KÖPENHAMN

Köpenhamn är känt för sina många fantastiska restauranger - missa inte att besöka någon av dem under er vistelse!

Passa på att boka en oförglömlig restaurangupplevelse, tex i trendiga Ködbyen (det gamla slakthusområdet) där nya ställen öppnar hela tiden. 

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.