Annons:

Gruppresa & Konferens Köpenhamn

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Köpenhamn

Kontinenten börjar helt klart i Danmarks huvudstad, Köpenhamn. Nordens coolaste huvudstad! Trendig, snygg och med det senaste inom gastronomi och hotellupplevelser. Nära till hands och en perfekt storstad för företagets gruppresa och mitt i prick för en stimulerande konferens. Tivoli, Nyhavn, rödpölser, Noma och Den Lille Havfrue är bara några storheter. Som experter syr vi ihop det perfekta programmet för er. Guldkornen plockar vi utifrån gruppens intressen, hotell väljer vi i rätt stadsdel utifrån budget och era krav på service. I alla årstider utlovar Köpenhamn en välinvesterad vitamininjektion!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Den avslappnade danska livsstilen gör Köpenhamn till ett skönt avbrott i ordinarie arbetsliv. Här kan ni bara strosa runt och inspiration hittar ni överallt.
+

Stadens olika stadsdelar lever sina egna liv men knyts samman på ett bra sätt. Nørrebro har länge varit det hippaste området men grannen i väster, Vesterbro, börjar långsamt ta över. Här hittar ni Kødbyen, Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District som är minst lika krogtätt och intressant som sin amerikanska förlaga. Lunch eller middag, hör med oss så ordnar vi med bokning! Mytomspunna Christiania är idag Danmarks näst största turistattraktion med sin unika charm bibehållen och ett besök här ger många intryck. Designintresserade? Pilestræde är en bra gata för att shoppa dansk design. Ta er vidare mot Jægersborggade, en av de trendigaste gatorna i Köpenhamn just nu med ett stort antal intressanta butiker. Grupputmaningar finns både på Tivoli och Bakken, som lockar med såväl fartfyllda åkattraktioner som vackra omgivningar och god dansk mat och öl. Dejlig tur önskar vi!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

City Sightseeing inkl. kanalbåtskryssning

Köpenhamns sevärdheter inklusive kanalbåt i hamnen! Denna tur börjar med en sightseeing runt de kända sevärdheterna Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet och...

Köpenhamns sevärdheter inklusive kanalbåt i hamnen! Denna tur börjar med en sightseeing runt de kända sevärdheterna Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet och Christiansborg. Sedan fortsätter turen till den gamla fiskemarknaden Gammel Strand där vi går ombord en kanalbåt för en kryssning i hamnen och kanalerna i Christianshavn. Vi kommer också se Nyhavn, detta färgstarka och livliga område som en gång var tillhåll för seglare som kom till staden. Idag kantas området av kaféer och barer. Här bodde även sagoförfattaren HC Andersen och vi stannar för att se statyn Den lille havsfrun. Turen tar cirka 3 timmar inklusive ca 50 minuter på kanalbåten.

Segwaytur i Köpenhamn

Upplev Köpenhamn via segway! Ett miljövänligt och roligt alternativ till en traditionell sightseeing. Upplev stadens gator och sevärdheter så nära det går. Med...

Upplev Köpenhamn via segway! Ett miljövänligt och roligt alternativ till en traditionell sightseeing. Upplev stadens gator och sevärdheter så nära det går. Med detta tvåhjuliga och självbalanserade fordon glider du smidigt genom Köpenhamn och blir ett med din omgivning. Vi startar med en genomgång för att du ska känna dig trygg innan vi påbörjar turen, som varar en haldag. Hjälmarna är utrustade med radiosystem så gruppen följer med i guidens beskrivningar av staden samtidigt som ni passerar och njuter av sevärdigheterna.

Middag på MAD, äkta dansk diner

Köpenhamns egna ”Times Square” har fått din äkta diner! MAD står för Modern American Diner och ligger i Industriens Hus mitt i Köpenhamn. MAD betyder just...

Köpenhamns egna ”Times Square” har fått din äkta diner! MAD står för Modern American Diner och ligger i Industriens Hus mitt i Köpenhamn. MAD betyder just mat på danska och här serveras riktigt bra hamburgare, pommes frites, pannkakor, stekar, äppelpaj, ja allt som kan tänkas stå på menyn på en ursprunglig diner i USA. Vi bokar in gruppen, som utlovas en minnesvärd och aptitlig upplevelse.

Dag02

Bekväm konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Köpenhamn. Stadens avslappande...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Köpenhamn. Stadens avslappande atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla förutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den danska vinkeln är uppfriskande vilket våra nöjda grupper intygar.

Jul på Tivoli

Dansk julstämning på Tivoli! Om du besöker Köpenhamn under jultider är ett besök på Tivoli ett måste. Då förvandlas nöjesparken till ett...

Dansk julstämning på Tivoli! Om du besöker Köpenhamn under jultider är ett besök på Tivoli ett måste. Då förvandlas nöjesparken till ett vinterland med julgranar, färgglad belysning och eldstäder. Här anordnas parader och shower dagligen och ni kan även få chansen att träffa jultomten på sin släde.   Julmarknaden består av fler än 70 stånd med leverantörer från när och fjärran som erbjuder ett brett utbud av julens souvenirer, dekorationer och gåvor. Tivoli utvecklar ständigt nya dekorationer, idéer och aktiviteter för deras julsäsong för att hålla upplevelsen fräsch och överraskande även för de återkommande gästerna. Övriga årstider är Tivoli en minst lika lockande nöjespark där skönt parkliv, god dansk mat & dryck är minst lika attraktivt som karusellerna.

Guidad tur i fristaden Christiania

En tur till mytomspunna Christiania! Det är idag Danmarks näst största turistattraktion men har trots allt lyckats bevara sin unika charm. Stadsdelens arkitektur och skiftande...

En tur till mytomspunna Christiania! Det är idag Danmarks näst största turistattraktion men har trots allt lyckats bevara sin unika charm. Stadsdelens arkitektur och skiftande karaktär, där de boende själva har byggt sina hus, är otroligt spännande. Turen leds av personer som själva har levt eller spenderat mycket tid i fristaden Christiania. Ni får ta del av både den historiska och politiska bakgrunden till området och av personliga berättelser som finns i denna färgstarka gemenskap. Turen tar cirka 1 timme och 45 minuter. Tips! Här kan det vara bra att ta med stadiga skor då många av vägarna bara är grusvägar.  

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.