Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Krakow

Krakow är en av Europas vackraste städer men det stoppar inte där! Denna myllrande medeltida stad har en härlig atmosfär, gott polskt kök samt spännande sevärdheter och filmisk arkitektur. Den låga prisnivån gör det prisvärt för företag att förlägga sin konferens- eller gruppresa här. Ni får mycket upplevelse för pengarna – och vi ser till att skapa ett perfekt program för just er grupp, utifrån ert fokus och intressen. Vi handplockar ett bekvämt boende – med fina konferensmöjligheter om detta efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla.

Det är enkelt att unna sig lyx till små summor på en konferensresa till Krakow, staden som är perfekt att flanera i. Vi tipsar gärna om sceniska turer där ni kan pausa på trendiga barer, genuina restauranger och upptäcka oemotståndliga kaféer. De äldsta stadsdelarna är från 1200-talet och förvånande välbevarade. I Gamla Stan (Stare Miasto) avspeglas stadens själ på det storslagna torget Rynek Glowny med den ståtliga Mariakyrkan. Kanske klättrar ni de 239 trappstegen upp i västra tornet och säger hej till trumpetaren som blåser i trumpet över torget varje hel timme? Eller ta en fika på klassiska Noworolski mitt på torget. Det gamla judiska kvarteret Kazimierz är kanske den mest spännande stadsdelen i Krakow med bohemisk atmosfär, kaféer, konstgallerier och second hand-butiker. Här finns prisvärda restauranger, hör med oss så arrangerar vi. Mellan Gamla Stan och Kazimirez ligger det vackra slottet Wawel på höjden. Ta trapporna upp och se svenska Kung Sigismunds grav och njut av en fin utsikt över floden Vizsla. Krakow är kultur och låga biljettpriser gör att många passar på att se en klassisk konsert här. Även detta arrangerar vi gärna. En annan upplevelse ni inte bör missa är en utflykt till saltgruvorna i Wieliczka där salt brutits sedan medeltiden. Platsen, som är ett världsarv, utgör en underjordisk värld med kapell och kolonnader uthuggna i salt. Hör med oss så planerar vi in.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Upplev mer i Krakow
Krakow Sightseeing
City Sightseeing i Krakow
Krakow Sightseeing
City Sightseeing i Krakow

Krakows guldkorn samlat! Följ med på en guidad tur runt magiska Gamla Stan, upp till Wawel Castle och till katedralen med de kungliga gravarna. Fortsätt ner till Kanonicza- och Grodzkagatorna och se det gamla universitetsområdet på vägen. Promenaden går genom det största medeltida torget i Europa, Rynek Glowny. Turen fortsätter sedan upp till det gamla shoppingcentrumet och avslutas vid fortet och Kraków barbican, porten som en gång var entrén till Gamla Stan. Därefter är gruppen väl förberedda för att ta sig an Krakow på egna ben.

Saltgruvorna i Wieliczka
Medeltida saltgruvorna i Wieliczka
Saltgruvorna i Wieliczka
Medeltida saltgruvorna i Wieliczka

Upptäck en underjordisk värld av salt! Området består av en labyrint med över 200 km tunnlar. 1978 blev Wieliczkagruvorna upptagna på UNESCO:s världsarvslista och bered er på en unik upplevelse. Legenden säger att saltgruvorna i Wieliczka var en del av hemgift av den ungerska prinsessan Kinga när hon gifte sig med Boleslaw den blyga för över 700 år sedan. Gruvan är full av labyrinter och vackra salar. Tyskland använde gruvan som förvaring under andra världskriget.
Under århundraden har fromma och vidskepliga gruvarbetare ristat in siffror, monument och altartavlor på saltväggarna och här finns kapell och kolonnader uthuggna i salt. Imponerande och ett minne för livet.

 

Utflykt till Auschwitz
Utflykt till Auschwitz
Utflykt till Auschwitz
Utflykt till Auschwitz

Viktigt och berörande! I Auschwitz ligger den mest välkända kyrkogården och platsen för ett av världens största folkmord. Här startade 1940 ett koncentrationsläger för polska politiska fångar och Auschwitz blev sedan centrum för utrotningen av Europas judar. Under 1940-1945 dödade nazisterna cirka 1 500 000 människor här- främst judar, men även polacker, zigenare, ryssar, krigsfångar och medlemmar av andra nationaliteter. Besöket börjar med en femton minuters dokumentärfilm följt av en guidad visning av lägrets bevarade baracker, gaskamrar och krematorier. En rejäl historielektion med andra ord. Intressant och dessvärre "based on a true story".

Matpromenad i Krakow
Matpromenad i Krakow

Att gå på en kulinarisk promenad i Krakow är ett utmärkt sätt att lära känna både staden och den polska kulturen. På den här stadsrundturen får du möjlighet att beundra den vackra gamla stan med som är proppfull av historia. Samtidigt njuter du av smaker från det traditionella polska köket. Matpromenaden är en rolig alternativ aktivitet till lunch eller middag. Och det enda du behöver göra är att bli hungrig!

Provsmakning av vodka
Provsmakning av vodka

På den här provningen får du testa olika smaker av Polens favoritalkohol, vodkan. Den här kulturella upplevelsen kommer att ta dig bortom turiststråken och närmare de rustika lokala miljöerna. På provsmakningen underhåller en expert med berättelser om hur livet bakom kulisserna var förr i tiden. Provsmakningen ackompanjeras av trevliga polska snacks.

Besök Zakopane
Besök Zakopane

Här får du möjlighet att tillbringa en heldag i den charmiga vintersportorten Zakopane, som stått värd för ett antal vintersportmästerskap. Orten ligger i södra Polen vid foten av de majestätiska Tatrafjällen. Zakopane har genom århundraden lockat konstnärer, författare och musiker. Dessa har bidragit till att platsen utvecklats till det kultur- och naturmecka som den är idag.

De vanligaste aktiviteterna i bergen är skidåkning och vandring av olika svårighetsgrad, men du kan också få samma vy genom att ta linbanan upp till toppen av Kasprowy-fjället. Föredrar du att betrakta bergen på avstånd så erbjuder den lilla staden ett bra utbud av shopping och besök på lokala marknader. Längs gågatan finns också en mängd trevliga restauranger.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Krakow och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Konferens
Konferens

Ha en effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell. Det går att välja halvdag eller heldag.

Genom lunchservering i samband med konferensen sparas mycket tid som kan läggas på annat kul. Vi hjälper er med allt vad gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.