Annons:

Gruppresa & Konferens Krakow

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Krakow

Krakow är en av Europas vackraste städer men det stoppar inte där! Denna myllrande medeltida stad har en härlig atmosfär, gott polskt kök samt spännande sevärdheter och filmisk arkitektur. Den låga prisnivån gör det prisvärt för företag att förlägga sin konferens- eller gruppresa här. Ni får mycket upplevelse för pengarna – och vi ser till att skapa ett perfekt program för just er grupp, utifrån ert fokus och intressen. Vi handplockar ett bekvämt boende – med fina konferensmöjligheter om detta efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla.

Det är enkelt att unna sig lyx till små summor på en konferensresa till Krakow, staden som är perfekt att flanera i. Vi tipsar gärna om sceniska turer där ni kan pausa på trendiga barer, genuina restauranger och upptäcka oemotståndliga kaféer. De äldsta stadsdelarna är från 1200-talet och förvånande välbevarade.
+

I Gamla Stan (Stare Miasto) avspeglas stadens själ på det storslagna torget Rynek Glowny med den ståtliga Mariakyrkan. Kanske klättrar ni de 239 trappstegen upp i västra tornet och säger hej till trumpetaren som blåser i trumpet över torget varje hel timme? Eller ta en fika på klassiska Noworolski mitt på torget. Det gamla judiska kvarteret Kazimierz är kanske den mest spännande stadsdelen i Krakow med bohemisk atmosfär, kaféer, konstgallerier och second hand-butiker. Här finns prisvärda restauranger, hör med oss så arrangerar vi. Mellan Gamla Stan och Kazimirez ligger det vackra slottet Wawel på höjden. Ta trapporna upp och se svenska Kung Sigismunds grav och njut av en fin utsikt över floden Vizsla. Krakow är kultur och låga biljettpriser gör att många passar på att se en klassisk konsert här. Även detta arrangerar vi gärna. En annan upplevelse ni inte bör missa är en utflykt till saltgruvorna i Wieliczka där salt brutits sedan medeltiden. Platsen, som är ett världsarv, utgör en underjordisk värld med kapell och kolonnader uthuggna i salt. Hör med oss så planerar vi in.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Krakow Sightseeing

City Sightseeing i Krakow

Krakows guldkorn samlat! Följ med på en guidad tur runt magiska Gamla Stan, upp till Wawel Castle och till katedralen med de kungliga gravarna. Fortsätt ner till Kanonicza- och...

Krakows guldkorn samlat! Följ med på en guidad tur runt magiska Gamla Stan, upp till Wawel Castle och till katedralen med de kungliga gravarna. Fortsätt ner till Kanonicza- och Grodzkagatorna och se det gamla universitetsområdet på vägen. Promenaden går genom det största medeltida torget i Europa, Rynek Glowny. Turen fortsätter sedan upp till det gamla shoppingcentrumet och avslutas vid fortet och Kraków barbican, porten som en gång var entrén till Gamla Stan. Därefter är gruppen väl förberedda för att ta sig an Krakow på egna ben.

Saltgruvorna i Wieliczka

Medeltida saltgruvorna i Wieliczka

Upptäck en underjordisk värld av salt! Området består av en labyrint med över 200 km tunnlar. 1978 blev Wieliczkagruvorna upptagna på UNESCO:s världsarvslista och...

Upptäck en underjordisk värld av salt! Området består av en labyrint med över 200 km tunnlar. 1978 blev Wieliczkagruvorna upptagna på UNESCO:s världsarvslista och bered er på en unik upplevelse. Legenden säger att saltgruvorna i Wieliczka var en del av hemgift av den ungerska prinsessan Kinga när hon gifte sig med Boleslaw den blyga för över 700 år sedan. Gruvan är full av labyrinter och vackra salar. Tyskland använde gruvan som förvaring under andra världskriget. Under århundraden har fromma och vidskepliga gruvarbetare ristat in siffror, monument och altartavlor på saltväggarna och här finns kapell och kolonnader uthuggna i salt. Imponerande och ett minne för livet.  

Utflykt till Auschwitz

Utflykt till Auschwitz

Viktigt och berörande! I Auschwitz ligger den mest välkända kyrkogården och platsen för ett av världens största folkmord. Här startade 1940 ett...

Viktigt och berörande! I Auschwitz ligger den mest välkända kyrkogården och platsen för ett av världens största folkmord. Här startade 1940 ett koncentrationsläger för polska politiska fångar och Auschwitz blev sedan centrum för utrotningen av Europas judar. Under 1940-1945 dödade nazisterna cirka 1 500 000 människor här- främst judar, men även polacker, zigenare, ryssar, krigsfångar och medlemmar av andra nationaliteter. Besöket börjar med en femton minuters dokumentärfilm följt av en guidad visning av lägrets bevarade baracker, gaskamrar och krematorier. En rejäl historielektion med andra ord. Intressant och dessvärre "based on a true story".

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.