Annons:

Gruppresa & Konferens Lissabon

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Lissabon

I Lissabon är vattnet nära och utsikten ut mot Atlanten milsvid. Utöver ett underbart klimat lockar Lissabon som en av Europas billigaste städer och som är en perfekt destination för företagets gruppresa eller konferensresa. Här rymmer er budget extra allt, inte minst spännande utflykter samt roliga och utmanande teambuildingaktiviteter. Fartfylld havstur i RIB-båt eller jeepsafari i sagolika Sintrabergen? Njut av god mat, skaldjur, friskt pärlande vinho verde och andra inhemska viner samt bra, prisvärt boende. Utöver ett inspirerande program så handplockar vi hotellet med rätt service, eventuellt med konferensmöjligheter.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla.

En inledande sightseeing ger ett perfekt avstamp. Lissabon är byggd på kullar och bjuder på flera utsiktsplatser med sceniska vyer över staden. Ni rör er bäst till fots alternativt med spårvagn och på en av kullarna ligger Bairro Alto: bohemiska kvarter byggda i labyrintform på 1500-talet. 
+

Området inbjuder till promenader och det sägs vara den bartätaste stadsdelen i Lissabon. Alfama heter Lissabons äldsta och mest pittoreska stadsdel med en alldeles speciell och fridsam atmosfär. Den klänger på sluttningen mellan São Jorges fästning och floden Tagus och bjuder på gränder, trappor och små torg. Missa inte fadobarerna där svartklädda kvinnor besjunger sin längtan och smärta i Portugals unika folkmusik, fadon. Prata med oss så arrangerar vi, en garanterat stark upplevelse! Pausa konferensen med prisvärd shopping, t ex kläder och skor. Spännande arkitektur, inte minst storslagna Sé Catedral mitt i stan. Det vackra försvarstornet Torre de Belém står precis vid havet i området Belém, vackert utsmyckat med tinnar och torn samt figurer uthuggna i sten. Ta tåget (eller åk jeepsafari!) till världsarvet Sintra: en vacker frodig och grön stad där slottet från 1200-talet utgör en av sevärdheterna. Vi bokar gärna utflykten! Lissabon sjuder stillsamt av en alldeles speciell atmosfär som älskas av våra grupper. Lissabon lämnar ni med en skön, avslappnad känsla i kroppen.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Sightseeing i Lissabon

Lissabons guldkorn samlat! Under en tretimmars citysightseeing hinner ni se de största landmärkena i staden. För att ge en så bra bild som möjligt kombinerar turen både...

Lissabons guldkorn samlat! Under en tretimmars citysightseeing hinner ni se de största landmärkena i staden. För att ge en så bra bild som möjligt kombinerar turen både buss och en kortare promenad i de äldre delarna. Pombal square, Avenida da Liberdade, shoppingdistriktet ”Baixa” och torget Praça do Comercio. Vi besöker St George´s slott där man har en fantastisk utsikt över staden. Njut av atmosfären i den gamla stadsdelen Alfama med sina pittoreska smala gator och gränder. I Belém ser ni monumenten avspegla den historiska gyllene perioden i Portugal, med sina sjöfarare och upptäcktsresande.

Teambuilding i Sintraberget

Jeepsafari i Sintrabergen! En fyrhjulsdriven jeep tar er på ett äventyr genom den vackra miljön i Sintrabergen som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Ni gör...

Jeepsafari i Sintrabergen! En fyrhjulsdriven jeep tar er på ett äventyr genom den vackra miljön i Sintrabergen som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Ni gör ett stopp i staden Sintra samt i Cabo da Roca – den västligaste punkten i det europeiska fastlandet. Indelat i lag på upp till sex personer ger ni er iväg med en chaufför. På en surfplatta kan gruppen se exakt vart de ska åka och ska sedan ge instruktioner till chauffören. Sedan måste ert lag besvara frågor längs turen samt ta foton på specifika platser. Vem vinner denna spännande tävling?

UPPTÄCK LISSABON MED GOCAR

Sightseeing och grupputmaning i ett! I Portugals huvudstad kan man prova på att köra GoCar. Det är en bil som berättar vad ni ser tack vare modern GPS-teknik. Bilarna är...

Sightseeing och grupputmaning i ett! I Portugals huvudstad kan man prova på att köra GoCar. Det är en bil som berättar vad ni ser tack vare modern GPS-teknik. Bilarna är lättkörda och säkra och under en tretimmarstur assisteras man av personal på skotrar som leder er genom staden till de viktigaste sevärdheterna. Om man vill kan man lägga till en fototävling eller en drink på en av stadens härliga terrasser.

Dag02

Upplev charmen i CASCAIS, CABO DA ROCA & SINTRA

Utflykt till charmiga byar i närheten av Lissabon! 20 minuter från Lissabon, vid foten av de lummiga Sintrabergen, ligger den romantiska lilla staden Sintra som finns med på UNESCOs...

Utflykt till charmiga byar i närheten av Lissabon! 20 minuter från Lissabon, vid foten av de lummiga Sintrabergen, ligger den romantiska lilla staden Sintra som finns med på UNESCOs världsarvslista. Vackra hus kantar de pittoreska gatorna och palatset som ligger högt över staden var en gång sommarresidens för Portugals kungafamilj. Vi fortsätter västerut till Cabo da Roca, Europas västligaste punkt, där land möter hav. Efter ett stopp för fotografering vänder vi tillbaka mot Lissabon och åker längs den vackra och vilda Atlantkusten, där vi bla passerar Guincho Beaches samt Cascais och Estoril, en gång i tiden små fiskebyar som idag utvecklats till charmiga små badorter.

Segwaytur i Lissabon City

Se staden smidigt via segway! Testa att se Lissabon genom att själv köra ett detta miljövänliga fordon. Att lära sig att köra segway är lätt och ni kommer...

Se staden smidigt via segway! Testa att se Lissabon genom att själv köra ett detta miljövänliga fordon. Att lära sig att köra segway är lätt och ni kommer garanterat att ha kul. Turen går genom de smala gatorna i de mysiga kvarteren eller längs den vackra floden. I priset ingår personal som följer med, försäkring, hjälmar och mineralvatten.

Speedboat-äventyr i Lissabon

Fartfylld tur på floden Tagus! Följ med på ett äventyr ombord på en speedboat - en gummibåt som är drygt sju meter lång och har en motor med 175...

Fartfylld tur på floden Tagus! Följ med på ett äventyr ombord på en speedboat - en gummibåt som är drygt sju meter lång och har en motor med 175 hästkrafter. Ni får en oförglömlig båttur på floden Tagus och ser Lissabon och alla monument från ett annat spännande perspektiv.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.