Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens London

London – världsmetropol och vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor.

I London finns alltid något nytt och spännande att upptäcka så låt oss plocka ut guldkornen till er företagsresa! Vi mixar sightseeing och intressant kultur med roliga aktiviteter för teambuilding. Vi sätter gärna en fotbollsmatch med spelare i världsklass, en fish and chips-lunch, Afternoon Tea och trevliga besök på de lokala pubarna på programmet. Nyfikna på Londons allra senaste mattrender? Inga problem, vi reserverar plats för er på någon av stans hetaste restauranger. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla!

Som experter har vi koll på både klassiska favoriter och de senaste trenderna och erbjuder ett program som lockar alla i gruppen, även flitiga återbesökare.  Vi hittar det hotell som passar er budget bäst utan att tumma på servicen. I stimmiga city, charmiga Notting Hill eller kanske nytrendiga East End som visar upp det kreativa och unga London? Välj det område med atmosfär som passar er grupp bäst. Traditionella pubar är britternas andra hem – pausa konferensen och smit in på en pub på eftermiddagen och ta er tid att umgås. Shopping i London är oslagbart och i centrum rekommenderar vi att besöka de klassiska shoppingkvarteren runt Oxford Street. Eller hitta inspiration på en marknad! Det finns det många av i London: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane ... och inte minst Brick Lane, som idag är Londons hippaste marknad. Finns fotbollsälskare i gruppen så är London rätt val. Här stavas fotboll Chelsea, Tottenham och Arsenal, tre av världens mest populära fotbollsklubbar. Att gå på fotboll på en Londonarena är en upplevelse. Fråga oss, vi har biljetterna! Även till de mest populära musikalerna i West End.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

 

Upplyst Big Ben kvällstid
Gatuskylt vid Oxford Street
Vy över London Skylines och Tower Bridge
The Shard vid Themsen
Upplev mer i London
Buss och guide möter upp er på flygplatsen
Buss och guide möter upp er på flygplatsen

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala London och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Sightseeing
Sightseeing

London's finest med buss! Ett effektivt sätt att få se klassiska London. En klassisk tur inkluderar en panorama-tur i buss runt Parliament Square för att se Westminister Abbey där många av Storbritanniens kungar, drottningar, statsmän, poeter och författare ligger begravda. Självklart ser ni även Big Ben och Houses of Parliament samt St Paul´s Cathedral. Turen går vidare förbi Trafalgar Square, Downing Street och Piccadilly Circus och förstås även Buckingham Palace - vid vissa årstider kan man även se vaktbytet. Varför inte avsluta med en tur i London Eye?

Er tur kan självklart skräddarsys enligt era önskemål - missa inte denna chans att få en överblick över London.

Matlagningskurs
Matlagningskurs

Brittisk gastronomi i era händer! Få städer kan locka med så många spännande kök, internationellt prisade kockar och trendiga restauranger. Nu kan er grupp få med er en bit av kakan genom att laga mat tillsammans under ledning av brittisk kökselit. Ett av de trevligaste teambuilding-aktiviteter vi kan tänka oss faktiskt. Njut av ett glas vin samtidigt som ni lär er olika knep från de välutbildade köksproffsen.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i London på bästa sätt. Utifrån era önskemål, budget, intressen och antal rekommenderar vi prisvärt boende som erbjuder rätt service. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och med London i förgrunden finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. 

Fotboll
Fotboll

Gå på en fotbollsmatch i världsklass. Det är ingen dum idé att pricka in sitt besök när ett av Premier League-lagen spelar match: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, West Ham och Crystal Palace. Fotbollstok eller bara måttligt intresserad – det spelar ingen roll, det är en oförglömlig upplevelse oavsett. Vi säljer även biljetter till Championship-lagen.

Jack the Ripper-promenad
Jack the Ripper-promenad

Promenad i fotspåren av Jack the Ripper! Året är 1888, i östra London mördas fem kvinnor brutalt av en av världens första kända seriemördare – Jack the Ripper. Under denna dramatiserade promenad följer ni i fotspåren av mördaren, in i de mörka smala gränderna, nerför mörka trappor. Besök mordplatser som speglats i filmerna och upplev lukter och ljud från Londons mörkare sidor.

RIB-båt på Themsen
RIB-båt på Themsen

Starta dagen i fartfylld RIB-båt! En tur i en RIB-båt på Themsen ger er en adrenalinkick samtidigt som ni ser Londons berömda historiska platser från floden i rasande fart. Kanske vill ni känna er som James Bond för en stund? Isåfall rekommenderar vi att ni uppgraderar er till en tur med underhållande guidning på floden samt en riktig berg-och dalbana på vattnet som avslutning. Detta till musik från James Bond. Snacka om upplevelse!

Lunch med fantastisk utsikt i The Shard
Lunch med fantastisk utsikt i The Shard

Luncha i västra Europas högsta byggnad! The Shard öppnade i februari 2013 och präglar idag Londons skyline, den designades av mästerarkitekten Renzo Piano. Byggnaden är 310 meter hög och är idag den högsta byggnaden i västra Europa. Utsiktsplatserna ligger på våning 68, 69 och 72 och härifrån har man 360 graders utsikt och en bra dag kan man se så långt som 65 mil. Kombinera ert besök med ett glas bubbel i deras bar eller varför inte en lunch, middag eller afternoon tea i någon av The Shards restauranger.

Goda utsikter från London Eye
Goda utsikter från London Eye

Se London från sin bästa sida! Avsluta er vistelse i London med en tur i det stora pariserhjulet. Utsikten är milsvid och man ser stadens alla kända landmärken. Om ni vill kan ni boka en champagnetur och säga hejdå till London på ett festligt sätt.

Afternoon Tea Bus Tour
Afternoon Tea Bus Tour

Upplev allt det London är känt för samtidigt som ni avnjuter en klassisk Afternoon Tea!

Färdas genom staden i en klassisk röd dubbeldäckare där ni serveras en egen bricka fylld med bakverk, smörgåsar och kakor samt obegränsat med te och kaffe. Detta får ni avnjuta samtidigt som ni får se de platser som kännetecknar London.

MUSIKAL - VI BOKAR BILJETTERNA!
MUSIKAL - VI BOKAR BILJETTERNA!

Vad vore London utan sitt West End och dess musikaler?

Utbudet är stort och det finns något för alla smaker, såväl klassiker som nya produktioner.

Vi hjälper dig att boka biljetter!

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.