Annons:

Gruppresa & Konferens London

Gruppresa - Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

London

London – världsmetropol och vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor.

I London finns alltid något nytt och spännande att upptäcka så låt oss plocka guldkornen till er företagsresa! Vi mixar sightseeing och intressant kultur med roliga aktiviteter för teambuilding. Vi sätter gärna en fotbollsmatch med spelare i världsklass, en fish and chips-lunch, Afternoon Tea och trevliga besök på de lokala pubarna på programmet. Nyfikna på Londons allra senaste mattrender? Inga problem, vi reserverar plats för er på någon av stans hetaste restauranger. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla!

Som experter har vi koll på både klassiska favoriter och senaste trenderna och erbjuder ett program som lockar alla i gruppen, även flitiga återbesökare. 
+

 Vi vet vilket hotell som passar er budget och erbjuder bäst service. I stimmiga city, charmiga Notting Hill eller kanske nytrendiga East End som visar upp det kreativa och unga London? Välj det område med atmosfär som passar er grupp bäst. Traditionella pubar är britternas andra hem – pausa konferensen och smit in på en pub på eftermiddagen och ta er tid att umgås. Shopping i London är oslagbart och i centrum rekommenderar vi att besöka de klassiska shoppingkvarteren runt Oxford Street. Eller hitta inspiration på en marknad! Det finns det många av i London: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane ... och inte minst Brick Lane, som idag är Londons hippaste marknad. Finns fotbollsälskare i gruppen så är London rätt val. I London stavas fotboll Chelsea, Tottenham och Arsenal, tre av världens mest populära fotbollsklubbar. Att gå på fotboll på en Londonarena är en upplevelse. Fråga oss, vi har biljetterna! Även till de mest populära musikalerna i West End.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

 

Upplyst Big Ben kvällstid
Gatuskylt vid Oxford Street
Vy över London Skylines och Tower Bridge
The Shard vid Themsen

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Buss och guide möter upp er på flygplatsen

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala London...

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala London och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Sightseeing

London's finest med buss! Ett effektivt sätt att få se klassiska London. En klassisk tur inkluderar en panorama-tur i buss runt Parliament Square för att se Westminister Abbey...

London's finest med buss! Ett effektivt sätt att få se klassiska London. En klassisk tur inkluderar en panorama-tur i buss runt Parliament Square för att se Westminister Abbey där många av Storbritanniens kungar, drottningar, statsmän, poeter och författare ligger begravda. Självklart ser ni även Big Ben och Houses of Parliament samt St Paul´s Cathedral. Turen går vidare förbi Trafalgar Square, Downing Street och Piccadilly Circus och förstås även Buckingham Palace - vid vissa årstider kan man även se vaktbytet. Varför inte avsluta med en tur i London Eye? Er tur kan självklart skräddarsys enligt era önskemål - missa inte denna chans att få en överblick över London.

Jack the Ripper-promenad

Promenad i fotspåren av Jack the Ripper! Året är 1888, i östra London mördas fem kvinnor brutalt av en av världens första kända seriemördare – Jack...

Promenad i fotspåren av Jack the Ripper! Året är 1888, i östra London mördas fem kvinnor brutalt av en av världens första kända seriemördare – Jack the Ripper. Under denna dramatiserade promenad följer ni i fotspåren av mördaren, in i de mörka smala gränderna, nerför mörka trappor. Besök mordplatser som speglats i filmerna och upplev lukter och ljud från Londons mörkare sidor.

Dag02

Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i London på bästa sätt. Utifrån era...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i London på bästa sätt. Utifrån era önskemål, budget, intressen och antal rekommenderar vi prisvärt boende som erbjuder rätt service. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och med London i förgrunden finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. 

Fotboll

Gå på en fotbollsmatch i världsklass. Det är ingen dum idé att pricka in sitt besök när ett av Premier League-lagen spelar match: Arsenal, Chelsea, Tottenham,...

Gå på en fotbollsmatch i världsklass. Det är ingen dum idé att pricka in sitt besök när ett av Premier League-lagen spelar match: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, West Ham och Crystal Palace. Fotbollstok eller bara måttligt intresserad – det spelar ingen roll, det är en oförglömlig upplevelse oavsett. Vi säljer även biljetter till Championship-lagen.

Matlagningskurs

Brittisk gastronomi i era händer! Få städer kan locka med så många spännande kök, internationellt prisade kockar och trendiga restauranger. Nu kan er grupp...

Brittisk gastronomi i era händer! Få städer kan locka med så många spännande kök, internationellt prisade kockar och trendiga restauranger. Nu kan er grupp få med er en bit av kakan genom att laga mat tillsammans under ledning av brittisk kökselit. Ett av de trevligaste teambuilding-aktiviteter vi kan tänka oss faktiskt. Njut av ett glas vin samtidigt som ni lär er olika knep från de välutbildade köksproffsen.

Dag03

Lunch med fantastisk utsikt i The Shard

Luncha i västra Europas högsta byggnad! The Shard öppnade i februari 2013 och präglar idag Londons skyline, den designades av mästerarkitekten Renzo Piano. Byggnaden...

Luncha i västra Europas högsta byggnad! The Shard öppnade i februari 2013 och präglar idag Londons skyline, den designades av mästerarkitekten Renzo Piano. Byggnaden är 310 meter hög och är idag den högsta byggnaden i västra Europa. Utsiktsplatserna ligger på våning 68, 69 och 72 och härifrån har man 360 graders utsikt och en bra dag kan man se så långt som 65 mil. Kombinera ert besök med ett glas bubbel i deras bar eller varför inte en lunch, middag eller afternoon tea i någon av The Shards restauranger.

RIB-båt på Themsen

Starta dagen i fartfylld RIB-båt! En tur i en RIB-båt på Themsen ger er en adrenalinkick samtidigt som ni ser Londons berömda historiska platser från floden i rasande...

Starta dagen i fartfylld RIB-båt! En tur i en RIB-båt på Themsen ger er en adrenalinkick samtidigt som ni ser Londons berömda historiska platser från floden i rasande fart. Kanske vill ni känna er som James Bond för en stund? Isåfall rekommenderar vi att ni uppgraderar er till en tur med underhållande guidning på floden samt en riktig berg-och dalbana på vattnet som avslutning. Detta till musik från James Bond. Snacka om upplevelse!

Goda utsikter från London Eye

Se London från sin bästa sida! Avsluta er vistelse i London med en tur i det stora pariserhjulet. Utsikten är milsvid och man ser stadens alla kända landmärken. Om ni vill...

Se London från sin bästa sida! Avsluta er vistelse i London med en tur i det stora pariserhjulet. Utsikten är milsvid och man ser stadens alla kända landmärken. Om ni vill kan ni boka en champagnetur och säga hejdå till London på ett festligt sätt.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.