Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Malaga

Malaga är en hamnstad på Costa del Sols kust som är perfekt för en grupp- och konferensresa. Staden är Spaniens femte största med drygt en halv miljon invånare.

Centrumkärnan har många små mysiga caféer, vackra hus och byggnader att strosa runt bland och alldeles intill ligger stranden. Stadens modernare delar ligger väster om Guadalmedina-floden medan Malagas historiska centrum och gamla staden finns på östra sidan.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Från Marbella har man stora kontraster inom räckhåll. Cykla mountainbike i vackra Ronda och avsluta på en vingård. Segla tillsammans med delfiner, promenera i charmiga gamla stan eller utforska det heta klubblivet i Puerto Banus.

Nordost om Malaga finns kuperade och frodiga landskap med outtömliga möjligheter och massor att  upptäcka. Från havsnivå upp till 3.479 m.ö.h erbjuds canyoning, mountainbike, vandring, landsvägscykel och mycket mer.

Det här är smårätternas stad och du hittar både moderna och gamla anrika tapasbarer här. Något som är typiskt för Andalusien är Gazpacho, en kall grönsakssoppa. I Malaga finns det ett brett utbud av lokalproducerat vin från gårdar i området runt staden, som gärna serveras till maten. Vill du runda av maten med något sött, bör du pröva det ljuvliga chocolate con churros — ett slags friterat bröd som doppas i choklad.

Upplev mer i Malaga
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Malaga och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Sol och strand
Sol och strand

Endast ett stenkast från centrum ligger den långa stranden La Malagueta. Bada, sola, spela volleyball eller äta nygrillade sardiner? Den härliga stranden erbjuder möjligheter till aktiviteter för alla och dess centrala läge gör att ni enkelt ta er dit. Stranden är en av Malagas större stränder och längsmed med stranden kryllar det av restauranger och barer.

Tapas
Tapas

I Malaga beställer man inte en öl, utan en Victoria, man äter pescaíto frito (friterad fisk) och firar sin feria - årets viktigaste händelse - i augusti. Härliga tapasbarer samsas med förstklassiga krogar och Michelinstjärnor. Malaga har gott om mysiga barer och restauranger på takterrasser. Att besöka den färgsprakande och folkfyllda saluhallen Las Atarazanas är en upplevese man inte får missa.

Caminito del Rey
Caminito del Rey

Kungens stig byggdes i samband med uppförandet av vattenkraftverket El Chorro och invigdes 1921. Caminito del Rey har ett flertal gånger utnämnts till en av världens farligaste och svindlande vandringsleder. Men det var då det. Nu har vandringsleden restaurerats och hela vägen är försedd med starka stängsel och stadiga gångplankor. Idag är det en helt säker, om än fortfarande svindlande upplevelse! På sina ställen går leden hela 110m över floden. Det är en helt fantastisk känsla som vi rekommenderar alla att uppleva. 

Marbella
Marbella

Några mil väster om Málaga finner vi Marbella – vem har inte hört talas om denna pulserande och livliga ort? Från Marbella har man stora kontraster inom räckhåll. Cykla mountainbike i bergen och avsluta på en vingård, segla tillsammans med delfiner, promenera i charmiga gamla stan eller klubba i Puerto Banus är några exempel.

Besök Ronda
Besök Ronda

Ronda är en magisk liten stad utanför Malaga. Ronda är känd för sin vackra ravin som störtar mer än 100 meter ner mellan stadens två stadsdelar som binds samman av Puente Nuevo - den "nya bron" från 1700-talet. I Rondatrakten finner man lämningar ända sedan den yngre stenåldern. I grottan Cueva de la Pileta kan man betrakta 25 000 år gamla grottmålningar och i Ronda la Vieja kan man beskåda en majestätisk amfiteater, ett resultat av romarrikets utsträckning. Nära Ronda ligger även ett av Spaniens största grottsystem som heter La Cueva del Gato. Rondabergen och dess fantastiska natur erbjuder fantastiska möjligheter att utöva sporter som att cykla mountainbike, vandra och klättra. I omgivningarna finns även många trevliga vingårdar att besöka.

 

Kulinarisk skattjakt
Kulinarisk skattjakt

Ett kul och annorlunda sätt att upptäcka Malaga är att ge sig ut på en kulinarisk skattjakt. Här lär vi oss mer om stadens kultur, historia och gastronomi. Vårt sällskap delas upp i mindre grupper och varje grupp tilldelas sedan en iPad med karta och ett antal uppdrag som ska utföras. Längs med vägen lär vi känna Malaga och dess invånare och får även smakprov på lokala delikatesser längs vägen. En chans att uppleva Malaga på ett spännande och aktivt sätt! 

Picasso-museet
Picasso-museet

Malaga är mycket mer än starten på de många badorterna längs den spanska solkusten. Självaste Pablo Picasso föddes här. Som sig bör ligger också Picasso-museet här. Det är ett imponerande museum där du får chans att studera en hel del av konstnärens berömda verk. Museet ligger i centrala Malaga, bara ungefär 200 meter från den plats där han föddes.

La Axarquía
La Axarquía

Strax öster om Málaga ligger det vackra bergsområdet La Axarquía. Gröna lummiga landskap, vinrankor som kryper utmed bergväggarna och vitkalkade byar klänger sig fast längs sluttningarna.

Endast 35 km från Málaga finner man det absoluta lugnet i en dramatisk och fängslande natur. Underbara små hotell som inbjuder till harmoni, fantastisk gastronomi, vackra vingårdar och imponerande naturupplevelser hittar du i Axarquía. Varva lugnet med exempelvis häftig canyoning, Nerjas droppstensgrottor och en skön vandringstur.

 

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

Gibraltar
Gibraltar

Ungefär en timmes bilresa väster om Malaga ligger Gibraltar som är ett brittiskt territorium med charmig småstadskänsla och med den karaktäristiska kalkstensklippan som landmärke. Allt här följer engelsk sed, från bussar till valuta till öppettider. 

En tur hit ger tid både att besöka klippan och dess invånare - de berömda aporna, samt fri tid i staden för lunch eller varför inte en klassisk pint på någon av gågatans många pubar.

Glöm inte att ta med giltigt pass! 

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

En bra start på resan är en sightseeing runt i Malagas gamla stadsdel. Här besöker vi bl a den vackra katedralen, den gamla fästningen Alcazaba som tronar på en klippa samt stora matmarknaden Atarazana, där möjlighet finns att provsmaka några av alla härliga tapas som erbjuds. 

Turen fortsätter genom de gamla kvarterens vindlande gränder och avslutas med fördel med lunch på någon av stadens mysiga tapasrestauranger.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.