Annons:

Gruppresa & konferens Malaga

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Malaga

Malaga är en hamnstad på Costa del Sols kust som är perfekt för en grupp- och konferensresa. Staden är Spaniens femte största med drygt en halv miljon invånare.

Centrumkärnan har många små mysiga caféer, vackra hus och byggnader att strosa runt bland och alldeles intill ligger stranden. Stadens modernare delar ligger väster om Guadalmedina-floden medan Malagas historiska centrum och gamla staden finns på östra sidan.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Från Marbella har man stora kontraster inom räckhåll. Cykla mountainbike i vackra Ronda och avsluta på en vingård. Segla tillsammans med delfiner, promenera i charmiga gamla stan eller utforska det heta klubblivet i Puerto Banus.

Nordost om Malaga finns kuperade och frodiga landskap med outtömliga möjligheter och massor att  upptäcka.
+

Från havsnivå upp till 3.479 m.ö.h erbjuds canyoning, mountainbike, vandring, landsvägscykel och mycket mer.

Det här är smårätternas stad och du hittar både moderna och gamla anrika tapasbarer här. Något som är typiskt för Andalusien är Gazpacho, en kall grönsakssoppa. I Malaga finns det ett brett utbud av lokalproducerat vin från gårdar i området runt staden, som gärna serveras till maten. Vill du runda av maten med något sött, bör du pröva det ljuvliga chocolate con churros — ett slags friterat bröd som doppas i choklad.

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Malaga och...

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Malaga och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Sol och strand

Endast ett stenkast från centrum ligger den långa stranden La Malagueta. Bada, sola, spela volleyball eller äta nygrillade sardiner? Den härliga stranden erbjuder...

Endast ett stenkast från centrum ligger den långa stranden La Malagueta. Bada, sola, spela volleyball eller äta nygrillade sardiner? Den härliga stranden erbjuder möjligheter till aktiviteter för alla och dess centrala läge gör att ni enkelt ta er dit. Stranden är en av Malagas större stränder och längsmed med stranden kryllar det av restauranger och barer.

Tapas

I Malaga beställer man inte en öl, utan en Victoria, man äter pescaíto frito (friterad fisk) och firar sin feria - årets viktigaste händelse - i augusti....

I Malaga beställer man inte en öl, utan en Victoria, man äter pescaíto frito (friterad fisk) och firar sin feria - årets viktigaste händelse - i augusti. Härliga tapasbarer samsas med förstklassiga krogar och Michelinstjärnor. Malaga har gott om mysiga barer och restauranger på takterrasser. Att besöka den färgsprakande och folkfyllda saluhallen Las Atarazanas är en upplevese man inte får missa.

Dag02

Caminito del Rey

Kungens stig byggdes i samband med uppförandet av vattenkraftverket El Chorro och invigdes 1921. Caminito del Rey har ett flertal gånger utnämnts till en av världens farligaste...

Kungens stig byggdes i samband med uppförandet av vattenkraftverket El Chorro och invigdes 1921. Caminito del Rey har ett flertal gånger utnämnts till en av världens farligaste och svindlande vandringsleder. Men det var då det. Nu har vandringsleden restaurerats och hela vägen är försedd med starka stängsel och stadiga gångplankor. Idag är det en helt säker, om än fortfarande svindlande upplevelse! På sina ställen går leden hela 110m över floden. Det är en helt fantastisk känsla som vi rekommenderar alla att uppleva. 

Marbella

Några mil väster om Málaga finner vi Marbella – vem har inte hört talas om denna pulserande och livliga ort? Från Marbella har man stora kontraster inom...

Några mil väster om Málaga finner vi Marbella – vem har inte hört talas om denna pulserande och livliga ort? Från Marbella har man stora kontraster inom räckhåll. Cykla mountainbike i bergen och avsluta på en vingård, segla tillsammans med delfiner, promenera i charmiga gamla stan eller klubba i Puerto Banus är några exempel.

Besök Ronda

Ronda är en magisk liten stad utanför Malaga. Ronda är känd för sin vackra ravin som störtar mer än 100 meter ner mellan stadens två stadsdelar som binds...

Ronda är en magisk liten stad utanför Malaga. Ronda är känd för sin vackra ravin som störtar mer än 100 meter ner mellan stadens två stadsdelar som binds samman av Puente Nuevo - den "nya bron" från 1700-talet. I Rondatrakten finner man lämningar ända sedan den yngre stenåldern. I grottan Cueva de la Pileta kan man betrakta 25 000 år gamla grottmålningar och i Ronda la Vieja kan man beskåda en majestätisk amfiteater, ett resultat av romarrikets utsträckning. Nära Ronda ligger även ett av Spaniens största grottsystem som heter La Cueva del Gato. Rondabergen och dess fantastiska natur erbjuder fantastiska möjligheter att utöva sporter som att cykla mountainbike, vandra och klättra. I omgivningarna finns även många trevliga vingårdar att besöka.  

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.