Annons:

Gruppresa & Konferens Malta Malta

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Malta

Den vackra ön Malta är den perfekta destinationen för en gruppresa. Många turister återvänder till den unika lilla ögruppen i Medelhavet år efter år och här finns något för alla. Väljer ni att resa till Malta på en konferensresa så hjälper vi er gärna med upplägget. En lyckad konferensresa kräver att allt fungerar smidigt och ska gärna innehålla något utöver det vanliga. Kontakta oss för en kostnadsfri offert till er gruppresa idag!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Ögruppen har varit befolkad ända sedan 5200 f. Kr. Det är Europas sydligaste land med ca 400 000 invånare. Öarnas unika blandning av historia och nutid gör dem till ett perfekt resmål för en konferens- eller gruppresa. Här kan ni njuta av välsmakande måltider med influenser från Italien och Mellanöstern. Maltas rika historia gör sig påmind genom de många fästningarna och muromgärdade städerna som finns utspridda över ön.
+

Tack vare sitt geografiska läge har öarna under lång tid fått influenser från både öst och väst. Maltesiska låter som en blandning av arabiska, italienska och engelska. Några av världens mest intressanta förhistoriska platser ligger här. Som det vanligtvis är i ett romerskt-katolskt land, finns här många vackra kyrkor att besöka i de små maltesiska byarna. Åker man på en konferensresa hit bör man absolut inte missa att besöka något av de vackra klipptemplen och Hal-Saflieni Hypogeum, ett område med underjordiska katakomber från 2500 f.Kr. som finns med på Unescos världsarvslista.

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt till ert hotell. Om ni...

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt till ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan. 

Heldagstur till Valletta

En guidad tur genom gatorna i Maltas livliga huvudstad Valletta. Ni besöker bl a Upper Barracca Gardens som erbjuder en hänförande vy över hamnen samt St. John’s Co....

En guidad tur genom gatorna i Maltas livliga huvudstad Valletta. Ni besöker bl a Upper Barracca Gardens som erbjuder en hänförande vy över hamnen samt St. John’s Co. Cathedral med rikedomar från riddartiden. Ni kommer även att få uppleva The Malta Experience – en multivision show som täcker över 5000 år av Maltas historia, samt Grandmasters Palace & The State rooms, Maltas presidentpalats. Efter den gemensamma turen finns även tid att upptäcka Valletta på egen hand.

Båt och yachtutflykter

Maltas kristallklara vatten och den hisnande kusten, gör ön till en populär destination för båtliv och segling! Ni kan till exempel välja mellan en kryssning runt...

Maltas kristallklara vatten och den hisnande kusten, gör ön till en populär destination för båtliv och segling! Ni kan till exempel välja mellan en kryssning runt Maltas historiska och pittoreska hamnar eller en kryssning runt öarna Malta, Gozo och Comino. Ni får på detta sätt upptäcka de vackra bukter, vikar och grottor som finns i området. Malta är även en perfekt ”stop over” punkt under en kryssning runt Medelhavet.

Dag02

Heldagstur till Gozo

Ni lämnar Malta med speedboat eller färja som tar er mot Gozo. Under färden passerar ni ön Comino med sina vackra vikar, sund och spännande grottor. Vid ankomsten till Gozo...

Ni lämnar Malta med speedboat eller färja som tar er mot Gozo. Under färden passerar ni ön Comino med sina vackra vikar, sund och spännande grottor. Vid ankomsten till Gozo kommer ni att delas in i mindre grupper och färdas vidare med Jeep. Er chaufför tar er runt Gozo och visar er historiska platser och pittoreska områden. Jeepturen avslutas med lunch på en fiskrestaurang som ligger vid vattnet. Efter lunch blir det återresa tillbaka till Malta.

The Three Cities

Denna tur tar er till de tre gamla städerna Vittoriosa, Senglea och Cospicua. Huvudfokus ligger på Vittoriosa som var första hemvist för riddarna av St John (Malteserordern) innan...

Denna tur tar er till de tre gamla städerna Vittoriosa, Senglea och Cospicua. Huvudfokus ligger på Vittoriosa som var första hemvist för riddarna av St John (Malteserordern) innan Valletta byggdes och den stora belägringen år 1565 ägde rum. Ni vandrar genom de bevarade gränderna och historiska byggnaderna. Dagens höjdpunkt är en tur med en “Dghajsa”, en autentisk maltesisk gondol i originalutförande, som tar er genom kanalen mellan Vittoriosa och Senglea.

Tur till Vingård

Engelsktalande guide och buss hämtar er vid hotellet och ni åker till Meridiana Wine Estate i Ta’Qali, belägen just nedanför Mdinas imponerande stadsmur. Efter en tur runt...

Engelsktalande guide och buss hämtar er vid hotellet och ni åker till Meridiana Wine Estate i Ta’Qali, belägen just nedanför Mdinas imponerande stadsmur. Efter en tur runt ägorna och en inblick i de olika aspekterna av vinodling bjuds ni på en typisk maltesisk lunch och provning av 3 av gårdens egna viner

Dag03

Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Maximera er tid på Malya genom att  hålla er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Maximera er tid på Malya genom att  hålla er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider. 

En kväll i Mdina

Upplev en oförglömlig kväll i Maltas gamla huvudstad Mdina! Med ett högt läge mitt på ön ligger Mdina, även kallad ”den tysta staden”, omringad av...

Upplev en oförglömlig kväll i Maltas gamla huvudstad Mdina! Med ett högt läge mitt på ön ligger Mdina, även kallad ”den tysta staden”, omringad av en medeltida mur. Staden var Maltas huvudstad från ca år 1000-1500. En av huvudattraktionerna här är den gamla katedralen där man bl a kan beskåda den 900 år gamla originaldörren. Idag bor här endast ca 300 bofasta. Kvällen börjar med en kortare guidad tur till fots genom stadens vindlande gränder. Denna avslutas med en drink i skenet av brinnande facklor och med en hänförande utsikt från muren över Malta by night innan ni går vidare till kvällens middag på någon av Mdinas trevliga restauranger. En magisk upplevelse!

Besök Malta Sunripe

Ca 20 km nordväst om Valletta ligger Malta Sunripe, en gård som tillverkar maltesiska specialiteter i liten skala helt utan tillsatser. Det mesta plockas och processas för hand....

Ca 20 km nordväst om Valletta ligger Malta Sunripe, en gård som tillverkar maltesiska specialiteter i liten skala helt utan tillsatser. Det mesta plockas och processas för hand. Här odlas och tillverkas bl a kapris, kronärtskockshjärtan, honung, olivolja, tomater, sylt och marmelader samt vin och citronlikör. I besöket ingår en introduktion till gårdens verksamhet samt provsmakning av säsongens produkter.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.