Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Malta

Den vackra ön Malta är den perfekta destinationen för en gruppresa. Många turister återvänder till den unika lilla ögruppen i Medelhavet år efter år och här finns något för alla. Väljer ni att resa till Malta på en konferensresa så hjälper vi er gärna med upplägget. En lyckad resa kräver att allt fungerar smidigt och ska gärna innehålla något utöver det vanliga. Kontakta oss för en kostnadsfri offert till er gruppresa idag!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Ögruppen har varit befolkad ända sedan 5200 f. Kr. Det är Europas sydligaste land med ca 400 000 invånare. Öarnas unika blandning av historia och nutid gör dem till ett perfekt resmål för en konferens- eller gruppresa. Här kan ni njuta av välsmakande måltider med influenser från Italien och Mellanöstern. Maltas rika historia gör sig påmind genom de många fästningarna och muromgärdade städerna som finns utspridda över ön.

Tack vare sitt geografiska läge har öarna under lång tid fått influenser från både öst och väst. Maltesiska låter som en blandning av arabiska, italienska och engelska. Några av världens mest intressanta förhistoriska platser ligger här. Som det vanligtvis är i ett romerskt-katolskt land, finns här många vackra kyrkor att besöka i de små maltesiska byarna. Åker man på en konferensresa hit bör man absolut inte missa att besöka något av de vackra klipptemplen och Hal-Saflieni Hypogeum, ett område med underjordiska katakomber från 2500 f.Kr. som finns med på Unescos världsarvslista.

Upplev mer i Malta
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer från och till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Båtutflykt
Båtutflykt

Maltas kristallklara vatten och den slående vackra kusten gör ön till en populär destination för båtliv och segling.
Ni kan till exempel välja mellan en kryssning runt Maltas historiska och pittoreska hamnar och en kryssning runt öarna Malta, Gozo och Comino. På detta sätt får ni upptäcka de vackra bukter, vikar och grottor som finns i området. Malta är även en perfekt ”stop over” punkt under en kryssning runt Medelhavet.

Heldagstur i Valletta
Heldagstur i Valletta

En guidad tur genom gatorna i Maltas livliga huvudstad Valletta. Ni besöker bl a Upper Barracca Gardens som erbjuder en hänförande vy över hamnen samt St. John’s Cathedral med rikedomar från riddartiden. Ni kommer även att få uppleva The Malta Experience – en multivisionshow som täcker över 5000 år av Maltas historia, samt Grandmaster's Palace & The State Rooms, Maltas presidentpalats. Efter den gemensamma turen finns även tid att upptäcka Valletta på egen hand.

Heldagstur till Gozo
Heldagstur till Gozo

Ni lämnar Malta med speedboat eller färja som tar er mot Gozo. Under färden passerar ni ön Comino med dess vackra vikar, sund och spännande grottor. Vid ankomsten till Gozo kommer ni att delas in i mindre grupper och färdas vidare med jeep. Er chaufför tar er runt ön och visar er historiska platser och pittoreska områden. Jeepturen avslutas med en utsökt lunch på en fiskrestaurang vid vattnet innan färden tillbaka till Malta påbörjas. 

The Three Cities
The Three Cities

Denna tur tar er till de tre gamla städerna Vittoriosa, Senglea och Cospicua. Huvudfokus ligger på Vittoriosa som var första hemvist för riddarna av St John -Johannes döparen- (Malteserordern) innan Valletta byggdes och den stora belägringen år 1565 ägde rum. Ni promenerar i de smala gränderna mellan de välbevarade historiska byggnaderna. Dagens höjdpunkt är en tur med en “Dghajsa”, en autentisk maltesisk gondol i originalutförande, som tar er genom kanalen mellan Vittoriosa och Senglea.

Tur till vingård
Tur till vingård

Engelsktalande guide och buss hämtar er vid hotellet och ni åker till Meridiana Wine Estate i Ta’Qali, belägen just nedanför Mdinas imponerande stadsmur. Efter en tur runt ägorna och en inblick i de olika aspekterna av vinodling bjuds ni på en typisk maltesisk lunch och provning av 3 av gårdens egna viner

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

En kväll i Mdina
En kväll i Mdina

Upplev en oförglömlig kväll i Maltas gamla huvudstad Mdina! Med ett högt läge mitt på ön ligger staden Mdina, omgiven av en medeltida mur. Staden kallas även ”den tysta staden” på grund av att den är bilfri. Mdina var Maltas huvudstad från ca år 1000-1500 då staden hade många tusen invånare.

En av huvudattraktionerna här är den gamla katedralen där man bland annat kan beskåda den 900 år gamla originaldörren. Idag bor här endast ca 300 bofasta. Kvällen börjar med en kortare guidad tur till fots genom stadens vindlande gränder. Denna avslutas med en förfriskning i skenet av brinnande facklor och med en hänförande utsikt från muren över Malta by night innan ni går vidare till kvällens middag på någon av Mdinas trevliga restauranger. En magisk upplevelse!

Besök Malta Sunripe
Besök Malta Sunripe

Ungefär två mil nordväst om Valletta ligger Malta Sunripe, en gård som tillverkar maltesiska specialiteter i liten skala helt utan tillsatser. Det mesta plockas och processas för hand. Här odlas och tillverkas bland annat kapris, kronärtskockshjärtan, honung, olivolja, tomater, sylt och marmelader samt vin och citronlikör. I besöket ingår en introduktion till gårdens verksamhet samt provsmakning av säsongens produkter.

Heldagstur till Mdina
Heldagstur till Mdina

Vi börjar med en guidad tur genom Maltas gamla huvudstad – Mdina – även känd som ”the silent city”. Här besöker vi den vackra katedralen och tar sedan en promenad runt den imponerande bastionen som omger staden. Härifrån får vi en fin överblick över nästan hela ön.

Vi fortsätter därefter till staden Rabat. En gång i tiden var Mdina och Rabat en och samma stad men skildes åt när muren och vallgraven runt Mdina byggdes. Här besöker vi the Catacombs of St Catald innan vi tar oss till Dingli Cliffs för ett fotostopp. Turen avslutas med ett besök vid Botanic Gardens of San Anton, numera officiellt residens för Maltas president.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.