Annons:

Gruppresa & Konferens Malta Malta

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Malta

Den vackra ön Malta är den perfekta destinationen för en gruppresa. Många turister återvänder till den unika lilla ögruppen i Medelhavet år efter år och här finns något för alla. Väljer ni att resa till Malta på en konferensresa så hjälper vi er gärna med upplägget. En lyckad konferensresa kräver att allt fungerar smidigt och ska gärna innehålla något utöver det vanliga. Kontakta oss för en kostnadsfri offert till er gruppresa idag!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Ögruppen har varit befolkad ända sedan 5200 f. Kr. Det är Europas sydligaste land med ca 400 000 invånare. Öarnas unika blandning av historia och nutid gör dem till ett perfekt resmål för en konferens- eller gruppresa. Här kan ni njuta av välsmakande måltider med influenser från Italien och Mellanöstern. Maltas rika historia gör sig påmind genom de många fästningarna och muromgärdade städerna som finns utspridda över ön.
+

Tack vare sitt geografiska läge har öarna under lång tid fått influenser från både öst och väst. Maltesiska låter som en blandning av arabiska, italienska och engelska. Några av världens mest intressanta förhistoriska platser ligger här. Som det vanligtvis är i ett romerskt-katolskt land, finns här många vackra kyrkor att besöka i de små maltesiska byarna. Åker man på en konferensresa hit bör man absolut inte missa att besöka något av de vackra klipptemplen och Hal-Saflieni Hypogeum, ett område med underjordiska katakomber från 2500 f.Kr. som finns med på Unescos världsarvslista.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.