Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Milano

I Milano finns allt som lockar en konferens- eller gruppresa: här samsas flertusenårig historia och kultur med fashionabla modehus, otrolig italiensk och milanesisk mat samt shopping av världsklass. Oavsett om ni på företagsresan vill njuta av opera, fotboll eller av Formel 1 på berömda Monza-banan så sätter vi ihop ett program som matchar era önskemål. Vi tipsar gärna om populära restauranger och handplockar prisvärt hotell utifrån era krav på service – även med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Milano är en av världens viktigaste modestäder och här finns alla de stora modehusen: Gucci, Dior och Prada med spännande möjligheter till trendig shopping. Kanske en tur på exklusiva shoppinggatan Via Monte Napoleone, där de stora modehusens butiker ligger på rad? Milano bjuder även er att uppleva kultur från olika århundraden under er konferensresa.  Katedralen Il Duomo med sina 135 spiror och fantastiska takterrass är bara ett exempel. Många ser fram emot Leonardo da Vincis mästerverk Nattvarden, som upptar en vägg i dominikanklostret intill kyrkan Santa Maria della Grazie. En välbesökt plats så tala med oss så förbokar vi! Nästan ett måste är ett besök på klassiska operahuset La Scala. För biljetter, tala med oss så bokar vi i god tid. Kanske lockar biljetter till fotbollsmatcher på San Siro, hemmaarena för AC Milan och FC Internazionale? Det ordnar vi!

Strosa gärna runt i stadsdelen Brera, med dess genuina konstnärskänsla. Här hittar ni små gränder nästan utan trafik. Pausa konferensen med en klassisk Risotto alla Milanese och en fulländad cappuccino . Närheten till staden Stresa och Italiens näst största sjö Lago Maggiore ger er chansen att uppleva en oförglömlig båtutflykt. När hemresan närmar sig är ett tips att shoppa med ätbara souvenirer i delikatessbutiken Peck på Via Spadari. Milano efterlämnar alltid ljuva minnen hos våra grupper.

Upplev mer i Milano
Milano Doumo sightseeing
SIGHTSEEING TILL FOTS I MILANO
Milano Doumo sightseeing
SIGHTSEEING TILL FOTS I MILANO

Upptäck Milano genom en privat guidad tur. Under bussturen ser vi bland annat det moderna Milano med sina skyskrapor, businesscentret nära Piazza della Repubblica och tågstationen ”Milano Centrale”. Bussen släpper av er vid Piazza Duomo där ni besöker den berömda Domkyrkan och efter det går ni genom den berömda Gallerian. Den kallas även Milanobornas vardagsrum och är full med butiker, kaféer och restauranger.Turen fortsätter till det världsberömda operahuset La Scala.

Det finns också möjlighet att gå igenom Brerakvarteren eller längs den berömda shoppinggatan
via Montenapoleone. 

Stresa linbana Lago Maggiore
TREKKINGTUR I BERGEN
Stresa linbana Lago Maggiore
TREKKINGTUR I BERGEN

Boka en tur ni sent ska glömma. Utsikten är svårslagen! En buss hämtar  er vid hotellet och kör er till linbanestationen. Här tar ni linbanan upp till berget Mottarone för en vandring på 1 ½ - 2 timmar över vackra betesmarker och upp på högsta toppen. Härifrån njuter ni av en 360° utsikt och ser inte mindre än sju sjöar: Maggiore, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate och Biandronno. Ni ser även det 4634 meter höga Monte Rosa -  Europas näst högsta berg; blicken svävar mellan de italienska, franska och schwieziska alperna.

BÅTUTFLYKT ISOLA BELLA & ISOLA PESCATORI
BÅTUTFLYKT ISOLA BELLA & ISOLA PESCATORI

En härlig båtfärd tar er till ”Isola Bella”, den mest kända av Borromeofamiljens öar. Här bekantar ni er med det vackra palatset "Villa Borromeo" som designades av några av de viktigaste arkitekterna på sin tid och stod färdigt år 1671. I palatset har bl a Napoleon och Mussolini övernattat. Här finns möjlighet till en guidad tur på engelska. Villan ligger i ett stort parkområde med vackra terrasser, botaniska rariteter och påfåglar.

Kväll på vingård
Kväll på vingård

Vad vore Italien utan ett besök på en vingård?

Ca 1 timmes busstur från Milano kommer man fram till en liten familjeägd vingård som producerar högt uppskattade viner. Man välkomnas med en liten presentation av framställningen av gårdens vin samt ett besök i vinkällaren för en provsmakning. 

Kvällen fortsätter med en traditionellt lagad middag tillagad av lokalproducerade råvaror. Till middagen serveras självklart gårdens egna vin!

När alla sinnen är mätta så går bussen tillbaka till hotellet. 

Kulinariska Milano
Kulinariska Milano

Prosciutto, mozzarella, parmesan, pizza, pasta - vem älskar inte det italienska köket? 

Missa inte att uppleva det fantastiska italienska köket på plats, tillagat av suveräna kockar med stor kärlek till de inhemska råvarorna. Naturligtvis serverat tillsammans med ett gott inhemskt vin. 

Vi hjälper er med restaurangbokningar! 

Testkör Lamborghini & Ferrari
Testkör Lamborghini & Ferrari

Once in a life time! 

Testkör en Lamborghini Gallardo Spider och en Ferrari!
I varje bil kör en deltagare och en co-pilot. Turen tar cirka 25 minuter och går oftast till den stora Sempione-parken i centrala Milano.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.