Annons:

Gruppresa & Konferens Milano

Gruppresa - Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Milano

I Milano finns allt som lockar en konferens- eller gruppresa: här samsas flertusenårig historia och kultur med fashionabla modehus, otrolig italiensk och milanesisk mat samt shopping av världsklass. Oavsett om ni på företagsresan vill njuta av opera, fotboll eller av Formel 1 på berömda Monza-banan så sätter vi ihop ett program som matchar era önskemål. Vi tipsar gärna om populära restauranger och handplockar prisvärt hotell utifrån era krav på service – även med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget.

Milano är en av världens viktigaste modestäder och här finns alla de stora modehusen: Gucci, Dior och Prada med spännande
+

möjligheter till trendig shopping. Kanske en tur på exklusiva shoppinggatan Via Monte Napoleone, där de stora modehusens butiker ligger på rad? Milano bjuder även er att uppleva kultur från olika århundraden under er konferensresa. Katedralen Il Duomo med sina 135 spiror och fantastiska takterrass är bara ett exempel. Många ser fram emot Leonardo da Vincis mästerverk Nattvarden, som upptar en vägg i dominikanklostret intill kyrkan Santa Maria della Grazie. En välbesökt plats så tala med oss så förbokar vi! Nästan ett måste är ett besök på klassiska operahuset La Scala. För biljetter, tala med oss så bokar vi i god tid. Kanske lockar biljetter till fotbollsmatcher på San Siro, hemmaarena för AC Milan och FC Internazionale? Det ordnar vi!

Strosa gärna runt i stadsdelen Brera, med dess genuina konstnärskänsla. Här hittar ni små gränder nästan utan trafik. Pausa konferensen med en klassisk Risotto alla Milanese och en fulländad cappuccino . Närheten till staden Stresa och Italiens näst största sjö Lago Maggiore ger er chansen att uppleva en oförglömlig båtutflykt. När hemresan närmar sig är ett tips att shoppa med ätbara souvenirer i delikatessbutiken PeckVia Spadari. Milano efterlämnar alltid ljuva minnen hos våra grupper.

-
Milano Naviglio

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.