Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens New York

En gruppresa till New York är svårslagen. Pulsen. Atmosfären. Energin. Det mesta i The Big Apple är extra allt och beroendeframkallande! Promenera på avenyerna. Se ångan som filmiskt pyser upp från gatubrunnar med gula taxibilar som svischar förbi. Vi hjälper er planera programmet för företagsresan och göra konferensen till en uppåtkick för hela gruppen. Helikopter över Manhattan? Yoga i SoHo? Gospel i Harlem? Broadwaymusikal eller NHL-match på Madison Square Garden? Kanske alltihop! Tid för shopping – definitivt! Vi hjälper er förboka transfer, middagar och utvalda evenemang. Och handplockar hotell utifrån era krav på service!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Att upptäcka New Yorks stadsdelar är en egen resa: charmiga Greenwich Village med låga hus och blomsterprakt, galleritäta Chelsea, trendiga SoHo, lyxig shopping i Upper East Side,  myllrande Chinatown, bartäta Lower East Side och bohemiska Williamsburg i Brooklyn. Naturen finns alldeles runt hörnet, i Central Park med parkliv, musikscener, Central Park Zoo, idylliska Loeb Boathouse där gruppen kan hyra roddbåtar samt Strawberry Fields, vacker minnesplats för John Lennon.

New York kantas av sevärdheter: Empire State Building, Frihetsgudinnan och Brooklyn Bridge. Vi hjälper er pricka in de viktigaste under er vistelse! Se New Yorks fantastiska skyline från Brooklyn. Om tiden är knapp – ta hissen upp till en av stans högt belägna barer och se New Yorks mäktiga byggnadsverk från ovan. Vi tipsar gärna om de bästa skybarerna; t ex den i hotellet The Standard i Meatpacking District med en snygg och populär skybar. Marriot Marquis har en skybar på 48:e våningen där hela baren snurrar, ett varv tar en timme. Grönskande häftiga High Line Park är byggd på ett gammalt järnvägsspår och är väl värt ett besök. Maten i New York är en sevärdhet i sig. Prata med oss så bokar vi in gastronomiska upplevelser i alla prisklasser som passar gruppens smak och nyfikenhet på nya trender.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Upplev mer i New York
Sightseeing i New York
Sightseeing i New York

New Yorks guldkorn samlat! Turen startar vid Lincoln Center och fortsätter uppför Upper West Side. Ni passerar bland annat Guggenheim Museum, Radio City Music Hall och Rockefeller Centers berömda isrink i Midtown. Times Square och Macy’s passeras innan ni kommer in i Greenwich Village med de pittoreska grändera. Ni kommer också märka hur trendiga SoHo, Little Italys och Chinatowns pulserande blandning av kulturer står i skarp kontrast mot Wall Street.

Helikopertur över New York
Helikopertur över New York

Se New York från ovan! Åk på en helikoptertur längs med Manhattan. Ni får se USAs mest kända sevärdheter: Frihetsgudinnan, Empire State, Chrysler, Woolworth, och Met Life (Pan Am) Buildings, Ellis Island, George Washington Bridge, och världskända Central Park. Turen tar cirka 15 minuter och är en upplevelse för livet.

Cocktail och middag på en «Roof Top bar»
Cocktail och middag på en «Roof Top bar»

New York från ovan! Att besöka en roof top-bar i New York är ett måste. 230 Fifth har stadens största takterrass med bar och en skyline utsikt som slår det mesta. Här kan ni samlas mot kvällen och ta en cocktail, äta middag och se hur magiskt New York blir i skymningen. 

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i New York på bästa sätt. Utifrån era önskemål, budget, intressen och antal rekommenderar vi prisvärt boende som erbjuder rätt service. I den stadsdel som ni känner er mest lockade av. New Yorks inspirerande atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla försutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför  sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och Manhattanvinkeln är mycket uppskattad av våra konferensgäster.

Upptäck spännande Brooklyn
Upptäck spännande Brooklyn

Introduktion till mångsidiga Brooklyn! Är det inte första gången ni är i New York och vill se något annat? Stadsdelen Brooklyn har under de senaste åren blommat upp som en slags hipp minikontinent med framförallt italienskt och irländskt inflytande. Små konstgallerier trängs med restauranger, butiker och framförallt caféer. Ni besöker bland annat det trendiga området DUMBO (Down Under Manhattan and Brooklyn Bridge Overpass) och promenerar upp på Brooklyn Bridge och får en helt oslagbar utsikt över Manhattan.

Rundtur & ölprovning på Brooklyn Brewery
Rundtur & ölprovning på Brooklyn Brewery

Alla ölälskare, räck upp handen! Gillar ni öl? Brooklyn Brewery är en av de bästa ölproducenterna i världen och det prisbelönta bryggeriet riktar in sig på säsongs- och specialöl. Ta en tur till ett av de trendigaste områdena i världen just nu, Williamsburg i Brooklyn, och samla gänget för en ölprovning och rundtur i bryggeriet.

 

Manhattan runt med båt
Manhattan runt med båt

Upplev New York sedd från vattnet! Efter några dagar i världens huvudstad blir pricken över i:et en uppfriskande båttur runt Manhattan. Vi går på båten vid Pier 83, vid 42:a gatan och har 3 timmar med sevärdheter framför oss. Passa till exempel på att fånga Frihetsgudinnan på bild från båten och slappna av tillsammans med något att dricka och äta som finns att köpa ombord.

Harlem, gospel och Sylvia's soul food
Harlem, gospel och Sylvia's soul food

Harlems guldkorn samlat! På norra Manhattan ligger den legendariska stadsdelen Harlem, med sina ”soul-food joints”, afrikanska marknader och jazzklubbar.

Ni åker med buss och blir guidade genom bland annat spanska västra Harlem och Broadway, vidare genom svarta Central Harlem. Kl. 11:00 slår Baptistkyrkorna upp sina dörrar och vi får se en äkta gospelgudstjänst, en upplevelse som garanterat berör. Turen blir komplett med en sensationell lunch i ”Southern hospitality”-anda på Sylvia’s Soul Food Restaurant.

Outlet Shopping i Jersey Gardens
Outlet Shopping i Jersey Gardens

Prisvärd & effektiv shopping! Jersey Gardens är New Jerseys största outlet mall med över tvåhundra affärer under ett tak. Det tar cirka 30 minuter från mid-town Manhattan med buss. Ett smakprov på affärerna som finns: Banana Republic Factory Store, Tommy Hilfiger, Gap Outlet, H&M, Lord & Taylor Outlet, Marshalls, Neiman Marcus Last Call, Nike Factory Store, Off 5th-Saks Fifth Avenue…

Turen tar cirka fyra timmar.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.