Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Nice

Nice på Franska rivieran är en het destination för gruppresor och företags konferensresor. Nice är både en pulserande metropol och en genuin fransk rivieraby, med stranden mitt i staden: Promenade de Anglais, en 7 km strandpromenad längs Medelhavet att njuta av – och ett stenkast från stranden finns sevärdheter, shopping, kultur och mat i världsklass. Närheten till pittoreska kustorter (t ex parfymhuvudstaden Grasse) och charmiga medeltida bergsbyar (t ex Saint-Paul de Vence) gör att det finns hur mycket som helst att upptäcka.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Vi hjälper er ta fram ett perfekt upplägg för utflykter och aktiviteter, anpassade till just er grupp, er tidsram och era intressen.

Boendet är viktigt så trevligt hotell eller konferensanläggning med rätt service och inom budget ordnar vi givetvis också!

Nice bör upplevas i Rivierantempo, så lämna vardagsstressen och ställ in er på en skön, avslappnad företagsresa. Här kan ni flanera, umgås och lösa problem på caféer och uteserveringar. Pausa på de berömda blå stolarna vid strandpromenaden Promenade des Anglais och titta ut över havet eller spana in det berömda Hotel Negresco med sina rosa kupoler. Badliv och kulinariska äventyr är ett signum och maten i Nice är en skön blandning av franskt och italienskt, Provence och Medelhavet. Här finns tillgång till fin fisk och skaldjur och en bouillabaisse i världsklass. Stadens egen sallad, Salad Niçoise, till lunch? Vi tipsar gärna om bra och prisvärda restauranger, hör med oss! Kanske middag på populära bistron Le Bistrot d'Antoine i närheten av Operan efter en lång dag i konferensrummet? Vi hjälper er med bokning. Intresserade av konst? Då rekommenderar vi besök på Chagalls och Matisses egna muséer. Nice har i alla tider lockat konstnärer – och det råder ingen tvekan om varför våra grupp- & konferensgäster också faller pladask. 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Vy över strandpromenaden
Utsikt över tak och berg i Nice
Solstolar framför havet
Stenar vid stranden i Nice

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.