Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Palma

Mallorcas största stad Palma är en populär destination för företags kick-off, konferens eller gruppresa. Direktflyg, det sköna klimatet året om och kombinationen stad och strand gör Palma perfekt för en kortare lyckad vistelse. Vi plockar guldkornen och sätter ihop ett program som matchar gruppens fokus. Utöver trevliga aktiviteter, restaurangbesök och teambuilding i solen handplockar vi prisvärt hotell med rätt service, utifrån er budget och era önskemål.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Palma de Mallorca kallas ofta för världens minsta storstad. Här ryms fascinerande, historiska minnesmärken blandat med stiliga hotell och lyxiga restauranger – men här finns också enkla barer och bohemiska vattenhål. Vad söker ni? Vi visar er till minnesvärda upplevelser och bästa förutsättningarna för en inspirerad konferens. I Palma har ni nära till allt, inte minst havet med flertal härliga stränder och strandpromenader. Vi rekommenderar ett besök i hamnen där ni kan strosa runt och beskåda små, lokala fiskebåtar bredvid magnifika lyxyachter från Europas alla hörn samt färjor till öarna utanför. Kanske en middag? Vi har många tips och står gärna till tjänst med bokning. Den spanska maten med tapas i spetsen väcker mersmak så planera in tid för många pauser.  På eftermiddagen passar en kall gazpacho (den kalla, spanska grönsakssoppan) eller kanske en kopp kaffe och bakelse, allt efter smak. Sevärdheter finns många; katedralen i Palma är en av de största med sin vackra fasad och smyckade port mot havet. Museet Es Baluards restaurang och kafé har kanske Palmas bästa terrass. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över katedralen, Bellverslottet, havet och Palmas hamn. Ljuset, dofterna och den varma vinden är något som kännetecknar Palma och vad kan vara bättre ingredienser i en företagsresa! 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Parc del Mar vid katedralen La Seu
Solnedgång vid strand i Palma de Mallorca
Palmer framför katedralen La Seu
Vy över Palmas skylines nattetid
Upplev mer i Palma
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala  Palma och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

CITY SIGHTSEEING TILL FOTS
CITY SIGHTSEEING TILL FOTS

Ett bra och trevligt sätt att starta resan på är med en stadsrundtur till fots med en kunnig lokal guide, engelsk eller svensktalande, i de centrala delarna av Palma. En tur på ca 3 timmar ger er möjlighet att se det mesta av vad staden har att erbjuda, så som gamla stan med dess trånga gränder och charmiga hus. När ni passerar stans fantastiska saluhall kan ni göra ett stopp för en kaffe eller ett glas vin.  

TAPASMIDDAG PÅ STAN
TAPASMIDDAG PÅ STAN

Njut av en genuin tapasmiddag på en av Palmas otaliga tapasrestauranger.

Välj det som passar er bäst, kanske en avsmakningsmeny med 10 klassiska tapas? Då ni garanterat kommer att få uppleva många olika sorters smaker. Det här är ett gemytligt sätt att umgås på samtidigt som ni intar er middag.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.