Annons:

Grupp & Konferens Mallorca

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Palma

Mallorcas största stad Palma är en populär destination för företags kick-off, konferens eller gruppresa. Direktflyg, det sköna klimatet året om och kombinationen stad och strand gör Palma perfekt för en kortare lyckad vistelse. Vi plockar guldkornen och sätter ihop ett program som matchar gruppens fokus. Utöver trevliga aktiviteter, restaurangbesök och teambuilding i solen handplockar vi prisvärt hotell med rätt service, utifrån er budget och era önskemål.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Palma de Mallorca kallas ofta för världens minsta storstad. Här ryms fascinerande, historiska minnesmärken blandat med stiliga hotell och lyxiga restauranger – men här finns också enkla barer och bohemiska vattenhål. Vad söker ni? Vi visar er till minnesvärda upplevelser och bästa förutsättningarna för en inspirerad konferens. I Palma har ni nära till allt, inte minst havet med flertal härliga stränder och strandpromenader. Vi rekommenderar ett besök i hamnen där ni kan strosa runt och beskåda små, lokala fiskebåtar bredvid magnifika lyxyachter från Europas alla hörn samt färjor till öarna utanför. Kanske en middag?
+

Vi har många tips och står gärna till tjänst med bokning. Den spanska maten med tapas i spetsen väcker mersmak så planera in tid för många pauser.  På eftermiddagen passar en kall gazpacho (den kalla, spanska grönsakssoppan) eller kanske en kopp kaffe och bakelse, allt efter smak. Sevärdheter finns många; katedralen i Palma är en av de största med sin vackra fasad och smyckade port mot havet. Museet Es Baluards restaurang och kafé har kanske Palmas bästa terrass. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över katedralen, Bellverslottet, havet och Palmas hamn. Ljuset, dofterna och den varma vinden är något som kännetecknar Palma och vad kan vara bättre ingredienser i en företagsresa! 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Parc del Mar vid katedralen La Seu
Solnedgång vid strand i Palma de Mallorca
Palmer framför katedralen La Seu
Vy över Palmas skylines nattetid

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.