Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Paris

Säg "Paris" och de flesta får något drömskt i blicken. Det är något speciellt med denna magiska huvudstad, vilket gör Paris perfekt för företagets inspirerande kick-off, konferens eller gruppresa. Kultur, arkitektur, shopping, smaker och dofter – en gruppresa till Paris rymmer allt! Vi sätter ihop ett program fyllt med franska guldkorn anpassat efter er budget och intressen. Vi handplockar också hotell som matchar gruppens önskemål på service.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla.

Paris är uppdelat på 20 kvarter eller arrondissement. Vi bokar gärna in en sightseeingtur först som ger överblick och sätter Champs-Élysées, Eiffeltornet, Triumfbågen och konstmuseet Louvren med Mona Lisa på kartan. Upptäck gärna Paris till fots: Marais är Paris äldsta kvarter och kanske också det mysigaste? Gatorna är lite smalare och husen ligger tätt. Härliga butiker, marknader och restauranger samt Picasso-museet med den största samlingen i världen. På den vänstra stranden ligger latinkvarteret St-Germain med La Sorbonne, universitetet samt trevliga caféer samt bokhandlare. Montmartre är det charmiga konstnärskvarteret där Picasso, van Gogh och Dáli levde och där Moulin Rouge och Folies Pigalle ligger. Promenera upp till Sacré-Coeur och njut av en slående utsikt från Paris högsta punkt. På ön IIe de la Cité i Seine ligger den magnifika, gotiska katedralen Notre Dame som är väl värd ett besök. En kryssning på Seine är också något vi verkligen rekommenderar. Den franska maten är också en stor anledning att förlägga företagets gruppresa i Paris. Inhemska ostar, vin, ostron, skaldjur och sniglar är några av alla läckerheter ni bör prova under konferensresan. Vi listar gärna våra favoriter, prisvärda restauranger samt ordnar bokningen. Vårt mål är att ni återvänder från Paris med ordentlig mersmak.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Eiffeltornet i Paris med floden Seine i förgrunden
Notren dame upplyst vid skymning
Rosa blommor framför katedralen Notre-Dame
Bord på uteservering
Upplev mer i Paris
Sightseeing i Paris
Sightseeing i Paris

Perfekt intro till Paris! En tur som ger överblick över en vansinnigt vacker stad: Paris byggdes för att imponera på besökare och visst lämnar Triumfbågen, Champs-Elysées, Eiffeltornet och Invalides där Napoleon ligger begravd ingen oberörd. Guiden tar er också till författarnas kvarter Saint Germain des Prés och den vackra Luxemburgträdgården, de livliga Latinkvarteren, Nôtre Dame, Louvren med sin högst okonventionella glaspyramid och Grand Palais med sitt glastak. Under vägen får ni även tips om shopping och mysiga caféer samt en och annan anekdot. Vänligen notera att inträden till muséer inte ingår eller hinns med under denna tur. Bienvenue à Paris!

Paris på segway
Paris på segway

Utforska Paris på en segway och se stadens alla höjdpunkter! Ta en rundtur genom Paris vackra parker och sköna boulevarder genom att lugnt glida runt på segway och njuta av vad staden har att erbjuda. Segway är ett självbalanserat och eldrivet fordon som blivit populärt de senaste åren. Den som aldrig kört en segway förut kan vara helt lugn; gruppen får en ordentlig introduktion och får övningsköra en stund innan ni ger er ut på sightseeing med guide i Paris. Denna tur tar runt 2,5 timme med säkerhetsgenomgång och orientering.

 

Konferens-kryssning på Seine
Konferens-kryssning på Seine

En kryssning som gör konferensen till den roliga delen av företagets resa! En konferenskryssning på Seinefloden är ett utmärkt sätt att ge konferensen en personlig touch. Med Paris vackraste miljöer och monument som fond kan ni i lugn och ro hålla ert möte utan att bli störda. Dessutom brukar staden smitta av sig med inspiration och nytänkande som resultat. Halvdagskonferensen håller sig inom Paris, väljer ni en heldagskonferens söker sig båten ut på den vackra Marnefloden.

Fransk ostprovning i Paris
Fransk ostprovning i Paris

Ost- och vinkultur när den är som bäst! Boka in er grupp på denna ostprovning hos Paroles de Fromagers och lär er smaka på ostar på ett helt annat sätt.

Denna enastående provning görs på engelska med en fransk ostexpert som också är oenolog – det vill säga vinexpert. Ni lär er para ihop ostar med olika viner i en källare från 1600-talet i hjärtat av Marais.

Ni kan även välja att göra en tur där mer mat är inkluderat! Det finns flera alternativ att välja mellan så prata med oss så hittar vi rätt nivå för just er grupp utifrån era önskemål.

Teambuilding med Escape Hunt Experience
Teambuilding med Escape Hunt Experience

Den perfekta teambuildingen för en företagsgrupp! Under en timme blir gruppen instängd i ett rum för att lösa det mysterium som ni finner där inne. Leta ledtrådar, lös pussel, samarbeta och slå era kloka huvuden ihop och avslöja hemligheten för att kunna fly rummet.

Escape Hunt erbjuder dessa populära ”Escape the room”-lekar på flera ställen i världen – till exempel Sydney, Paris, Tokyo, Dallas och London.
The Escape Hunt skänker en del av sin vinst till välgörenhet genom Stop Slavery, en organisation som hjälper de mest utsatta barnen i Asien.

Lido Champs-Elysées Cabaret
Lido Champs-Elysées Cabaret

Glitter & glamour på äkta franska! Upplev en av de mest kända kabaréerna i världen på fantastiska Lido, beläget på breda, fina avenyn Champs Elysées.

Här erbjuder vi en färgsprakande och glittrande äkta fransk show som inte lämnar någon oberörd. Vill ni så bokar vi middag för gruppen eller så beställer ni bara in champagne och njuter av underhållningen. Vad ni än väljer så utlovas en minnesvärd kväll.

På Lido är arkitekturen utformad så att alla i publiken har en perfekt utsikt över den stora cabaretscenen, maximal utdelning till var och en.

Cabaret på Moulin Rouge
Cabaret på Moulin Rouge

Moulin Rouge ("Röda Kvarnen") är kabaré i världsklass och en av de mest kända i världen. Här blandas klassisk cancan med cirkus och show, plymer med paljetter och höga klackar. 

Ni väljer om ni vill börja kvällen med en middag och efterföljande show, eller endast se showen. Alla biljetter inkluderar champagne. 

Middagskryssning på Seine
Middagskryssning på Seine

Ett av de mest romantiska och minnesvärda sätten att se Paris på är från en av båtarna som kryssar längs Seine. På kvällarna är de vackra monumenten, broarna och byggnaderna upplysta och staden träder fram i en annan skepnad. Det är den äldsta delen av Paris som är byggd längs med floden och vi ser bland annat Notre Dame, Île de la Cité, Louvren och Eiffeltornet genom båtens stora panoramafönster. 

Turen avgår från vänstra stranden, vid foten av Eiffeltornet. Ombord serveras en smakrik tre-rätters middag med dryck.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.