Annons:

GRUPPRESA & KONFERENS PRAG

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.


Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Prag

Prag lockar med inspirerande atmosfär, god mat och dryck och tillgång till det mesta inom promenadavstånd. En gruppresa eller konferens till Tjeckiens huvudstad Prag är dessutom mycket prisvärd. Stora upplevelser och lyx erbjuds till en modest svensk prisnivå vilket ger er företagsresa luft och fler möjligheter. I Prag räcker pengarna inte bara till resa, konferens och adrenalinstinna aktiviteter. Ni får även ett bra hotell med det lilla extra som vi handplockar utifrån era krav på service.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Floden Moldau rinner genom Europas kanske vackraste huvudstad, Prag, där den korsas av den kända Karlsbron med sina ståtliga statyer och folkliv. Spännande arkitektur kantar er väg och Prag erbjuder något för alla i gruppen;sväng av från de lite större gatorna och ni hittar det
+

charmigaste av torg med avkopplande uteserveringar. De bästa restaurangerna ligger bortom turistgatorna och vi visar självklart vägen till topprestauranger som ryms i er budget. Tjeckien bjuder även på fin ölkultur och besök på ett av stadens bryggerier rekommenderas starkt, hör med oss för bokning. För att pausa konferensen eller runda av en teamaktivitet ska ni besöka de riktigt klassiska kaféerna, flera med anor från 1800-talet. Sitt länge, samtala och njut av en bakelse samt av atmosfären. Varför inte gå i Franz Kafkas spår? Hans favorit var Café Louvre – men vår lista på cafétips är lång. Att besöka en teater eller en se en konsert i Prag är mycket prisvärt och utbudet är enormt. Vi rekommenderar och bokar gärna in ett event som garanterat sätter guldkant på er företagsresa.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Vy över staden i solnedgång
Matrjosjka dockor från Prag
Utsikt över Prags broar
Cafe Art nouveau

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Prag torg

City Sightseeing

Upplev Prags guldkorn! Er guide tar er med på en promenad genom Gamla Stan där ni bland annat ser den berömda astronomiska klockan och stadshuset. Därefter vandrar ni vidare genom...

Upplev Prags guldkorn! Er guide tar er med på en promenad genom Gamla Stan där ni bland annat ser den berömda astronomiska klockan och stadshuset. Därefter vandrar ni vidare genom de judiska kvarteren upp mot Karlsbron – den äldsta bron i Prag, byggd av den tjeckiska kejsaren Charles IV på 1300-talet. Om ni bokar en tur där buss är inkluderat kan ni fortsätta längs pittoreska små gator upp till slottsområdet där ni bland annat ser den unika St. Vitus-katedralen och Kungliga Slottet. Här avslutas turen - men varför inte ta en gemensam lunch på någon trevlig restaurang? Vi har bästa tipsen.

Ölprovning Prag

Tjeckisk ölprovning

Vi kan erbjuda en ölprovning på ett lokalt mikrobryggeri där ni får chansen att lära känna den världsberömda tjeckiska ölkulturen. Om ni vill ha lite...

Vi kan erbjuda en ölprovning på ett lokalt mikrobryggeri där ni får chansen att lära känna den världsberömda tjeckiska ölkulturen. Om ni vill ha lite mer utmaning rekommenderar vi att ni gör en ”Blind beer tasting” där ni får prova på de bästa och nyaste tjeckiska ölsorterna. Det är en rolig tävlingsupplevelse där ni får lära er vilka smakegenskaper man ska leta efter. Därefter ska ni gissa vilken stilsort ölet tillhör. Detta är en utmärkt teambuildingsaktivitet! Vi rekommenderar att ni efter detta njuter av en middag på en närliggande trevlig restaurang för ett perfekt avslut på kvällen – glöm inte att förboka bord i förväg!   

MATVANDRING GENOM PRAG

Vägen till Prag via magen! Följ med på en vandring genom de centrala delarna av Prag till oupptäckta restauranger, bistros och caféer. Här finns massor av dolda...

Vägen till Prag via magen! Följ med på en vandring genom de centrala delarna av Prag till oupptäckta restauranger, bistros och caféer. Här finns massor av dolda gastronomiska överraskningar.  Under vandringen kommer ni att upptäcka undangömda kyrkor, magnifika stadsvyer och charmiga smågator och gränder varvat med provsmakningar av tjeckisk mat och charkuterier, lokala drycker och delikata tjeckiska efterrätter. Turen beräknas ta cirka 3 ½ timmar, era smakminnen en evighet!

Dag02

Konferens Prag

Konferens med gemyt

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Prag. Stadens atmosfär och gemyt...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Prag. Stadens atmosfär och gemyt tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla förutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den tjeckiska vinkeln ges högt betyg av våra nöjda grupper.

Trabant rally Prag

Trabant-rally

Race genom Prag i en Trabant! Om ni som grupp vill utmana gänget och ta ut svängarna lite extra på resan så rekommenderar vi er ett race genom Prags gator i äkta gamla...

Race genom Prag i en Trabant! Om ni som grupp vill utmana gänget och ta ut svängarna lite extra på resan så rekommenderar vi er ett race genom Prags gator i äkta gamla kommunistbilar från Östtyskland. Ni tävlar i lag och ska ta er genom tre kontroller med hjälp av kartor i egen Trabant-bil med förare. Det blir en rolig aktivitet som avslutas med en körlektion för de som vill. Må bästa lag vinna!

Prag restaurang

Lyxig matupplevelse

Ta tillfället i akt och upplev mat i världsklass! Prag har under de senaste åren presenterat nya trendiga restauranger som håller riktigt hög kvalitet. Här har ni...

Ta tillfället i akt och upplev mat i världsklass! Prag har under de senaste åren presenterat nya trendiga restauranger som håller riktigt hög kvalitet. Här har ni dessutom råd att njuta en meny och äta och dricka riktigt gott. Passa på! Vi kommer gärna med förslag till middag eller lunch så att ni undviker de värsta turistfällorna och istället får en gourmetupplevelse att se fram emot.

Dag03

Karlštejn slott

Utflykt till glasbruk och byn Karlstejns

Se hur traditionell tjeckisk kristall tillverkas på glasbruk! Tjeckisk kristall är ett hantverk som sträcker sig långt bakåt i tiden och är berömt för sin...

Se hur traditionell tjeckisk kristall tillverkas på glasbruk! Tjeckisk kristall är ett hantverk som sträcker sig långt bakåt i tiden och är berömt för sin höga kvalitet. Första stoppet är glasbruket Nižbor, 40 km sydväst om Prag. Guiden visar er runt genom den traditionsrika produktionen, med bland annat glasblåsning och slitverkstad. Ni får se hur de duktiga lokala hantverkarna förvandlar flytande glasmassa till vackra skålar, pokaler och mycket annat. Efteråt fortsätter turen till Karlštejn, en 1300-talsby som Karl IV byggde runt sin borg som en förvaringsplats för sina dyrbara juveler. Byn är liten med många trevliga och traditionella restauranger och souvenirbutiker där priserna är lägre än vad de är inne i Prag.  

Prag cykel bike

På cykel genom Prag

Prags guldkorn från två hjul! Tillsammans med en instruktör trampar ni er genom en 2-3 timmars tur runt Prag och ser de viktigaste monumenten och mest intressanta sevärdheterna....

Prags guldkorn från två hjul! Tillsammans med en instruktör trampar ni er genom en 2-3 timmars tur runt Prag och ser de viktigaste monumenten och mest intressanta sevärdheterna. Och som alltid är vägen dit minst lika slående med chans att hitta egna favoritplatser att återvända till!    Ni utrustas med en mountainbike, hjälm och handskar. Er tur skräddarsys enligt era önskemål och självklart med hänsyn till gruppens förutsättningar. 

Forsränning Prag

Forsränning i Prags centrum

Teambuilding i fartfylld flotte! Maxa adrenalinet genom att susa fram på en konstgjord bana i Prags centrum. Tillsammans i gruppen får ni bekanta er med forsränning, lära er hur...

Teambuilding i fartfylld flotte! Maxa adrenalinet genom att susa fram på en konstgjord bana i Prags centrum. Tillsammans i gruppen får ni bekanta er med forsränning, lära er hur man hanterar en flotte och prova på hur det känns att parera krafterna i vattnet. Programmet tar cirka tre timmar, inkluderar all utrustning och engelskspråkig guide. Ta ett djupt andetag och bara kör!

Fler aktiviteter

Öl-spa

Ölspa är en av de mest populära varianterna av spa från medeltiden. Endast naturliga material används: humle, jäst och andra ämnen som behövs i öltillverkning. Ni badar i traditionella ”Beer pearl bath” i 30 minuter och får njuta av en öl under badet. Det finns även en relaxavdelning med varma sängar. Denna kombination ger energi och hälsa till din kropp.

Middagskryssning på Jazzbåt

Under denna 2,5 timme långa kryssning upplever ni Prags historiska sevärdheter från floden Vltava/Moldau. Ombord avnjuter ni en välkomstdrink, trerättersmiddag samt livejazz.

Efter en härlig stund på floden lägger båten till vid kajen igen och ni kan vandra vidare ut i Prags nattliv.

Prag med Segway

Segway är ett effektivt och miljövänligt fordon. Det känns som att man glider fram genom gatorna enkelt och mjukt. Luta dig lite framåt och fordonet börjar rulla i den riktning du vill. På en segway försvinner alla bekymmer - passa på att bara njuta av omgivningarna som ni passerar. En tur på Segway ger dig det mest roliga och unika sättet att se sevärdheter.

Turen startar vid Karlsbron, och tar oss bland annat igenom sevärdheter som Kampa-parken, St Nicholas Church, Prags slott, och det astronomiska uret i Galma stan. Vi stannar också till vid Strahovklostret, med en fantastisk utsikt över staden.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.