Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Reykjavik

Reykjavik är det perfekta målet för en lyckad gruppresa. Häftiga naturscenerier, originell arkitektur och världsberömt nattliv som pågår dygnet runt. Väljer man att förlägga sin konferensresa till Reykjavik kan man kombinera sina möten med att uppleva den speciella naturen. Vi på Resfeber kan hjälpa er med ett bra förslag - kontakta oss för en kostnadsfri offert till er gruppresa idag!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Reykjavik är mindre än Malmö, ligger avsides och har ett fullständigt opålitligt väder som skiftar blixtsnabbt. Här samsas spännande arkitektur med urtiden. Här regerar naturen. Det ryker från underjorden men husen saknar skorstenar. Från tornet på den märkliga Hallgrímskirkja bjuds sanslösa vyer över staden. En konferensresa till Reyjkjavik är inte komplett utan bad i Blå Lagunen, och en tur på islandshästar uppskattas även av de som aldrig ridit förr. Finanskrisen 2008 gjorde att det tidigare så höga prisläget på Island förändrades och Island är numer ett prisvärt resmål för en konferens- eller gruppresa.
Den modige kan testa ölsorten Hvalur vars huvudingrediens är sillvalsmjöl. Öl var förbjudet ända fram till 1989 men numera produceras en hel del isländska ölsorter på lokala bryggerier. Centralt i Reykjavik ligger Laugardalur där det går att bada utomhus året runt, en perfekt avkoppling på konferensresan. Hit går gärna islänningarna själva och simmar på fritiden.

Testa hummersoppan på Sægrefinn nere vid hamnen eller följ shoppinggatan Laugavegur mot Austurstræti och de små tvärgatorna med sina många caféer. De berömda islandströjorna hittar ni enklast hos Handprjónasamband den isländska handstickningsföreningen på Skólavörðustígur.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.