Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Reykjavik

Reykjavik är det perfekta målet för en lyckad gruppresa. Häftiga naturscenerier, originell arkitektur och världsberömt nattliv som pågår dygnet runt. Väljer man att förlägga sin konferensresa till Reykjavik kan man kombinera sina möten med att uppleva den speciella naturen. Vi på Resfeber kan hjälpa er med ett bra förslag - kontakta oss för en kostnadsfri offert till er gruppresa idag!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Reykjavik är mindre än Malmö, ligger avsides och har ett fullständigt opålitligt väder som skiftar blixtsnabbt. Här samsas spännande arkitektur med urtiden. Här regerar naturen. Det ryker från underjorden men husen saknar skorstenar. Från tornet på den märkliga Hallgrímskirkja bjuds sanslösa vyer över staden. En konferensresa till Reyjkjavik är inte komplett utan bad i Blå Lagunen, och en tur på islandshästar uppskattas även av de som aldrig ridit förr. Finanskrisen 2008 gjorde att det tidigare så höga prisläget på Island förändrades och Island är numer ett prisvärt resmål för en konferens- eller gruppresa.
Den modige kan testa ölsorten Hvalur vars huvudingrediens är sillvalsmjöl. Öl var förbjudet ända fram till 1989 men numera produceras en hel del isländska ölsorter på lokala bryggerier. Centralt i Reykjavik ligger Laugardalur där det går att bada utomhus året runt, en perfekt avkoppling på konferensresan. Hit går gärna islänningarna själva och simmar på fritiden.

Testa hummersoppan på Sægrefinn nere vid hamnen eller följ shoppinggatan Laugavegur mot Austurstræti och de små tvärgatorna med sina många caféer. De berömda islandströjorna hittar ni enklast hos Handprjónasamband den isländska handstickningsföreningen på Skólavörðustígur. 

Upplev mer i Reykjavik
BLÅ LAGUNEN
BLÅ LAGUNEN

Gör er ankomst till Reykjavik extra speciell med ett besök på Blå Lagunen innan ni åker vidare till Reykjavik.

Blå Lagunen är ett unikt naturfenomen; varmt och skönt mineralrikt vatten beläget i mitten av ett stort lavafält. Ett besök på Blå Lagunen är fantastiskt uppfriskande och spännande vare sig det är en kall vinterdag eller en ljus och härlig sommarkväll.

Ni stannar till vid lagunen i cirka en timme. Beställ in en ”lagoon-cocktail” och fira att resan har börjat!

 

DEN GYLLENE CIRKELN
DEN GYLLENE CIRKELN

Upplev Island!

Er guide möter upp er på hotellet och tar er med på denna fantastiska heldagsutflykt till Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Thingvellir är Islands mest historiska plats och världens äldsta demokratiska parlament bildades här. Här ligger även ån Thingvallavatn, den största ån på Island. Efter en välsmakande lunch går färden vidare till världsberömda Geysir som gett namn till varma källor i hela världen. Här får ni se en av de mest aktiva gejsrarna, Strokkur, som sprutar vattenkaskader upp till 30 meter. Endast några få minuter bort ligger Gullfoss, ett av de mest imponerande vattenfallen i Europa.

Innan ni återvänder till hotellet gör ni ett litet stopp vid den vulkaniska kratersjön Kerid.

VALSAFARI
VALSAFARI

Ditt valskådningsäventyr startar i Reykjaviks gamla hamn. Från april till oktober finns chans att se dessa fantastiska varelser i sin naturliga miljö. Från hamnen i Reykjavik åker ni genom vackra Faxafloi-bukten ut till havs och med expertguider ombord är sannolikheten stor att ni får se tex vik- eller knölval, ibland även delfiner och tumlare, på nära håll. 

Även den fågelintresserade kan få sitt lystmäte då båtarna passerar mindre öar med kolonier av sjöfågel som tex lunnefågel och silvertärna.

RIDA ISLANDSHÄST
RIDA ISLANDSHÄST

Ett av de absolut bästa sätten att uppleva Islands fantastiska natur är från ryggen på en stark och uthållig liten islandshäst. Det finns oändliga mängder ridvägar där du kan njuta av det magnifika landskapet, över vackra berg, genom mossbeklädda lavafält och grönskande ängar. 

Det finns turer för alla, från 1-2 timmar som passar nybörjare till turer som sträcker sig över flera dagar för mer vana ryttare. En sak är säker - en tur på dessa vänliga små hästar är ett minne för livet.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Denna tur inkluderar de viktigaste platserna i huvudstaden och de omgivande kommunerna.

Vi åker till utsiktsplattformen vid Perlan, som är byggd på vattentankar och som förser städerna med varmvatten. Vi besöker Hallgrímskyrkan och den gamla stadskärnan där det isländska parlamentet Alltinget och stadshuset ligger. Vi besöker Reykjaviks hamn och centrum, samt den nya konferens- och musikhallen, Harpa.

RAFTING
RAFTING

Föreställ er att rafta i ett häftigt vattendrag vid en glaciär mitt i Islands fantastiska natur.

Vattendraget kan vara en utmaning men här finns alternativ för både nybörjare och mer erfarna raftare. Ni blir givetvis skyddade med nödvändig utrustning som hjälm, våtdräkt, våtskor och flytväst. Båtarna är specialdesignade för just denna typ av rafting.

FLYGPLATSTRANSFER
FLYGPLATSTRANSFER

För en bekväm och smidig ankomst rekommenderar vi att man förbokar transfer. Om så önskas kan transfern kombineras med ett besök på Blå Lagunen. 

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.