Annons:

Gruppresa & Konferens Reykjavik

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Reykjavik

Reykjavik är det perfekta målet för en lyckad gruppresa. Häftiga naturscenerier, originell arkitektur och världsberömt nattliv som pågår dygnet runt. Väljer man att förlägga sin konferensresa till Reykjavik kan man kombinera sina möten med att uppleva den speciella naturen. Vi på Resfeber kan hjälpa er med ett bra förslag - kontakta oss för en kostnadsfri offert till er gruppresa idag!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Reykjavik är mindre än Malmö, ligger avsides och har ett fullständigt opålitligt väder som skiftar blixtsnabbt. Här samsas spännande arkitektur med urtiden. Här regerar naturen. Det ryker från underjorden men husen saknar skorstenar. Från tornet på den märkliga Hallgrímskirkja bjuds sanslösa vyer över staden. En konferensresa till Reyjkjavik är inte komplett utan bad i Blå Lagunen, och en tur på islandshästar uppskattas även av de som aldrig ridit förr. Finanskrisen 2008 gjorde att det tidigare så höga prisläget på Island förändrades och Island är numer ett prisvärt resmål för en konferens- eller gruppresa.
+


Den modige kan testa ölsorten Hvalur vars huvudingrediens är sillvalsmjöl. Öl var förbjudet ända fram till 1989 men numera produceras en hel del isländska ölsorter på lokala bryggerier. Centralt i Reykjavik ligger Laugardalur där det går att bada utomhus året runt, en perfekt avkoppling på konferensresan. Hit går gärna islänningarna själva och simmar på fritiden.

Testa hummersoppan på Sægrefinn nere vid hamnen eller följ shoppinggatan Laugavegur mot Austurstræti och de små tvärgatorna med sina många caféer. De berömda islandströjorna hittar ni enklast hos Handprjónasamband den isländska handstickningsföreningen på Skólavörðustígur.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.