Annons:

Gruppresa & Konferens Riga

Gruppresa - Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Riga

Riga i Lettland är en av våra mest populära destinationer för både gruppresan och konferensresan. Charmiga Riga ligger på bekvämt avstånd från Sverige: endast en dryg timme med flyg och benämns som Östeuropas pärla. Talande beskrivningar på denna prisvärda hamnstad som lockar med billig shopping, god mat i fantastiska miljöer, promenadvänliga gränder och fantastisk medeltidsarkitektur. Allt till ett lågt prisläge som gör att ni får ett bra boende och bra konferensmöjligheter utan att behöva göra avkall på riktigt starka upplevelser. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Att ha sin konferens utomlands istället för hemma i Sverige behöver inte bli dyrare, bara mer givande och inspirerande. Vi hjälper er med trivsamt hotell i hjärtat av Riga samt sätter ihop ett spännande program med aktiviteter.
+

I Europas kurortshuvudstad rekommenderar vi givetvis spabesök med förmånliga behandlingar. Finns tid och ni reser under varm årstid så är en utflykt till sandstränderna i närbelägna kurorten Jurmala en riktig hit! Prata med oss så arrangerar vi. Riga är en perfekt stad att promenera i då avstånden aldrig är långa. Gamla stan med sina myllrande gränder och cafétäta torg finns sedan en tid tillbaka med på UNESCO:s världsarvslista. Besök vackra S:t Peterskyrkan, ta trapporna upp och få en fantastisk vy över hela Riga. I Gamla stan ligger också sevärda Ockupationsmuseet som ger en intressant inblick i sovjetiska Riga. Sevärt är även jugendkvarteren, Europas tätaste Art Nouveau- och jugendbestånd med lekfulla fasader som rymmer finurliga torn, ansikten och udda utsmyckningar. Riga erbjuder gruppen allt från populära medeltidsrestauranger till moderna skybarer och trendiga restauranger. Vi lovar att ni kommer att trivas!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Park med restauranger
Byggnad i Riga
Sverigeporten i Gamla staden
Gränd i medeltida Gamla staden

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Transfer och sightseeing i Riga

Bra start med guidning till Rigas bästa! När vi landar på flygplatsen i Riga möts vi av en guide som står redo med buss för att snabbt ta oss in till stan. Efter 25...

Bra start med guidning till Rigas bästa! När vi landar på flygplatsen i Riga möts vi av en guide som står redo med buss för att snabbt ta oss in till stan. Efter 25 minuter är vi framme i centrala Riga och då börjar en timmes guidning där vi ges en introduktion till vår vistelse i Riga. Vi guidas till de vackra Jugend/Art nouveau-kvarteren, delar av Gamla stan och slutligen Nationalteatern och Frihetsmonumentet som har stor betydelse för landets historia. När rundturen är klar blir vi avsläppta på hotellet och vi checkar in för en stunds vila innan kvällen fortsätter.

Lettisk chokladworkshop

Intro till lettisk chokladtillverkning och användning! Lettland har en lång tradition av choklad- och tryffeltillverkning. Under denna workshop får vi lära oss hur man kan...

Intro till lettisk chokladtillverkning och användning! Lettland har en lång tradition av choklad- och tryffeltillverkning. Under denna workshop får vi lära oss hur man kan kombinera chokladen med andra traditionella lettiska produkter som likören Riga Black Balsam och lettiskt rågbröd. Till sist får vi också göra varsin tryffel som antingen kan avnjutas på plats eller paketeras vackert för att kanske ta med sig hem som present?  

Lyxmiddag på Vincents

Gourmetlyx som inte kostar skjortan! När stora internationella stjärnor och kungligheter besöker Riga passar många av dem på att äta på Restaurang Vincents,...

Gourmetlyx som inte kostar skjortan! När stora internationella stjärnor och kungligheter besöker Riga passar många av dem på att äta på Restaurang Vincents, så varför gör inte vi det också? Här tillreder köksmästaren Martin Ritins kött, fisk och grönsaker som är hämtat från ekologiska gårdar och odlingar runt omkring i Lettland. Här lovas en smakupplevelse som sent kommer att glömmas. Restaurang Vincents drivs sedan 1994 av mästerkocken Martins Ritins som bland annat är initiativtagare och chef för Slow Food-rörelsen och ofta syns i matprogram i lettisk TV. I sina maträtter lyfter han fram det lokala och ekologiska tänkandet. 

Dag02

Bekväm konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Riga. Stadens charm tenderar att smitta av...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Riga. Stadens charm tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla förutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den lettiska vinkeln är inspirerande vilket våra nöjda konferensgäster intygar.

Lettisk cocktailkurs med Riga black balsam

Lär dig blanda en äkta Riga Balsamcocktail! Riga black balsam är Lettlands nationaldryck med över 250 år på nacken. Skapades som en medicin att bota flertalet...

Lär dig blanda en äkta Riga Balsamcocktail! Riga black balsam är Lettlands nationaldryck med över 250 år på nacken. Skapades som en medicin att bota flertalet sjukdomar men idag skrivs inte drycken ut på recept utan säljs i butik - och dricks ren eller blandas i drinkar och cocktails. Vi träffar en bartender på någon av Rigas alla mysiga barer och lär oss lite mer om Riga black balsam och lär oss hur man blandar en god drink som vi sedan får provsmaka. Bartendern kommer också servera två ytterligare drinkar med Black Balsam - och frågan är: vilken gillar du bäst?

Shopping & Cooking med privatkock

Laga mat som en lokal Rigabo! Vi möter vår kock på Rigas Centralmarknad, inrymd i äldre hangarer som från början byggdes för att angöra zeppelinare. Nu finns...

Laga mat som en lokal Rigabo! Vi möter vår kock på Rigas Centralmarknad, inrymd i äldre hangarer som från början byggdes för att angöra zeppelinare. Nu finns här istället en av Östeuropas största marknader med allt från livsmedel till kläder och skor. Här kommer vi inhandla delar av det vi behöver till den middag vi ska tillaga. När shoppingen är klar går vi tillsammans till en restaurang där vi under instruktioner av vår privata kock lagar maten som vi senare kommer äta tillsammans.  

Dag03

Lada bilkaravan genom Riga

Upplev Riga Sovjet style! Utanför hotellet står bilar av sovjetiska märket Lada och väntar på oss. Bilarna är från 80-talet och gamla fina klenoder. Med...

Upplev Riga Sovjet style! Utanför hotellet står bilar av sovjetiska märket Lada och väntar på oss. Bilarna är från 80-talet och gamla fina klenoder. Med dessa tar vi oss sedan runt i staden och besöker de av stadens byggnadsverk som byggdes under de år som Lettland ingick i Sovjetunionen. Vi åker bland annat upp i det maffiga ”Academy of Science tower” där vi njuter av en otrolig utsikt över hela staden och floden Daugavas utlopp i Rigabukten. Till sist åker vi vidare till den gamla sovjetiska flygplatsen som har varit övergiven de senaste 20 åren. Här får de i gruppen som vill testköra bilarna, något som brukar vara oerhört uppskattat.

Testa lerduveskytte i Riga

Ut i naturen och testa lerduveskytte! Bara 30 minuter från centrala Riga sprider ängar och skog ut sig åt alla håll – en perfekt plats för att prova på...

Ut i naturen och testa lerduveskytte! Bara 30 minuter från centrala Riga sprider ängar och skog ut sig åt alla håll – en perfekt plats för att prova på lerduveskytte. Under några timmar får vi lära oss grunderna i skytte av professionella instruktörer. Till slut har vi förhoppningsvis lärt oss att hantera geväret så pass bra så att vi lyckas träffa någon av de lerduvor som skjuts upp i skogsgläntan framför oss.  

Avslappning på Espa Spa

Njut på spa till billig kostnad! Vad passar bättre som avslutning efter en fullspäckad och händelserik gruppresa/konferens än några timmars avslappning på ett av...

Njut på spa till billig kostnad! Vad passar bättre som avslutning efter en fullspäckad och händelserik gruppresa/konferens än några timmars avslappning på ett av Rigas många spa. På Espa spa i centrala Riga kan man njuta i flera olika sorters pooler och bastu. Eller varför inte en massage eller annan rogivande behandling?  Här kan gruppen även bli serverad en hälsosam lunch samt goda och energigivande smoothies när energin behöver fyllas på.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.