Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Rom

I Rom är himlen nära. Och Italiens huvudstad, byggd på sju kullar, bjuder generöst på magnifika utsikter över en av världens vackraste stadshorisonter. Det är ett utmärkt val för en inspirerande konferensresa, där gudomlig italiensk mat och dryck säkerligen kommer att spela en huvudroll. Som experter på företagsresor sätter vi ihop ett upplevelserikt program anpassat efter gruppens önskemål. Vi handplockar givetvis ett hotell med skön atmosfär som matchar er budget och krav på service.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.


Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Klimatet är behagligt i Rom, även vintertid i svenska mått. Inget tycks saknas och tiden är lätt att fylla med upplevelser. Bästa sättet att ta sig fram i Rom är att promenera. Vi snitslar gärna en scenisk bana med rätt urval av berömda sevärdheter som Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi, Peterskyrkan och Spanska trappan. Avkoppling är halva nöjet, så njut tillsammans i filmiska miljöer där himlen skymtar högt ovan höga, medeltida hus som tränger ihop sig utmed smala gator. Pausa konferensen och ta en tur över floden Tibern till Trastevere! Där på smala kullerstensgränder, med tvätt som hänger på tork ovan gatorna bjuder Rom verkligen på sig själv. Stadsdelen kantas av hantverk, gallerier och roliga boutiquer, förutom alla mysiga trattorior. På er gruppresa till Rom äter ni er bokstavligen till himlen: himmelsk pizza, äkta pasta och traditionell vällagad mat. Hör med oss för tips på bra restauranger, bortom turistfällorna. Finns vinintresse i gruppen? Då är Rom mitt i prick; vi bokar gärna in en trevlig och lärorik vinprovning för er. Den tjusiga fontänen Fontana di Trevi är väl värd ett besök, inte minst under kvällen när den är vackert upplyst. Glöm inte att kasta ett mynt över axeln i fontänen om ni vill vara säkra på att en dag få återvända till populära Rom. För det vill de allra flesta av våra grupp- och konferensgäster!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Peterskyrkan i skymning
Colosseum i solnedgång
Fornlämningar Forum Romanum
Kväll vid Fontana Di Trevi
Upplev mer i Rom
City Sightseeing i Rom till fots
City Sightseeing i Rom till fots

Promenad med Roms guldkorn! En lokal guide hämtar gruppen på hotellet och tar er på en tur till fots i Roms hjärta för att bekanta er med några av stadens mest kända sevärdheter: Trevi-fontänen, Piazza di Spagna med den berömda trappan, Piazza Navona och Pantheon. Vandringen kan avslutas vid t.ex. Piazza Navona där ni med fördel kan runda av med en lunch om så önskas.  

UTFLYKT TILL FRASCATI MED VINPROVNING
UTFLYKT TILL FRASCATI MED VINPROVNING

Prova vin på italiensk vingård! En fantastisk tur med guide till Frascati — en stad i provinsen Roma som ligger cirka 2 mil sydost om Rom. Här ligger områdets vinproduktionscentrum och här får gruppen smaka på husets goda vin tillsammans skinka, salami, ost och lantbröd. Det finns också möjlighet att köpa med vingården produkter, en trevlig och smaklig "souvenir" att ta med hem.

RUNDVANDRING I TRAVESTERE OCH MIDDAG
RUNDVANDRING I TRAVESTERE OCH MIDDAG

Djupdykning i mysiga Travestere med guide! Redan under antikens Rom var Trastevere en av de mest livliga kvarteren med de bästa krogarna och det bästa nattlivet. Tillsammans med en guide tar gruppen en promenad vid via Marmorata, stadsmuren Aureliano och Tibern. Ni stannar för en aperitif vid de mest berömda piazzorna innan ni promenerar vidare till er restaurang för en trevlig middag med gott vin, underhållning och musik. 

 

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till hotellet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Rom. Stadens skönhet och atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla förutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den italienska vinkeln uppskattas stort av våra grupp- och konferensgäster.

UTFLYKT TILL CHARMIGA TIVOLI
UTFLYKT TILL CHARMIGA TIVOLI

Avkopplande staden Tivoli med dess världsberömda trädgårdar! Staden Tivoli ligger cirka 30 kilometer öster om Rom. Under denna utflykt har gruppen möjlighet att besöka det flotta renässanspalatset Villa d’Este. Kardinalen Ippolito d’Este byggde det vackra palatset under 1500-talet. Det stora geometriska parkområdet är fyllt av vackra blomsteruppsättningar, prydnadsväxter och springbrunnar. Strax utanför Tivoli finns också utgrävningar av en av de vackraste antika romerska villorna – Villa Adriana. Här finns möjlighet för shopping, korall- och kamésmycken är typiska gåvor från detta område.

COLOSSEUM & FORUM ROMANUM
COLOSSEUM & FORUM ROMANUM

En tur till de imponerande antika romerska utgrävningarna! En intressant tre timmar lång citytur till ett otroligt vackert område med antika ruiner och eleganta pinjeträd. Gruppen besöker amfiteatern Colosseum som kunde rymma upp till 80 000 personer och där gladiatorerna kämpade mot varandra och mot vilda djur. Ni besöker också Forum Romanum där det antika Roms politiska liv utspelades och Palantino-kullen där bland andra både kejsar Augustus och Tiberius hade sina palats. Spännande och lärorik utflykt!

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Vi startar resan bekvämt och slipper leta efter taxi eller tåg. En buss möter upp när vi landat och tar oss smidigt in till Rom och vårt hotell. Om så önskas kan transfern kombineras med en sightseeing så att vi får en första överblick över staden.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.