Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Stockholm

En nordisk storstad, Sveriges hjärta. Stockholm lockar med originalitet. För en gruppresa eller konferensresa har staden allt du behöver. Man kanske tror att det är lätt att ordna en gruppresa själv till Stockholm men det är mycket att tänka på och vi är experter på att sy ihop ett lyckat program. 

I Stockholm hittar du ett stort urval lokaler, restauranger och konferenstjänster: besök olika stadsdelar som Södermalm, Kungsholmen eller Gamla Stan och få en egen uppfattning om skärgårdsstaden. Med rötter som viktig handelsstad är det här en plats med många kulturarv och utbudet matupplevelser reflekterar detta. Vad sägs som ett besök till en av Stockholms källarrestauranger? Lyxiga atmosfärer belägna i medeltida valv i Gamla Stan ger löften om fantastiska middagar där historia och modernitet svetsas samman. En sådan matupplevelse lär sent glömmas!

Eller är det mer storslagna ställen som lockar? För en gruppresa eller konferensresa finns det bland annat havsbad, lantliga slott och hotell i skärgården att välja mellan. Ett exempel är Höberga Gård dit du kan ta dig med bil eller buss, men också med båt. Låt dig inspireras av stadens möjligheter.

Stockholm Strandvägen
Stockholm Gamla stan
Stockholm vatten
Stockholm gamla stan

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.