Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Tallinn

Boka en gruppresa till Tallinn och kom till en stad som är väldigt mysig och charmerande. Både hotell och restauranger håller hög internationell klass och det är ju inte fel att det ligger på en lägre prisnivå än vad vi är vana vid. I många fall blir det samma prislapp som att konferera på hemmaplan och därför passar Tallinn väldigt bra för en konferensresa. Vi på Resfeber har ordnat många lyckade gruppresor hit och hjälper er gärna fram till ett lyckat upplägg. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Tinnar och torn. En mäktig stadsmur och sluttande tegeltak. Det är som att vandra runt i en sagostad när man är i Tallinn. Men här finns också moderna restauranger och barer – några med takbarer med utsikt över hela stan. Här hittar man också en helt unik medeltida stadsmur som är ett kulturarv värt att se. Man drömmer sig lätt tillbaka till medeltiden när man strosar runt på Tallinns gator och torg.

Badsugen? Då finns det flera span att välja på, det är en bra idé att välja ett hotell som har ett eget spa så blir det enkelt att slinka in för lite relax. Sommartid kan man bada på någon av de långa stränderna längs Finska viken.

Kontakta oss på Resfeber så hjälper vi er mer än gärna med en gruppresa eller konferensresa till Tallinn!

 

Vy över Stadsmuren
Utsikt över Gamla stan
Port till Gamla staden i Tallinn
Gata med färgglada hus
Upplev mer i Tallinn
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att  slippa leta efter taxi eller tågtransfer. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Tallinn och ert hotell. 

CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

Följ med på den här turen som ger en bra överblick över staden, dess historia och dess utveckling. Turen i gamla staden tar er tillbaka till medeltiden då Tallinn var en stor handelsplats där köpmän från hela världens samlades.  Njut av den välbevarade gamla staden som erbjuder mysiga gränder, konstgallerier, resturanger och kaféer i en medeltida miljö med byggnader från 1500-talet. 

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider.

BESÖK KGB RUMMET PÅ VIRU HOTELL
BESÖK KGB RUMMET PÅ VIRU HOTELL

Skyskrapor är inget ovanligt i det moderna Tallinn, men för nästan fyra decennier sedan fanns det bara en byggnad som dominerade stadsbilden, Hotel Viru, en arkitektonisk pärla i sovjetrepubliken Estland. Hotellet stod som ett monument över sovjetisk uppfinningsrikedom och visade att Sovjetunionen kunde erbjuda samma nivå av komfort (och dekadens) som vid den tiden hade blivit en norm i västvärlden. Alla besökande utlänningar placerades på hotellet så de kunde njuta av de finaste restaurangerna, nattklubbarna och alla bekvämligheter som erbjöds. Det faktum att hotellet hade en KGB-avlyssningsstation på ett hemligt plan var en ren slump...

MATSIGHTSEEINGTUR
MATSIGHTSEEINGTUR

Byt ut den klassiska sightseeingturen till en kombinerad tur med sju olika stopp för mat- och vinprovning. Mellan de olika stoppen promenerar ni genom Tallinns kullerstensgator i Gamla stan och passerar de främsta sevärdheterna och kyrkorna.

Ni besöker bland annat en taverna med medeltidstema, en ekomatbutik, en typisk estländsk restaurang och en hemlig vinterrass i gamla staden.

Under denna tre timmar långa tur kommer ni att få lära känna det estniska köket men även ta del av historier och berättelser från de professionella guiderna.

GLORIA WINE CELLAR
GLORIA WINE CELLAR

Passa på och gör en vinprovning i en av de mest romantiska och historiska vinkällarna i Tallinn under er gruppresa. Här finns möjlighet att prova bland annat mousserande vin från hela världen samtidigt som ni får intressant information om dryckens historia, olika druvsorter, ursprung och vilken typ av mat det passar ihop med.

Vinkällaren har ett antal olika upplägg på provningar, fråga oss så berättar vi mer.

BESÖK PÅ MUSEET SEAPLANE HARBOUR
BESÖK PÅ MUSEET SEAPLANE HARBOUR

Detta spännande maritima museum öppnade i maj 2012 och har ett intressant koncept. Museet ligger i en sjöflygplanshangar från 1916. Här finns möjlighet att fördjupa sig i maritim historia och lära sig mer om havet.

Den största och mest uppseendeväckande attraktionen är u-båten Lembit som man kan gå in i. Men här finns också en hundraårig isbrytare, sjöplanet Short 184 och rester från det äldsta fartyget som hittats i Estland.
 

Välkommen till detta moderna museum.

CITY GAME MED LÄSPLATTA
CITY GAME MED LÄSPLATTA

I detta strategispel blir man framgångrik genom att planera sitt spel bra och ha huvudet på skaft. Man använder sig av läsplattor och förutsättningarna förändras hela tiden vilket gör att man måste regera snabbt. En bra teambuildningaktivitet! Spelet påminner om det klassiska Mölkkyspelet men här sprids kontrollpunkterna ut virtuellt i staden. Det lag som når närmast hundra poäng vinner.

Spelet varar i två timmar och omfattar cirka 2-6 kilometer promenad i lätt terräng.

Ölprovning
Ölprovning

Är du en ölälskare? Då får du inte missa att besöka en av Tallinns mest populära pubar.

Ölprovningen äger rum i pub/restaurang "Beer House" i Gamla Stan, som också tillverkar sitt eget öl. 

Under besöket får gruppen även se en film och introduceras i hur ölbryggningen går till.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.