Annons:

Gruppresa & Konferens Tallinn

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Tallinn

Boka en gruppresa till Tallinn och kom till en stad som är väldigt mysig och charmerande. Både hotell och restauranger håller hög internationell klass och det är ju inte fel att det ligger på en lägre prisnivå än vad vi är vana vid. I många fall blir det samma prislapp som att konferera på hemmaplan och därför passar Tallinn väldigt bra för en konferensresa. Vi på Resfeber har ordnat många lyckade gruppresor hit och hjälper er gärna fram till ett lyckat upplägg. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Tinnar och torn. En mäktig stadsmur och sluttande tegeltak. Det är som att vandra runt i en sagostad när man är i Tallinn. Men här finns också moderna restauranger och barer – några med takbarer med utsikt över hela stan. Här hittar man också en helt unik medeltida stadsmur som är ett kulturarv värt att se. Man drömmer sig lätt tillbaka till medeltiden när man strosar runt på Tallinns gator och torg.
+

Badsugen? Då finns det flera span att välja på, det är en bra idé att välja ett hotell som har ett eget spa så blir det enkelt att slinka in för lite relax. Sommartid kan man bada på någon av de långa stränderna längs Finska viken.

Tallinn är prisvärt, även om Estlands strävan efter att bli ett med övriga Europa, har höjt priserna något. Både hotell och restauranger håller hög internationell klass och det är ju inte fel att det ligger på en lägre prisnivå än vad vi är vana vid.

Vy över Stadsmuren
Utsikt över Gamla stan
Port till Gamla staden i Tallinn
Gata med färgglada hus

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att  slippa leta efter taxi eller tågtransfer. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in...

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att  slippa leta efter taxi eller tågtransfer. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Tallinn och ert hotell. 

CITY SIGHTSEEING

Följ med på den här turen som ger en bra överblick över staden, dess historia och dess utveckling. Turen i gamla staden tar er tillbaka till medeltiden då Tallinn var...

Följ med på den här turen som ger en bra överblick över staden, dess historia och dess utveckling. Turen i gamla staden tar er tillbaka till medeltiden då Tallinn var en stor handelsplats där köpmän från hela världens samlades.  Njut av den välbevarade gamla staden som erbjuder mysiga gränder, konstgallerier, resturanger och kaféer i en medeltida miljö med byggnader från 1500-talet. 

Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider.

Dag02

BESÖK KGB RUMMET PÅ VIRU HOTELL

Skyskrapor är inget ovanligt i det moderna Tallinn, men för nästan fyra decennier sedan fanns det bara en byggnad som dominerade stadsbilden, Hotel Viru, en arkitektonisk pärla i...

Skyskrapor är inget ovanligt i det moderna Tallinn, men för nästan fyra decennier sedan fanns det bara en byggnad som dominerade stadsbilden, Hotel Viru, en arkitektonisk pärla i sovjetrepubliken Estland. Hotellet stod som ett monument över sovjetisk uppfinningsrikedom och visade att Sovjetunionen kunde erbjuda samma nivå av komfort (och dekadens) som vid den tiden hade blivit en norm i västvärlden. Alla besökande utlänningar placerades på hotellet så de kunde njuta av de finaste restaurangerna, nattklubbarna och alla bekvämligheter som erbjöds. Det faktum att hotellet hade en KGB-avlyssningsstation på ett hemligt plan var en ren slump...

SEGLING MED ETT HISTORISKT TRÄSKEPP

Segla utanför Tallinn med ett tvåmastat fartyg som är byggt år 1926 i Estland.  Under en fantastisk 2,5 timme lång Sail & Dine Cruise får ni uppleva Tallinns...

Segla utanför Tallinn med ett tvåmastat fartyg som är byggt år 1926 i Estland.  Under en fantastisk 2,5 timme lång Sail & Dine Cruise får ni uppleva Tallinns medeltida stadsvy från vattnet. Under utflykten kommer ni att få höra historier om livet i hamnen, pirater och smugglare och se museet Maritime Seaplane Harbour där ni kommer att bli serverade antingen lunch eller middag. Det finns möjlighet att anpassa den här utflykten för att det ska passa just er grupp med exempelvis teambuildning-aktiviteter.   

MATSIGHTSEEINGTUR

Byt ut den klassiska sightseeingturen till en kombinerad tur med sju olika stopp för mat- och vinprovning. Mellan de olika stoppen promenerar ni genom Tallinns kullerstensgator i Gamla stan och...

Byt ut den klassiska sightseeingturen till en kombinerad tur med sju olika stopp för mat- och vinprovning. Mellan de olika stoppen promenerar ni genom Tallinns kullerstensgator i Gamla stan och passerar de främsta sevärdheterna och kyrkorna. Ni besöker bland annat en taverna med medeltidstema, en ekomatbutik, en typisk estländsk restaurang och en hemlig vinterrass i gamla staden. Under denna tre timmar långa tur kommer ni att få lära känna det estniska köket men även ta del av historier och berättelser från de professionella guiderna.

Dag03

GLORIA WINE CELLAR

Passa på och gör en vinprovning i en av de mest romantiska och historiska vinkällarna i Tallinn under er gruppresa. Här finns möjlighet att prova bland annat mousserande vin...

Passa på och gör en vinprovning i en av de mest romantiska och historiska vinkällarna i Tallinn under er gruppresa. Här finns möjlighet att prova bland annat mousserande vin från hela världen samtidigt som ni får intressant information om dryckens historia, olika druvsorter, ursprung och vilken typ av mat det passar ihop med. Vinkällaren har ett antal olika upplägg på provningar, fråga oss så berättar vi mer.

BESÖK PÅ MUSEET SEAPLANE HARBOUR

Detta spännande maritima museum öppnade i maj 2012 och har ett intressant koncept. Museet ligger i en sjöflygplanshangar från 1916. Här finns möjlighet att fördjupa...

Detta spännande maritima museum öppnade i maj 2012 och har ett intressant koncept. Museet ligger i en sjöflygplanshangar från 1916. Här finns möjlighet att fördjupa sig i maritim historia och lära sig mer om havet. Den största och mest uppseendeväckande attraktionen är u-båten Lembit som man kan gå in i. Men här finns också en hundraårig isbrytare, sjöplanet Short 184 och rester från det äldsta fartyget som hittats i Estland.   Välkommen till detta moderna museum.

CITY GAME MED LÄSPLATTA

I detta strategispel blir man framgångrik genom att planera sitt spel bra och ha huvudet på skaft. Man använder sig av läsplattor och förutsättningarna...

I detta strategispel blir man framgångrik genom att planera sitt spel bra och ha huvudet på skaft. Man använder sig av läsplattor och förutsättningarna förändras hela tiden vilket gör att man måste regera snabbt. En bra teambuildningaktivitet! Spelet påminner om det klassiska Mölkkyspelet men här sprids kontrollpunkterna ut virtuellt i staden. Det lag som når närmast hundra poäng vinner. Spelet varar i två timmar och omfattar cirka 2-6 kilometer promenad i lätt terräng.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.