Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Tokyo

Tokyo – världens största stad!

Mångmiljonstaden Tokyo är en storstad i alla tänkbara bemärkelser och är full av kontraster. Denna världsmetropol är en fantastisk destination för er nästa gruppresa och lyckade konferens. Här blandas gamla japanska traditioner med modern teknologi. Det moderna Tokyo har en vild vitalitet och på bakgatorna råder ett härligt lugn. Det är en stad som måste upplevas för det finns inget som liknar Tokyo.

Flygresan är lång men när du landat i Tokyo glömmer du snabbt bort de timmarna. Hotell finns i alla prislägen och väljer ni ett modernt hotell håller konferensrummet hög standard.

Maten i Tokyo är en historia för sig och shoppingen är av absolut världsklass. Är du i Tokyo är sushi en självskriven rätt på menyn. Japanerna är ett inbitet etikettsfolk och bordsskicket är inget undantag. Om ni önskar bokar vi gärna in en matlagningskurs, häftigt att lära sig tillaga sushi på rätt sätt!

Några av de mest populära sevärdheterna är Tokyo Tower, museet National Art Center Tokyo, Meiji-Jingu och National Sumo Stadium. Vi är experter och bokar upp det ni önskar t.ex. en sightseeingtur, ett studiebesök och en dagstur till Mount Fuji. Lägg till en engelsktalande guide och låt er fyllas av en mäktig historia och berättelser om vardagslivet.

Tokyo kvällstid

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.