Annons:

Gruppresa & Konferens Vilnius

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Vilnius

Vilnius är den perfekta staden för en gruppresa med fokus på avslappning kombinerat med äventyr. Har du levt i tron om att Baltikum är grått och trist? Glöm det med detsamma. En konferensresa till Vilnius är ett tillfälle att uppleva det bästa av öst och väst på samma gång. Litauens huvudstad är trots att den är relativt liten till sin storlek ett utmärkt resmål för konferensresan. Gamla Stan är så vackert att Unesco till och med valt in det till världsarvslistan.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

De gamla kullerstensgatorna kantas av olika typer av butiker. Oavsett om man söker efter billigt hantverk eller de stora shoppingmärkena hittar man detta här. Att vandra runt och se den storslagna arkitekturen är en perfekt liten utflykt på en gruppresa. 
+

Kombinera gärna detta med ett besök på någon av de klassiska cocktailbarerna eller på någon restaurang. Den komprimerade staden gör även att det är nära till allt. Staden upplevs bäst per fot eller kanske med en klassisk hästdroska.

Det finns mycket gott att upptäcka i Litauens huvudstad. Efter en lång dag på konferensresan är det lagom att avrunda dagen med några glas. Vilnius har en levande mikrobryggerikultur och speciellt baren Alynas har ett stort och alltid intressant utbud.

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Konferens Vilnius

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

City Sightseeing

Under denna rundvandring utforskar man den charmiga Gamla stan som ligger i en pittoresk dalgång mitt emellan de två floderna Vilnia och Neris. Under turen besöker ni rådhuset,...

Under denna rundvandring utforskar man den charmiga Gamla stan som ligger i en pittoresk dalgång mitt emellan de två floderna Vilnia och Neris. Under turen besöker ni rådhuset, Vilnius katedral, vackra Peters- och Pauls kyrka, S: t Annas kyrka, universitetet, den för katolika heliga platsen Gate of Dawn och Gediminas Hill med en spektakulär panorama över Gamla stan och de omgivande kullarna.

Vilnius mobila ölbar Velo bar

Tur med mobila ölbaren Velo bar

Cykla runt i staden med denna ölcykel med er egna bar ombord. 15 personer får plats i baren och 12 av er kan cykla.

Cykla runt i staden med denna ölcykel med er egna bar ombord. 15 personer får plats i baren och 12 av er kan cykla.

Dag02

Kanot- och kajaktur

Njut av naturen och staden från vattnet. Detta är ett utmärkt sätt att bryta de vanliga vardagsrutinerna och istället spendera en hel- eller halvdag i det vackra landskapet...

Njut av naturen och staden från vattnet. Detta är ett utmärkt sätt att bryta de vanliga vardagsrutinerna och istället spendera en hel- eller halvdag i det vackra landskapet runt floderna Neris och Vilnele. Er grupp paddlar nerför floden och ser vackra klippor, en fin kust och skarpa flodkrökar. Om man önskar kan man avrunda utflykten vid en restaurang och avsluta med lunch eller middag. Det går också att boka en kvälls- eller nattkajaktur!

TUR TILL TRAKAI

Trakai är en charmig liten by cirka 30 kilometer från Vilnius. Under delar av 14-1500-talet var Trakai huvudstad i Storhertigdömet Litauen. Byn är känd för sitt...

Trakai är en charmig liten by cirka 30 kilometer från Vilnius. Under delar av 14-1500-talet var Trakai huvudstad i Storhertigdömet Litauen. Byn är känd för sitt medeltida röda tegelslott som ligger på en av de pittoreska öarna i sjön Galve.   Om er grupp önskar vara lite mer aktiv kan man kombinera besöket med en båttur i sjön, kanotturer, fiskning, hästridning eller cykling.   Vi kan också rekommendera att man tar en lunch i restaurangen med utsikt över slottet.

vilnius matlagning cepelinai

LITAUISK MATLAGNINGSFEST – CEPELINAI

Njut av en litauisk traditionell matlagningsfest i en autentisk miljö med folkdanser och sång tillsammans med en glad litauisk folkgrupp! Cepelinai är en litauisk traditionell...

Njut av en litauisk traditionell matlagningsfest i en autentisk miljö med folkdanser och sång tillsammans med en glad litauisk folkgrupp! Cepelinai är en litauisk traditionell måltid - en typ av dumpling gjord av riven potatis och oftast fylld med malet kött, ost eller svamp. En kock kommer att lära er hur man lagar denna traditionella måltid samt berätta mer om litauiska traditionella rätter. Under matlagningen kan du också smaka på några litauiska traditionella drycker.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.