Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Vilnius

Vilnius är den perfekta staden för en gruppresa med fokus på avslappning kombinerat med äventyr. Har du levt i tron om att Baltikum är grått och trist? Glöm det med detsamma. En konferensresa till Vilnius är ett tillfälle att uppleva det bästa av öst och väst på samma gång. Litauens huvudstad är trots att den är relativt liten till sin storlek ett utmärkt resmål för konferensresan. Gamla Stan är så vackert att Unesco till och med valt in det till världsarvslistan.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

De gamla kullerstensgatorna kantas av olika typer av butiker. Oavsett om man söker efter billigt hantverk eller de stora shoppingmärkena hittar man detta här. Att vandra runt och se den storslagna arkitekturen är en perfekt liten utflykt på en gruppresa.  Kombinera gärna detta med ett besök på någon av de klassiska cocktailbarerna eller på någon restaurang. Den komprimerade staden gör även att det är nära till allt. Staden upplevs bäst per fot eller kanske med en klassisk hästdroska.

Det finns mycket gott att upptäcka i Litauens huvudstad. Efter en lång dag på konferensresan är det lagom att avrunda dagen med några glas. Vilnius har en levande mikrobryggerikultur och speciellt baren Alynas har ett stort och alltid intressant utbud.

Vilnius kyrka
Vilnius gränd
Vilnius panorama
Upplev mer i Vilnius
City Sightseeing
City Sightseeing

Under denna rundvandring utforskar man den charmiga Gamla stan som ligger i en pittoresk dalgång mitt emellan de två floderna Vilnia och Neris. Under turen besöker ni rådhuset, Vilnius katedral, vackra Peters- och Pauls kyrka, S: t Annas kyrka, universitetet, den för katolika heliga platsen Gate of Dawn och Gediminas Hill med en spektakulär panorama över Gamla stan och de omgivande kullarna.

Vilnius mobila ölbar Velo bar
Tur med mobila ölbaren Velo bar
Vilnius mobila ölbar Velo bar
Tur med mobila ölbaren Velo bar

Cykla runt i staden med denna ölcykel med er egna bar ombord.

15 personer får plats i baren och 12 av er kan cykla.

Kanot- och kajaktur
Kanot- och kajaktur

Njut av naturen och staden från vattnet. Byt ut de vanliga sevärdheterna och spendera istället en hel- eller halvdag i det vackra landskapet runt floderna Neris och Vilnele. Er grupp paddlar nerför floden och ni får uppleva vackra klippor, frodiga älvmynningar och spännande flodkrökar.

Om ni önskar kan ni avrunda utflykten vid en restaurang och avsluta med lunch eller middag. Det går också att boka en kvälls- eller nattkajaktur!

TUR TILL TRAKAI
TUR TILL TRAKAI

Trakai är en charmig liten by cirka 30 kilometer från Vilnius. Under delar av 1400-1500-talet var Trakai huvudstad i storhertigdömet Litauen. Byn är känd för sitt medeltida röda tegelslott som ligger på en av de pittoreska öarna i sjön Galve.

Om er grupp önskar vara mer aktiv kan ni kombinera besöket med en båttur i sjön, kanotturer, fiskning, hästridning eller cykling.

Vi rekommenderar också en välsmakande lunch i restaurangen med utsikt över slottet.

vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MATLAGNINGSFEST – CEPELINAI
vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MATLAGNINGSFEST – CEPELINAI

Njut av en litauisk traditionell matlagningsfest i en autentisk miljö med folkdanser och sång tillsammans med en glad litauisk folkgrupp!

Cepelinai är en traditionell litauisk måltid - en typ av dumpling gjord av riven potatis och oftast fylld med malet kött, ost eller svamp. En kock kommer att lära er hur man lagar detta samt berätta mer om traditionella litauiska rätter. Under matlagningen kan du också smaka på några traditionella litauiska drycker.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Vi startar resan bekvämt och slipper leta efter taxi eller tåg. En buss möter upp när vi landat och tar oss smidigt in till Vilnius och vårt hotell. Om så önskas kan transfern kombineras med en sightseeing så att vi får en första överblick över staden.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider.

Citytur med surfplatta
Citytur med surfplatta

Detta är ett roligt sätt att upptäcka staden samtidigt som ni får en trevlig stund med vännerna eller kollegorna. Under turen kommer det frågor, uppgifter och beskrivningar i er surfplatta allt eftersom ni närmar er rätt plats i staden. Denna aktivitet kräver inte att man är snabbfotad utan det är snarare det strategiska tänkandet som kan vara avgörande.

Det finns flera språk att välja mellan och om ni önskar kan man lägga in smakprovningar av lokala produkter i turen.

Ölprovning
Ölprovning

Välkommen att prova litauisk öl på en restaurang i Gamla Stan tillsammans med en ölexpert som berättar historier om inhemska drycker, bryggerier och lokala dricktraditioner.

Det går även att ordna besök på ett mikrobryggeri för de som vill se hur tillverkningen går till. 

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.