Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Vilnius

Vilnius är den perfekta staden för en gruppresa med fokus på avslappning kombinerat med äventyr. Har du levt i tron om att Baltikum är grått och trist? Glöm det med detsamma. En konferensresa till Vilnius är ett tillfälle att uppleva det bästa av öst och väst på samma gång. Litauens huvudstad är trots att den är relativt liten till sin storlek ett utmärkt resmål för konferensresan. Gamla Stan är så vackert att Unesco till och med valt in det till världsarvslistan.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

De gamla kullerstensgatorna kantas av olika typer av butiker. Oavsett om man söker efter billigt hantverk eller de stora shoppingmärkena hittar man detta här. Att vandra runt och se den storslagna arkitekturen är en perfekt liten utflykt på en gruppresa.  Kombinera gärna detta med ett besök på någon av de klassiska cocktailbarerna eller på någon restaurang. Den komprimerade staden gör även att det är nära till allt. Staden upplevs bäst per fot eller kanske med en klassisk hästdroska.

Det finns mycket gott att upptäcka i Litauens huvudstad. Efter en lång dag på konferensresan är det lagom att avrunda dagen med några glas. Vilnius har en levande mikrobryggerikultur och speciellt baren Alynas har ett stort och alltid intressant utbud.

Upplev mer i Vilnius
Konferens Vilnius
Konferens
Konferens Vilnius
Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

City Sightseeing
City Sightseeing

Under denna rundvandring utforskar man den charmiga Gamla stan som ligger i en pittoresk dalgång mitt emellan de två floderna Vilnia och Neris. Under turen besöker ni rådhuset, Vilnius katedral, vackra Peters- och Pauls kyrka, S: t Annas kyrka, universitetet, den för katolika heliga platsen Gate of Dawn och Gediminas Hill med en spektakulär panorama över Gamla stan och de omgivande kullarna.

Vilnius mobila ölbar Velo bar
Tur med mobila ölbaren Velo bar
Vilnius mobila ölbar Velo bar
Tur med mobila ölbaren Velo bar

Cykla runt i staden med denna ölcykel med er egna bar ombord.

15 personer får plats i baren och 12 av er kan cykla.

Kanot- och kajaktur
Kanot- och kajaktur

Njut av naturen och staden från vattnet. Detta är ett utmärkt sätt att bryta de vanliga vardagsrutinerna och istället spendera en hel- eller halvdag i det vackra landskapet runt floderna Neris och Vilnele. Er grupp paddlar nerför floden och ser vackra klippor, en fin kust och skarpa flodkrökar.
Om man önskar kan man avrunda utflykten vid en restaurang och avsluta med lunch eller middag. Det går också att boka en kvälls- eller nattkajaktur!

TUR TILL TRAKAI
TUR TILL TRAKAI

Trakai är en charmig liten by cirka 30 kilometer från Vilnius.
Under delar av 14-1500-talet var Trakai huvudstad i Storhertigdömet Litauen. Byn är känd för sitt medeltida röda tegelslott som ligger på en av de pittoreska öarna i sjön Galve.

 

Om er grupp önskar vara lite mer aktiv kan man kombinera besöket med en båttur i sjön, kanotturer, fiskning, hästridning eller cykling.

 

Vi kan också rekommendera att man tar en lunch i restaurangen med utsikt över slottet.

vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MATLAGNINGSFEST – CEPELINAI
vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MATLAGNINGSFEST – CEPELINAI

Njut av en litauisk traditionell matlagningsfest i en autentisk miljö med folkdanser och sång tillsammans med en glad litauisk folkgrupp!

Cepelinai är en litauisk traditionell måltid - en typ av dumpling gjord av riven potatis och oftast fylld med malet kött, ost eller svamp.

En kock kommer att lära er hur man lagar denna traditionella måltid samt berätta mer om litauiska traditionella rätter. Under matlagningen kan du också smaka på några litauiska traditionella drycker.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.