Annons:

Gruppresa & Konferens Warszawa

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Warszawa

Polens huvudstad Warszawa är en av Europas billigaste städer. Dessutom vacker! Staden börjar bli en av de trendigare städerna – med mycket att erbjuda en grupp- eller konferensresa båda vad gäller sevärdheter, kultur, upplevelser och gastronomiska upplevelser. Företagsresans budget räcker till mycket här; även om ni väljer någon av Warszawas guldkrogar inklusive Guide Michelin så är det billigt och samma sak med boendet. Vi sätter ihop ett trevligt program och handplockar prisvärt hotell utifrån era krav på service. Kanske med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Warszawa är en oerhört modern stad. Den Gamla staden (Stare Miasto) totalförstördes under andra världskriget men har återuppbyggts närmast in i detalj. Det är ett underbart område att promenera i med sina vindlande, smala gränder och är idag klassat som världsarv av UNESCO. Kanske en lunchpaus på det mysiga öppna torget? Precis intill Gamla stan ligger det kungliga slottet; ett besök hit rekommenderas för att beskåda fina våningar med vacker inredning. Längs floden Wislas 
+

kölvatten finns mysiga små ölstugor och ett pulserande nattliv. Denna intensiv vitalitet sträcker sig till stadens blomstrande bar- och musikscen och den årliga kalendern är full av gatufester, vernissager och fantastiska Chopinkonserter i parkerna. Hör med oss så ser vi vad ni kan pricka in! En gruppresa till Warszawa ger alltid positiva vibbar och ni får en blandning mellan gammalt och nytt. Besök det omtalade Kulturpalatset, Palac kultury, ett minne från det gamla Sovjet som nu är ett nöjescentrum. Här finns även en takterrass med utsikt över hela Warszawa. Bakom palatset ligger ett enormt köpcentra. Avsätt gärna tid och pausa konferensen för trendig shopping, inte minst på den breda gatan Marszalkowska. I centrala Warsawa finns flera lyxiga gallerior med priser ca 20 % under de svenska. Ni kommer känna av att Warszawas befolkning är ung; staden lockar unga nyskapande människor som söker en produktiv miljö. Ni kommer garanterat att vända hem fulla med intryck och inspiration

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.