Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Warszawa

Polens huvudstad Warszawa är en av Europas billigaste städer. Dessutom vacker! Staden börjar bli en av de trendigare städerna – med mycket att erbjuda en grupp- eller konferensresa båda vad gäller sevärdheter, kultur, upplevelser och gastronomiska upplevelser. Företagsresans budget räcker till mycket här; även om ni väljer någon av Warszawas guldkrogar inklusive Guide Michelin så är det billigt och samma sak med boendet. Vi sätter ihop ett trevligt program och handplockar prisvärt hotell utifrån era krav på service. Kanske med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Warszawa är en oerhört modern stad. Den Gamla staden (Stare Miasto) totalförstördes under andra världskriget men har återuppbyggts närmast in i detalj. Det är ett underbart område att promenera i med sina vindlande, smala gränder och är idag klassat som världsarv av UNESCO. Kanske en lunchpaus på det mysiga öppna torget? Precis intill Gamla stan ligger det kungliga slottet; ett besök hit rekommenderas för att beskåda fina våningar med vacker inredning. Längs floden Wislas  kölvatten finns mysiga små ölstugor och ett pulserande nattliv. Denna intensiv vitalitet sträcker sig till stadens blomstrande bar- och musikscen och den årliga kalendern är full av gatufester, vernissager och fantastiska Chopinkonserter i parkerna. Hör med oss så ser vi vad ni kan pricka in! En gruppresa till Warszawa ger alltid positiva vibbar och ni får en blandning mellan gammalt och nytt. Besök det omtalade Kulturpalatset, Palac kultury, ett minne från det gamla Sovjet som nu är ett nöjescentrum. Här finns även en takterrass med utsikt över hela Warszawa. Bakom palatset ligger ett enormt köpcentra. Avsätt gärna tid och pausa konferensen för trendig shopping, inte minst på den breda gatan Marszalkowska. I centrala Warsawa finns flera lyxiga gallerior med priser ca 20 % under de svenska. Ni kommer känna av att Warszawas befolkning är ung; staden lockar unga nyskapande människor som söker en produktiv miljö. Ni kommer garanterat att vända hem fulla med intryck och inspiration

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.