Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Warszawa

Polens huvudstad Warszawa är en av Europas billigaste städer. Dessutom vacker! Staden börjar bli en av de trendigare städerna – med mycket att erbjuda en grupp- eller konferensresa båda vad gäller sevärdheter, kultur, upplevelser och gastronomiska upplevelser. Företagsresans budget räcker till mycket här; även om ni väljer någon av Warszawas guldkrogar inklusive Guide Michelin så är det billigt och samma sak med boendet. Vi sätter ihop ett trevligt program och handplockar prisvärt hotell utifrån era krav på service. Kanske med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Warszawa är en oerhört modern stad. Den Gamla staden (Stare Miasto) totalförstördes under andra världskriget men har återuppbyggts närmast in i detalj. Det är ett underbart område att promenera i med sina vindlande, smala gränder och är idag klassat som världsarv av UNESCO. Kanske en lunchpaus på det mysiga öppna torget? Precis intill Gamla stan ligger det kungliga slottet; ett besök hit rekommenderas för att beskåda fina våningar med vacker inredning. Längs floden Wislas  kölvatten finns mysiga små ölstugor och ett pulserande nattliv. Denna intensiv vitalitet sträcker sig till stadens blomstrande bar- och musikscen och den årliga kalendern är full av gatufester, vernissager och fantastiska Chopinkonserter i parkerna. Hör med oss så ser vi vad ni kan pricka in! En gruppresa till Warszawa ger alltid positiva vibbar och ni får en blandning mellan gammalt och nytt. Besök det omtalade Kulturpalatset, Palac kultury, ett minne från det gamla Sovjet som nu är ett nöjescentrum. Här finns även en takterrass med utsikt över hela Warszawa. Bakom palatset ligger ett enormt köpcentra. Avsätt gärna tid och pausa konferensen för trendig shopping, inte minst på den breda gatan Marszalkowska. I centrala Warsawa finns flera lyxiga gallerior med priser ca 20 % under de svenska. Ni kommer känna av att Warszawas befolkning är ung; staden lockar unga nyskapande människor som söker en produktiv miljö. Ni kommer garanterat att vända hem fulla med intryck och inspiration! 

Upplev mer i Warszawa
Sightseeing
Sightseeing

En guide presenterar Warszawa under en halvdagstur. Den här turen går att skräddarsy utifrån era intressen och önskemål. Den största delen av stadsrundturen är oftast i gamla stan, som blev helt ödelagd under andra världskriget för att sen byggas upp. Ett besök på marknaden i gamla stan rekommenderas, liksom till det ståtliga medeltida fortet Barbican. Glöm inte heller det kungliga slottet, som efter att ha totalförstörts i andra världskriget återuppbyggts till sin forna glans.

 

Wilanówpalatset
Wilanówpalatset

På den här aktiviteten får ni en paus från storstadens brus. Ni besöker det kungliga palatset med dess vackra barockträdgård. I början av 1700-talet var den här fantastiska platsen kungens sommarbostad. Efter kriget omvandlades det till ett museum med en rik samling polska porträtt, originalmöbler och samtida inredning. Slottet är omgivet av en park i engelsk stil, perfekt för en promenad efter den guidade visningen.

Besök på Vodkamuseum
Besök på Vodkamuseum

Det interaktiva vodka-museet är helt nytt och här kan du få en guidad tur med en engelsktalandeguide och en vodka-provning på slutet.  Bli mer bekant med den polska nationaldrycken och lär er mer om tillverkningsprocessen och vad som krävs för att det ska kallas för en polsk vodka. Det är också möjligt att äta lunch här. Naturligtvis är det också möjligt att avnjuta en vodkadrink på plats.

En socialistisk tur
En socialistisk tur

Här har ni möjligheter att upptäcka delar av Warszawa som påverkades av socialismen. Warszawa är det bästa exemplet på socialistisk realismarkitektur och många byggnader från den tiden finns kvar. Under turen kommer ni att besöka typiska platser från den här tiden, så som Konstitutionstorget och Kultur- och vetenskapspalatsen. 

Comfort Food Studio
Comfort Food Studio

Välkommen till en matlagningskurs de luxe. Det här är en extraordinär upplevelse i Comfort Studio Warsaw på Warszawas matmarknad Koszyki. Här får ni laga polsk mat med Warszawas stjärnkockar. Efter matlagningen får ni självklart smaka på den mat ni lagat, vin och annan dryck. Allt för att ni ska få en trevlig och minnesvärd upplevelse.

Matvandring
Matvandring

Ta med dig ett par bekväma skor och följ med på en kulinarisk resa i den polska matkulturen. Det är en bit att gå men mödan värt. Ni får smaka på underbara, kanske något mindre kända, polska rätter. Under tiden ni upplever smakerna får ni lyssna till historierna bakom dem. Ni kommer bland annat att få veta varför polackerna klagar över brödets kvalitet och varför de längtar efter mat som producerats på 70-talet. Dessutom får ni en förklaring till varför ni aldrig ska lita på en inbjudan för en kopp kaffe.

På den här matvandringen kommer ni att besöka fyra restauranger så var beredda på en komplett middag, inklusive efterrätt förstås!

 

Bubbel-fotboll
Bubbel-fotboll

Kanske vill ni få en paus från kompisarnas prat? En stund av tystnad men också en stund fri från gravitation! Det får ni garanterat i den här aktiviteten! I bubbelfotboll befinner ni er var och en i mitten av varsin stor uppblåsbar sfär. Inne i bubblan är ni fria att göra vad ni vill! Hoppas, studsa, göra saltomortaler, krocka med varandra. Ja, helt enkelt det ni känner för! En aktivitet som stärker teamandan och lyfter både smilgroparna och humöret.

En kväll på Sabat-teatern
En kväll på Sabat-teatern

Här ges möjlighet till den oslagbara kombinationen show och middag. Teatern har sin konstnärliga bakgrund i Paris cabaret och New Yorks Broadway produktioner. Medan ni äter gott gör artisterna allt för att underhålla. Showen är känd för sina enastående sångare, tjusiga kostymer och utsökt koreografi. Teatern har fått utmärkelsen ” Warsaw Destination Alliance” för sitt bidrag till staden. Efter showen förvandlas hela arenan till ett jättelikt dansgolv för gästerna.

 

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Warszawa och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

KONFERENS
KONFERENS

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider.

Utflykt till Zelazowa Wola-Chopins hemort
Utflykt till Zelazowa Wola-Chopins hemort

Den lilla byn väster om Warszawa är en välkänd destination för många besökare till Polen. Det är där Frederic Chopin, den berömde polske kompositören och nationalhjälten, föddes och bodde. Museet har bevarat några ursprungliga möbler och andra personliga tillhörigheter och tjänar som konsertsal under sommaren.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.