Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Bryssel

När EU-tjänstemännen reser hem för veckan, sjunker hotellpriserna och en weekend på hotell i Bryssel blir väldigt prisvärd. Se där, ett litet tips från oss!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Bryssel

Är det inte dags att boka ett hotell i Bryssel med Resfeber och upptäcka en underbar stad? Vi har många fina hotell som du kan välja mellan beroende på din budget. Boka ett lyxhotell i centrala Bryssel och skäm bort dig själv. Det finns också billiga hotell i Bryssel som är mer lämpliga om du reser på en budget - eller om du hellre vill spendera dina pengar på shopping.

Flygplatsen ligger runt 1,2 mil från huvudstaden. Du kan enkelt resa in till Bryssel från flygplatsen med tåg, buss eller taxi.

Gillar du naturen måste du besöka den stora och otroligt vackra skogen Forêt des Soigne. Se till att ha kameran redo tillsammans med din picknickkorg. Ett annat måste är det kända torget Grand Place, vilket är en känd mötesplats. I närheten av torget hittar du den kända statyn Manneken Pis som föreställer en liten kissande pojke.

Är du intresserad av politik är Bryssel staden för dig, då det är beräknat att 25 % av stadens invånare jobbar för EU. Varje vecka finns det visningar för privatpersoner på
+

många av EU:s byggnader. Den gamla kyrkan Notre Dame du Sablon är väl värt ett besök oavsett om du är troende eller inte. Vi hjälper dig att hitta rätt hotell när du bokar med oss - Resfeber har något för alla.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.