Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Köpenhamn

Boka bra hotell i Köpenhamn med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Köpenhamn, Danmark och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 DKK / 1,48 SEK

Boka hotell i Köpenhamn

Köpenhamn har en särskild plats i många svenskars hjärtan. Oavsett vad som för dig till Danmarks huvudstad så kan du boka bra och billiga hotell i Köpenhamn hos Resfeber. I vårt breda hotellutbud hittar du allt från billiga hotell i vid charmiga Kongens Nytorv, till lyxhotell i närheten av Kastrup.

Om man räknar in det omkringliggande storstadsområdet så bor det över två miljoner i Köpenhamn, vilket är mer än en tredjedel av alla danskar. Av naturliga skäl finns det därför också mycket att se här. Allra populärast är nog nöjesparken Tivoli, beläget alldeles intill Köpenhamns centralstation, Hovedbanegården. På andra sidan parken ligger staden rådhus, också väl värt ett besök. Ett smart drag kan vara att välja ett hotell vid Rådhuspladsen - då har du nära till det mesta, inklusive shoppingstråket Strøget och de närliggande slingrande medeltida gatorna.

Väljer du i stället att bo i Indre By, har du bland annat nära till pittoreska Nyhavn med dess många restauranger
+

och hamnkrogar. I närheten ligger också fristaden Christiania, samt lite längre norrut statyn som föreställer HC Andersens Den lilla sjöjungfrun.

Resfeber är din resebyrå på nätet. Börja ditt äventyr med att boka ett prisvärt hotell i Köpenhamn hos oss.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.