Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Korsika

Boka bra hotell i Korsika med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Korsika, Frankrike och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Korsika

Korsika, skönhetens ö, tar andan ur besökaren. Hos Resfeber erbjuder vi hotell på Korsika som passar alla, vi har ett gediget utbud av budgethotell såväl som lyxhotell.  Oavsett om det är strand, stad eller naturupplevelser du vill njuta av under semestern så hittar du enkelt ett boende hos oss.

För den som söker ett hotell nära kritvita stränder och allt vad en större stad kan erbjuda är ett boende i Korsikas största stad Ajaccio en bra idé. Om du väljer att bo här känner du historiens vingslag, här föddes nämligen Napoleon. Precis intill Ajaccio ligger den fina stranden Saint François. Härifrån tar du dig även enkelt från hotellet med hyrbil, buss eller båt till de paradisiska stränderna kring öns södra udde.

För den som söker vild och vacker natur är ett boende i den norra delen av Korsika ett måste.  Välj tex att bo i Calvi eller Bastia. Här är det även nära till det pittoreska området l'île Rousse där möjligheterna till att snorkla och dyka är
+

goda.

Hos Resfeber hittar du billiga hotell i Korsika med goda kommunikationer till öns flygplatser. Bokar du med oss är du säker på att hitta ett bra boende till ett förmånligt pris.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.