Annons:
 

Hotell Marseille

Boka bra hotell i Marseille med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Marseille, Frankrike och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,02 SEK

Marseille

Allt fler av Europas historiska handelscentrum är hamnstäder. Nu för tiden går de en efter en igenom stora förändringar för att möta ett 2000-tal som efterfrågar annat än lyftkranar och varv. När du bor på hotell i Marseille kommer du upptäcka att den en gång ruffiga staden längs Frankrikes medelhavskust växt in i sin samtid på ett alldeles unikt vis. Resfeber erbjuder hotell för varje plånbok på i Marseille.

Marseille är en av Europas allra äldsta städer och präglas av en väldigt spännande historia. Idag bebos och färgas staden av sin unika mix av människor från hela världen, som ser till att turister i Marseille får testa såväl mat som andra upplevelser från såväl öst som väst, nord som syd. Hoppa på ett flyg till Marseille-Provence International Airport så snart som möjligt! Resfeber erbjuder givetvis hotell i Marseille med närhet såväl till själva flygplatsen som till flygplatstransfer.

I staden Marseille är det lättast att ta sig runt om man
+

förstår sig på stadens utmärkta kollektivtrafik. Här finns spårvagn, tunnelbana och buss som kompletterar varandra. I Marseille, en stad som är notoriskt känd för svårigheterna med att ta sig fram med bil, fixar Resfeber gärna ett hotell nära Gare Saint Charles som fungerar som knutpunkt för kollektivtrafiken. Ha i åtanke att hotellstandarden i Frankrike kan vara lite lägre än i Sverige, så boka gärna ett åtminstone tretjärnigt hotell om du prioriterar din komfort. 

-
Vy över Marseille, Frankrike
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.