Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Paris

Bland våra hotell i Paris, hittar du många i Quarter Latin med promenadavstånd till Notre Dame och Louvren. Vi erbjuder också hotell i Disneyland® Resort Paris.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Paris

Bo magnifikt i romantikens huvudstad! Genom Resfeber hittar du hotell i Paris i alla prisklasser och områden. Oavsett om du vill bo på lyxhotell strax intill Eiffeltornet eller snarare är ute efter ett billigt hotell för att hålla tågluffbudgeten, så kommer du att hitta vad du söker hos oss.

Paris är en av världens mest omsusade städer, och det är lätt att förstå varför människor i alla tider har förundrats och förtjusats av den franska huvudstadens magi. I Paris finns otaliga sevärdheter och för att hinna så med så mycket som möjligt kan det vara praktiskt att välja ett centralt beläget hotell.

Kanske vill du bo mitt i stadskärnan och ha nära till de mest berömda sevärdheterna, eller så är du mer intresserad av att promenera runt de pittoreska gränderna i Montmartre. Oberoende av var du bor är ett som är säkert att du aldrig kommer ha långt till ett bageri som serverar fantastiska baguetter och rykande hett kaffe.

Hos Resfeber kan du snabbt och smidigt boka hotell inför semestern i Paris. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.