Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Chania

Välj fritt ur vårt breda urval av hotell i och runt Chania! Här hittar du hotell på stranden, familjevänliga hotell, poolhotell och lägenheter

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Chania

Dags för sol och värme? Skönt! Något som också är väldigt skönt är att du inte behöver leta över hela internet för att hitta ett perfekt hotell i Chania – vi har listat alla möjliga hotellalternativ för dig som bestämt dig för att åka till Kretas guldkorn. Här hittar du billiga hotell i Chania, men givetvis har vi tagit fram en stor mängd alternativ för alla prisklasser, så att du enkelt kan hitta det semesterboende som passar just dig bäst.

Din vistelse i Chania kommer utom tvivel bli fantastisk, oavsett om du bestämmer dig för att bo på ett hotell nära stranden, i gamla stan eller i de nyare delarna av staden. Lyxhotell eller billigare alternativ, allt beror på vad du är ute efter för din resa. I Chania hittar du gott om utmärkta restauranger, mysiga tavernor och en livfull hamn med underbar utsikt över havet. Är du intresserad av arkitektur hittar du inne i Chania stad otroligt välbevarade byggnader av historiskt värde.

Från flygplatsen Chania International Airport tar du dig billigast med den lokala bussen till ditt
+

hotell. Ett annat smidigt alternativ är att ta taxi. Titta efter de blå taxibilarna med vit taxiskylt på taket. I Chania finns även fina färjeförbindelser som tar dig till andra närliggande öar.

Så boka ditt hotell i Chania nu, och njut av en mångsidig semesterupplevelse!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.