Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Korfu

Boka bra hotell i Korfu med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Korfu, Grekland och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Korfu

Om du uppskattar stressfria och slöa dagar på vackra sandstränder, varvat med spännande aktiviteter, god mat och intressanta sevärdheter - då har vi på Resfeber den perfekta semesterdestinationen för dig! Nu kan du boka ditt hotell i Korfu, en fantastisk ö strax utanför den grekiska kusten. Denna ö bjuder fina sandstränder längs det kristallklara vattnet och fantastiska grönområden. 

För att ta dig runt på ön kan du antingen åka de lokala bussarna eller hyra en egen bil under din vistelse. Det finns många spännande sevärdheter och roliga aktiviteter att sysselsätta sig med. På Korfu finns bland annat en av Greklands bästa golfbanor! Även sportdykning och Horse Trekking är omtyckta aktiviteter. Övriga platser som absolut är värda ett besök är bland annat det gamla fortet, akvariet i Paleokastritsa och Achillion palatset. 

Det finns ett antal byar att besöka på ön. Dessa byar varierar i både storlek och tempo, och innefattar allt ifrån sömniga fiskebyar till områden med mer aktivt stadsliv -
+

vilket kan vara värt att tänka på när du bokar ditt hotell i Korfu. 

En rolig kuriosa är att den kända James Bond-filmen "Ur dödlig synvinkel" delvis spelades in på ön.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.