Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Rhodos

Välj fritt ur vårt breda urval av hotell på Rhodos! Här hittar du hotell på stranden, familjevänliga hotell, poolhotell och lägenheter.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Rhodos

Funderar du på att resa till Rhodos? Då har du hittat rätt. Här på Resfeber har vi ett stort utbud av hotell på Rhodos olika delar. Ytmässigt är ön ungefär lika stor som Öland, och dess olika ändar har lite olika karaktär. Detta är viktigt att ha i åtanke när du väljer boende.

Öns flygplats är belägen på dess norra del, 14 kilometer sydväst om Rhodos stad. Har du ett flyg som går tidigt kan det vara praktiskt att boka ett hotell i närheten av flygplatsen, som ligger i Paradisi. Tänk dock på att flygtrafiken samtidigt kan vara ett störningsmoment om du vill koppla av i solstolen.

Rhodos stad, vars äldsta del är med på Unescos världsarvslista, är populär av två anledningar. Dels på grund av de vackra medeltida gränderna och byggnader i bysantinsk, romersk och turkisk arkitektur.

Dels för att många av dessa gränder även tjänar som bargator, med ett beryktat nattliv.

För den som snarare söker lugn och ro är det en bra idé att leta hotell längre
+

söderut. Vad man bör känna till är att öns västsida är rätt så blåsig - till glädje för alla vind- och kitesurfare. Är man snarare ute efter att bada och snorkla är östsidan att föredra.

Kolla in utbudet av hotell på Rhodos här på Resfeber. Hos oss kan du boka snabbt och enkelt.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.