Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Santorini

Boka bra hotell i Santorini med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Santorini, Grekland och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Santorini

Dags att fly vardagen ett tag? Passa på att slå slag i saken att besöka en romantisk och mytomspunnen ögrupp i det Egeiska havet. Välkommen att boka hotell på Santorini, vi kan just nu erbjuda en rad hotell som passar just dina behov.

Den populära ögruppen Santorini, strax utanför Greklands kust är en väldigt bildskön och romantisk semesterdestination. Årligen lockas många förälskade och nygifta par hit, delvis tack vare de vackra omgivningarna, den stämningsfulla atmosfären och de otroliga vackra solnedgångarna som ofta påstås vara bland de vackraste i världen! Dock är det inte bara nyförälskade som söker sig hit, utan ögruppen är också väldigt omtyckt av kompisgäng och familjer.

Våra hotell finns utspridda över stora delar av Santorini men många ligger längst kusten med fantastisk havsutsikt.

Det finns många sevärdheter och väldigt mycket intressant historia och myter att ta del av under din vistelse i Santorini. Ett spännande exempel är de mystiska ryktena kring att ögruppen
+

påstås vara det sedan länge försvunna Atlantis.

Övriga sevärdheter är bland annat den svarta klapperstensstranden, de gamla ruinerna i Skaros och fyrhuset i Fikrotiri, som är en av Greklands äldsta fyrhus.

Passa på att boka ditt hotell i Santorini nu - du kommer inte att ångra dig!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.