Annons:
 

Dublin

Visste du att bland våra Dublinhotell finns det ett som ägs och drivs av Bono och The Edge i U2? Förutom ett hundratal hotell, erbjuder vi också lägenheter och studios.

Växlingskurs

1 EUR / 10,08 SEK

Hotell Dublin

Fantastisk folkmusik, långa pubrundor och klassisk litteratur. Huvudstaden på den gröna ön har massor att erbjuda. Hos Resfeber kan du boka hotell i Dublin i alla prisklasser.

Om du vill komma nära folklivet hittar du till exempel många charmiga hotell i området Temple Bar som är känt för sina gemytliga pubar och härliga atmosfär. Beställ en pint och njut av den irländska musiken. Härifrån har du nära till allt. Missa inte den lokala helgmarknaden där du kan fynda både smycken och kläder. 

Eftersom att Dublin är en relativt liten stad är ett hotell i stadskärnan en perfekt utgångspunkt för att utforska staden. Om du älskar det mörka, smakrika ölet får du inte missa att besöka det anrika Guinessbryggeriet. En byggnad med hela sju våningar tillägnande denna ädla dryck. Här kan du lära dig ölhistoria och se delar av tillverkningen. Och ja- man får provsmaka. För vad vore ett besök i Dublin utan en skummande Guiness? En annan sevärdhet är också Dublins slott på Palace street liksom
+

St. Michans's Church. Den historieintresserade får inte heller missa National museum.

Om du har möjlighet är ett tips att också utforska landsbygden strax utanför Dublin och dess gröna kullar. Den pittoreska fiskebyn Howth når du till exempel med bara 20 minuters tågresa. Vandra längs den mysiga kajen och passa på att besöka någon av restaurangerna och njut av de ljuvliga fisk- och skaldjursrätterna.

-
Temple Bar-området, Dublin, Irland.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.