Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Florens

För att din resa till Toscanas port ska bli den allra bästa, vill vi tipsa om att boka ett hotell i Florens centrala delar.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Florens

Letar du efter hotell i Florens? Här på Resfeber hittar du ett brett urval av boende i denna vackra stad. Oavsett om du är ute efter ett billigt budgetboende eller ett lyxhotell har vi vad du söker. Hotellen är noggrant utvalda av oss, och har ett centralt läge med närhet till stadens många sevärdheter.

Redan 1982 satte Unesco upp Florens historiska centrum på sin världsarvslista. Väljer du ett hotell här får du nära till såväl shopping som den medeltida katedralen Santa Maria del Fiore och Giottos berömda marmorklädda klocktorn.

Gamla stan är fantastiskt vacker, men också väldigt full med folk. Vill du ha lite mer plats för dig själv och dina tankar kan ett hotell på Arnos södra bank vara ett bra alternativ. Här hittar du grönområden som Giardino di Boboli och Giardino Torrigani.

Vi har listat såväl billiga hotell i Florens, som lite exklusivare varianter.  Valet är ditt - var i staden du än väljer att bo. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.