Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Milano

Välj ur hela vårt utbud av hotell i Milano – allt från enklare budgethotell till internationella lyxhotell. Vi erbjuder dig hotell i alla prisklasser

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Milano

Letar du hotell i Milano? Då har du kommit rätt! Oavsett om du vill bo billigt i närheten av Piazza Duomo eller på lyxhotell ett stenkast från mässområdet har Resfeber vad du söker.

Många åker till Milano för att se något av stadens båda fotbollslag, Milan och Inter. Deras arena Stadio Guiseppe Meazza, eller San Siro, som de flesta fortfarande säger, ligger också i närheten av mässområdet. Här finns det gott om hotell med hög standard. Nackdelen är att avståndet in till centrum är relativt stort om du även vill uppleva andra saker i staden. Ett bra alternativ är att hitta ett hotell i Brera, en mysig stadsdel med många restauranger och småbutiker. Härifrån är det nära till La Scala-teatern och till Il Duomo, Milanos berömda domkyrka. Vid Piazza Duomo hittar du också Galleria Vittorio Emanuele II, ett av Europas äldsta och elegantaste köpcenter.

Hittar du i stället ett boende i närheten av Navigli, har du ett perfekt ställe att leta restauranger, konstgallerier och barer som erbjuder stadens version av after
+

work, apertivo. Välblandade cocktails och smarriga tilltugg med utsikt över stadens kanaler - kan det bli bättre?

Resfeber är din plats på nätet där du kan boka ditt hotell i Milano.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.