Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Palermo

Boka bra hotell i Palermo med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Palermo, Italien och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Palermo

Du vill till Palermo, men undrar var du ska bo? Lugn, här på Resfeber har vi ett stort utbud av bra och prisvärda hotell i Palermo.

Med en historia som går smått otroliga 2 700 år tillbaka har Palermo genom århundradena styrts av allt från fenicier, kartager, romare, greker, araber, normander, aragonesare och italienare. Den rika historien syns i Palermos stadsbild, där alla dessa influenser har smälts samman till en siciliansk kultur. Om du väljer att hitta ett hotell i någon av stadens äldre delar får du all denna historia på köpet när du går och handlar frukt eller tar dig till närmsta espressobar.

Ett populärt område att bo i är den gamla stadsdelen Kalsa, känd för att hysa en konstutställning på kvarterets gator under ljumma sommarkvällar. Namnet Kalsa kommer av dess gamla arabsika namn, Al-Khalisa, som betyder "Den renaste". I en av kvarterets storslagna kyrkor, Santa Maria dell'Ammiraglio från 1143, hittar du bysantinska mosaiker. Som så många andra italienska kyrkor har den även ett annat namn: Chiesa della
+

Martorana.

Väljer du ett hotell i stadsdelen Monte di Pietà får du nära till stadens storslagna katedral, Cattedrale di Palermo, och det vackra Palazzo dei Normanni, det gamla normandiska palatset som i dag tjänar som Siciliens regionala parlament

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.