Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Pisa

Bland våra hotell i Pisa hittar du billiga hotell, små pittoreska hotell såväl som familjevänliga hotell med pool.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Pisa

Är du på väg till Pisa? Boka ditt hotell hos Resfeber! Hos oss hittar du ett brett utbud av bra hotell i Pisa i alla prisklasser.

De allra flesta förknippar Pisa med stadens lutande torn. Det är absolut en sevärdhet du inte bör missa, men staden har också mycket annat att erbjuda. Redan på Romartiden kallade historiker Pisa för en mycket gammal stad. Storhetstiden kan sägas ha varit från 1000-talet fram till slutet på 1300-talet då Pisa var en självständig republik med en viktig handelsflotta. Många av stadens mest kända byggnader kommer från denna tid av välstånd.

Många väljer ett hotell i närheten av Piazza del Duomo, även känd som Piazza dei Miracoli. Här ligger stadens domkyrka, byggd mellan 1063 och 1092 med en fasad av vit och grå marmor. Det lutande tornet i Pisa är domkyrkans klocktorn, och det började luta redan under byggarbetet. Mellan 1990 och 2011 var tornet stängt för turister på grund av en restaurering, som fick lutningen att minska från 5,5 till 3,99 grader.

Vill du hellre bo med närhet till
+

centralstationen hittar du flera budgethotell där. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.