Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Rom

De flesta som bokar hotell i Rom vill bo i triangeln Spanska Trappan- Vatikanen-Colosseum för att på så sätt har gångavstånd till det mesta stan erbjuder.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Rom

Om du letar hotell i Rom är Resfeber rätt plats att leta på. Vi har boenden i alla prisklasser, från charmiga budgethotell till lyxhotell vid de bästa lägena.

Trots att Rom är en av Europas större städer är själva centrum relativt överskådligt. Har man inte bråttom och är i god form går det faktiskt att gå till många av sevärdheterna. Trots det är det en god idé att boka hotell i den del av staden som du har tänkt tillbringa mest tid i. Många väljer att bo i närheten av Stazione Termine, Roms stora järnvägsstation. Härifrån är kommunikationerna, med tåg, buss och tunnelbana bra, samtidigt som det är nära till bland annat Spanska Trappan och Santa Maria Maggiore-basilikan. Om du väljer att hitta ett hotell än mer centralt, i trakterna mellan Fontana di Trevi och Piazza Navona, får du ännu kortare avstånd till sevärdheter som Pantheon och Campo de' Fiori, torget som kvällstid fylls av restaurangbord och barliv.

Ett annat alternativ är att hitta ett boende i den mysiga stadsdelen Trastevere,
+

vars namn även tjänar som en vägbeskrivning: det betyder "på andra sidan Tibern". Stadsdelen har i stort sett behållit sitt gamla medeltida gatunät, med pittoreska små gator och underbart vackra piazzor. Här hittar du även några av Roms mest genuina restauranger.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.