Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Venedig

Boka bra hotell i Venedig med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Venedig, Italien och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Venedig

Välkommen till Venedig, en av världens vackraste och mest romantiska plaster. Resfeber erbjuder hotell i Venedig som tar dig till medeltida drömmar i en stad som är unik i sitt slag.

Det här är en stad som man lätt faller pladask för. Välj ett hotell i ditt favoritområde och stifta bekantskap med kvarteren och dess små trattorior. Boka hotell nära Piazza San Marco för närheten till sevärdheter som den vackra Markuskyrkan eller Correr-muséet med en imponerande samling venetiansk konst och historia.

För dig som vill ha nära till shopping kan ett boende i distriktet San Polo vara intressant när du letar hotell i Venedig.  Här hittar du nämligen den fantastiska Rialtomarknaden och flertalet små butiker där priserna är något fördelaktigare än runt Piazza San-Marco. Väljer du att bo här har du dessutom väldigt nära till den kända Rialtobron, som är den äldsta av Venedigs närmare 400 broar.

Vare sig du vill hitta din favorit bland alla billiga hotell i Venedig, eller om du är ute efter ett lyxhotell – kanske
+

för det där alldeles speciella tillfället – har vi på Resfeber listat en stor mängd bra hotell att välja mellan. Klicka runt och välj ditt favoritboende. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.