Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Peking

Boka bra hotell i Peking med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Peking, Kina och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 CNY / 1,48 SEK

Boka hotell i Peking

En blandning av österländsk charm och modern business, så skulle många beskriva Peking. Inte konstigt att staden upplever en turistboom, och det kan numera vara riktigt svårt att få tag i billiga hotell i Peking. Därför har vi på Resfeber gjort en djupdykning och valt ut en stor mängd kvalitetssäkrade hotell i alla prisklasser.

Peking svämmar över av såväl turistanpassade nöjen som lokal kultur. Sevärdheterna här är oändligt många. Ett av många exempel är "Förbjudna staden" som nu är öppen för allmänheten, och varför inte spana in Himmelska fridens torg? En insider-rekommendation brukar vara att boka ett hotell i Peking som ligger precis utanför stadskärnan och gärna nära en tunnelbanestation. Tunnelbanenätverket i Peking är nämligen utmärkt och gör det mycket lätt att ta sig runt i den enorma staden.

Det kan bli svettigt och högljutt av den hårda trafiken i Peking. Lokalbor tar sig då sin tillflykt till hutongerna, Pekings små gränder i innerstaden. Där är det
+

inte lika turisttätt och du får en chans att uppleva en lugn och genuin sida av Peking. Välj hotell nära någon av dem för att alltid ha en lugn och skön plats att komma till efter en dag och kväll full av aktiviteter. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.