Annons:
 

Hotell Vilnius

Boka bra hotell i Vilnius med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Vilnius, Litauen och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 10,97 SEK

Vilnius

Resfeber erbjuder ett brett utbud av hotell i Vilnius, från budget till lyx. Flygresan är behagligt kort och för den som önskar kan vi erbjuda boende i direkt anslutning till flygplatsen men de flesta hotellen i vårt utbud ligger mer centralt.

Vilnius är inte större än att det går att utforska staden bekvämt till fots från de allra flesta av våra boenden. Mest spännande är kanske den medeltida delen av staden, ovanligt välbevarad med sina kullerstensgator och slingrande gränder. Rådhustorget, katedralen och det gamla slottet på sin kulle är spännande besöksmål som är lätta att hitta bara man följer stadens pulsåder, den stora gatan Pilius som löper från norr till söder. Givetvis erbjuder vi hotell i området och här hittar du också butiker, caféer och restauranger som har en genuin prägel med något annorlunda utbud än vad man kanske är van vid.

Söker du ett charmigt och annorlunda resmål där du kan äta och dricka gott till rimliga priser är Litauens huvudstad ett väldigt
+

spännande alternativ. På Resfeber kan du snabbt boka din resa och hitta ett prisvärt hotell i Vilnius som passar dina önskemål. Se sedan fram emot en oförglömlig upplevelse med en historisk touch. Och gillar du bärnsten eller linnekläder kan du definitivt göra fynd här som inte finns någon annanstans.

-
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.