Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Kuala Lumpur

Boka bra hotell i Kuala Lumpur med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Kuala Lumpur, Malaysia och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 USD / 9,95 SEK

Boka hotell i Kuala Lumpur

Boka ditt hotell i Kuala Lumpur hos Resfeber! Vi har mängder av boendealternativ i Kuala Lumpur som passar dig oavsett om du är i Malaysia för att festa, jobba eller umgås med dina nära och kära i en spännande stad. Hotellen här håller som regel en väldigt god standard.

För dig som är i Kuala Lumpur för att festa ordnar vi gärna hotell i Bangsar-område. Där kan du både gå på bar och klubba hela natten till musik från hela världen. Här slutar aldrig festen! Dessutom har du nära till Midvalley där du på dagarna kan shoppa nästintill vad som helst till fyndpriser. Är du i staden på jobbuppdrag kan kanske ett boende i Kuala Lumpurs businessdistrikt locka: vi på Resfeber har många alternativ för dig som vill bo i det så kallade Golden Triangle. Där finns också största delen av Resfebers lyxhotell i Kuala Lumpur.

För en mer familjeanpassad semester så kan du t.ex. välja ett hotell i Brickfields, nära Kuala Lumpurs knutpunkt för kollektivtrafik, KL Sentral, och med gott om spännande restauranger och
+

shopping. Härifrån kan du också ta något av stadstågen till Old Town-stadsdelen där du kan shoppa och promenera på klassiskt malaysiskt vis. Från KL Sentral går det flygtransfers till Kuala Lumpur International Airport, naturligtvis kan vi även erbjuda hotell nära flygplatsen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.