Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Marrakech

Hur vill du semestra? Bo rymligt och modernt med pool? I ett ombyggt palats? Dessa och mpnga fler kan välja mellan bland våra hotell i Marrakech.

Boka hotell i Marrakech

Boka ditt hotell i Marrakech med Resfeber, vi erbjuder allt från lyxhotell till budgetalternativ. Njut av vackra stränder, storslagna monument, sköna parker, god mat och spännande shopping. Varför inte bo på en lyxig resort i Marrakech och varva upptäktsfärder i staden med härliga lata dagar vid polen.

Kanske det allra viktigaste att se i Marrakech är Palmeraie, stadens enorma park och gröna lunga. På kvällarna gillar lokalbefolkningen att hänga på Djemaa El-Fna, ett torg där tempot ständigt är högt och skratten avlöser varandra. Boka ett centralt beläget hotell om du vill bo nära alla häftiga sevärdheter. Fundera inte - upplev Marrakech!

Att bo på hotell i Marrakech är relativt billigt och prisvärt men standarden är lite lägre än i Sverige. Om du vill ha ett boende med hög standard så rekommenderar vi att du bokar ett hotell med minimum tre stjärnor för bästa möjliga upplevelse. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.